Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Gost producent (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12859)

idekius 01-01-2006 04:57 PM

Re: Gost producent

A da gost producent ipak bude producent grupe Vozd? :-)

Oggy 01-01-2006 05:50 PM

:taz::jako-lju: Kolega Idekius, javice vam se nadlezni organi.... :D

Kakva je ovo prozivka bila... :)

Boskovic 01-01-2006 08:18 PM

Ovo je sprdnja!!! Nije ni chudo shto nam drzava propade kad evo mi odje nismo u stanju dovest Gosta Producenta. Pa ne biramo dozivotnog Marshala, Boga mu!!!!!!!
Zovite i jednog i drugog i treceg, zovite koga ocete i zovite svakoga. Ustvari evo predloga, otvoricemo sobu za Goste Producente i neka svako ima svoj kutak dje ce pisat o iskustvima i svom pristupu poslu, kao i odgovarat na pitanja. Pa nek se takmiche ko uspije nabudzit vishe priche. Moze i neko glasanje da padne, a na kraju ce ostat kome bude interesantno. Pa evo neki su chak prisutni i kao obichni chlanovi....

kompozitor 01-01-2006 08:25 PM

Quote:

Originally Posted by Boskovic
Ovo je sprdnja!!! Nije ni chudo shto nam drzava propade kad evo mi odje nismo u stanju dovest Gosta Producenta. Pa ne biramo dozivotnog Marshala, Boga mu!!!!!!!

Treba da se neko za...be pa da obavi dva tri razgovora . :banghead:

Quote:

otvoricemo sobu za Goste Producente i neka svako ima svoj kutak dje ce pisat o iskustvima i svom pristupu poslu, kao i odgovarat na pitanja. Pa nek se takmiche ko uspije nabudzit vishe priche. Moze i neko glasanje da padne, a na kraju ce ostat kome bude interesantno.

Hehe .. ovo je pametno , konkurencija & sujeta , bice nesto ! :D

Quote:

Pa evo neki su chak prisutni i kao obichni chlanovi....

Ne vidim razloga zasto ne bi zvali Stanojevica , kad je vec tu , kako covek rece .

Pozdrav ...

diviner 01-01-2006 09:00 PM

Quote:

Zovite i jednog i drugog i treceg, zovite koga ocete i zovite svakoga. Ustvari evo predloga, otvoricemo sobu za Goste Producente i neka svako ima svoj kutak dje ce pisat o iskustvima i svom pristupu poslu, kao i odgovarat na pitanja. Pa nek se takmiche ko uspije nabudzit vishe priche. Moze i neko glasanje da padne, a na kraju ce ostat kome bude interesantno. Pa evo neki su chak prisutni i kao obichni chlanovi....

Sjajan prijedlog!

LACKY 02-01-2006 12:48 AM

[/quote]Mislim da bi ovim voleo da zakljucim ovu raspravicu ( ako se slazes ) i da pocnemo o necemu konstruktivnijem .......

Pozdrav i sve najbolje u Novoj !!!![/quote]

Da!! idemo dalje!

ton_majstor 02-01-2006 12:36 PM

Oggy, stvarno čita? moje postove jako čudno i tendenciozno, u najmanju ruku! :(
Eto, recimo da sam se "?ALIO", da prekratim ovo sve, mada:

Voja je jedno dve godine bio moj alter-ego, tj. radili smo na dnevnoj bazi, Pu?enje i Kusturicu! Moje mi?ljenje o njemu kao producentu je zaista samo moje, a onaj mali "zlobni" komentar na kraju je moje kolegijalno pravo, a i smiley je tu da se "Vlasi ne sete"!

Svi "moji" kandidati su OBIČNI ljudi, malo bogatiji i iskusniji od većine muzičara, daleko sposobniji po pitanju ?vake sa mu?terijama, NE OSLANJAJU SE bez preke potrebe ninačije stavove i NE DELE unaokolo mukotrpno stečeno znanje. :rolleyes:

Verujte, pa?ljivo sam proletos ovde čitao Vlada Georgijeva, jer je to bio prvi put da neki domaći forum, po ugledu na Gearslutz, pozove nekog jačeg iz posla! Osim ?to sam saznao ko na forumu koliko ceni Vlada, radi sa Vladom; saznao sam i ?ta Vlado ima od opreme u studiju i da uglavnom koristi proprietary semplove...

O tome toliko.

Kompozitor, naravno da ne bih prihvatio da moderi?em Rumski, kada sam već SM na drugom forumu, a i ne smatram sebe toliko producentom, koliko snimateljem i mixad?ijom... :da:

Pozdrav!

Oggy 02-01-2006 02:05 PM

@ ton majstor

Ma znam ja i ko si i da si ti radio sve to sa Vojom zato me i zacudio takav komentar i takvo poredjenje.
Da opet ne bude zabune, Rambo je tip koga ja izuzetno respektujem kao muzicara, sviraca i intelektualca, ali to nije pprica o "gostu producentu", vec o "gostu muzicaru" (sto takodje ne bi bilo lose).

Onda sam jos oko Voje malo pristrasan, pa mozda nisam birao reci, ali mislim da i nisam rekao nista strasno ili uvredljivo.
Kako god... Ja isto kao i Boskovic mislim da svi ti ljudi treba da nam ukazu cast svojim gostovanjem i da je jedino stvar redosleda u pitanju sto se mene tice, tj. kako ko od njih bude imao volje i vremena da se bakce forumom.

SandRob 02-01-2006 02:54 PM

a ako moze gost muzicar, neka bude i gosca pjevacica.
ja bi tijanu dapcevic... mislin... ovaj... ako moze... :andeo:

idekius 02-01-2006 04:17 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
ja bi tijanu dapcevic... mislin... ovaj... ako moze... :andeo:

I tata bi sine :da: (Pavle Vujisic - "Ko to tamo peva")

All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM.