Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Beovizija / Eurovision (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13061)

AVaX 04-12-2005 01:25 PM

Re: Beovizija / Eurovision

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Postoji ta činjenica da ništa ZAISTA ne može sprečiti dobrog pevača sa dobrom pesmom da napravi posao, pa je bezveze sa te strane vaditi se na objektivno postojeće lobije, ali sa druge strane, kada sagledaš u celosti koncepciju ovog "projekta" za evroviziju, šta možeš da pomisliš? Svako ko je ovde malo dublje u kontaktu sa estradom sve zna, i uopšte nije potrebno obrazlagati, samo što se to već prihvata kao normalno. Lično ne verujem u nikakvu revoluciju i takve stvari. Uvek postoje lobiji, jednostavno je potrebno raditi kvalitetno i terati svoju priču. Kada bude dovoljno kvalitetne konkurencije vremenom će se stvari pomalo srediti same od sebe.

Eto sa ovim se u potpunosti slazem, i to je ono sto pokusavam da kazem sve vreme.

bassystem 05-12-2005 03:35 PM

Quote:

Kada bude dovoljno kvalitetne konkurencije vremenom će se stvari pomalo srediti same od sebe.
hm, malo je hevi kad počne? da razmi?lja? kada će se to desiti...

Mogli 05-12-2005 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
voleo bih da prodju i budu poslednji na evroviziji.. :twisted:

Sa ovim se u potpunosti slazem!!! Rekao sam davno da postujem svaku muziku, svakog muzicara, ali treba da se zna sta u koju korpu ide, sta je festival, a sta poselo!!! Nisu za to krivi turbofolkeri, vec oni koji primaju pare od njih, e te treba obrukati!!!!:mrgreen:

idekius 05-12-2005 07:14 PM

Trebalo bi po svaku cenu spreciti i dominaciju zena na ovakvim manifestacijama... Kakvu dominaciju?:)

Lepo, dodje riba, skine se i stvar je sredjena...:mrgreen:

Padalo mi je na pamet da uzvratim istom merom, tj. da se i ja skinem, ali postoji mogucnost da publika odreaguje vilama i motkama :( :rotfl:

statusband 06-12-2005 12:38 AM

Dao si mi dobru ideju! :o :D :rotfl:

kVu 06-12-2005 02:11 AM

deki... pa nisi ti kriv sto nemas p**ku.. da je imas sve bi bilo mnogo lakse :)

Boskovic 06-12-2005 02:23 AM

A da vidi neshto sa Rambom. Ovaj opet ima pjesmu o plastichnoj hirurgiji :)

Oggy 06-12-2005 03:08 AM

"... Tamo ce vasa spolovila biti fike-fik..."
:rotfl:

Dushan_S 06-12-2005 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by bassystem
hm, malo je hevi kad počne? da razmi?lja? kada će se to desiti...

Kako kad? Pa u vreme dece na?e dece :D

Jonathan 07-12-2005 12:36 AM

Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!!
Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra... :beer:

All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM.