![]() |
Re: Beovizija / Eurovision
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebalo bi po svaku cenu spreciti i dominaciju zena na ovakvim manifestacijama... Kakvu dominaciju?:)
Lepo, dodje riba, skine se i stvar je sredjena...:mrgreen: Padalo mi je na pamet da uzvratim istom merom, tj. da se i ja skinem, ali postoji mogucnost da publika odreaguje vilama i motkama :( :rotfl: |
Dao si mi dobru ideju! :o :D :rotfl:
|
deki... pa nisi ti kriv sto nemas p**ku.. da je imas sve bi bilo mnogo lakse :)
|
A da vidi neshto sa Rambom. Ovaj opet ima pjesmu o plastichnoj hirurgiji :)
|
"... Tamo ce vasa spolovila biti fike-fik..."
:rotfl: |
Quote:
|
Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!! Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra... :beer: |
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |