![]() |
Re: Kurzweil K2600
Koliko je Kurzweil PC2 losiji od k2600, moze li se uopste porediti sa njim ili sa motifom ES? Postoji li jos neka klavijatura nivoa K2600 a da se nije spominjala na forumu?
P.S. Ima li u Zagrebu neka prodavnica u kojoj se sigurno moze naci pa isprobati K2600? |
Quote:
|
PC nit' je losiji nit' je bolji...drugaciji je potpuno. Sve zavisi sta tebi treba. PC je pandan Rolandovoj fantom seriji ili Yamaha motif ( doduse nije sempler...itd. ali po tipovima farbi).Kada kazem PC mislim na PC2 seriju a ne na stari PC88.
K serija je potpuno druga zverka i nema zamenu ni u jednoj drugoj klavijaturi....probaj pa ces i sam videti. Sto se tice nabavke cimni na Pm Tiki the Boylera pa vidi sa njim...mislim da ti je to najisplativija varijanta. |
Imam K2600 vec godinu dana,probao i svirao sve od Yamahe,Rolanda,Korga.Za to sve je Kurzweil zakon.
Zasto? Ulozite koliko kosta pa ce vam biti jasno da niste bacili novac.... Vani nema prevara,koliko para toliko muzike.... Pozdrav |
Klavijaturista sam, imao sam K2000 pre par godina, generalno Kurzweil je ok, ali uvek nesto fali, nekompletan je. Lead-ovi su strava, synth padovi, klaviri, organ itd, ali kada mi zatreba neka glupost npr. steel drums ili sl. (iz bilo kog razloga), toga nema.
Probao sam K2600 u Beogradu pre par dana, KB3 radi perfektno, sve ostalo je slicno kao i na K2000. |
Quote:
|
... i mene je to nerviralo sa Steel Drums, Tuba, Acoustic Bass... ima par GM farbi koje nedostaju, ali boze moj, pa za cega sluzi sampling? ... a i to sto OFF kaze... uvek mozes ili usemplovati to, ili pazariti nekog JV ili Proteusa za smesne pare...
|
Quote:
|
Da da,stari dobri JV1080! Imam ga, ali nisam na vreme uzeo prosirenja za njega. Ako neko zna gde bih mogao da ih nabavim,...
|
Pozdrav svima. Nedavno sam nabavio Kurzweil K2500. pa me interesuje gde mogu da nabavim semplove i boje za njega, da kupim ili download sa net-a? Hvala unapred!
P.S. Ova sprava je nesto najbolje na sta sam spustio prste i ne bih je poredio sa bilo cime, bar ono sto ja znam. Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 10:32 AM. |