![]() |
Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!
Quote:
|
Quote:
|
Ja se vec ni ne secam tacno... mslim da mi neko rece ili tako nesto... elem, vrzmao sam se ja po forumu jos od leta 2003, no konacno se registrovao u januaru 2004, nekoliko dana posle rodjendana...:D
|
Gledao ja vas dugo, i razmishljao, da li pristupiti sekti, ili ne. :) A kako sam vas nashao? Pa preko drugara bandita, starijih chlanova.
|
diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde :)
|
03-08-2003
Pozvao me chika Diviner sa transmute foruma. |
Negde pocetkom prosle godine, na forumu Elitesecurity neko je pomenuo Rumski....i ja dosao :D
|
Mene je pozvao nas dragi Deky..... :) Prva osoba sa kojom sam se jaako sprijateljila odmah zatim i koja mi je jako pomogla oko sveg je Jadran! I svi tadasnji clanovi (sjecam se Sandra, Eona, Divinera i Puratora) su mi jos uvijek medju najdrazima s foruma.
Ono sto mi je ovaj forum pruzio je mnogo ugodnih iznenadenja, razloga za zahvalnost, znanje, podrsku, prijateljstva i ustvari je ovo jedini forum koji posjetim gotovo svaki dan. Sada je forum u jednoj drugoj dimenziji, puno je članova, pa vi?e i problema (za nas admine/moderatore), mo?da je djelomično (ili vi?e?) nestalo one čari kao kad nas je bilo malo, ali tako to biva gotovo u svakom businessu (iako ovaj forum nije poslovno orijentiran).... u napredku se neke stvari i ?ire, donose dobro i lo?e... normalan slijed ?to donosi i potrebu za pone?to odmaka. Uh, zapričah se. :) |
da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
|
Quote:
Da ne duljimo, upravo zato ka?em, to je sve donijelo i dobro i lo?e. |
All times are GMT +1. The time now is 03:43 AM. |