![]() |
Re: Savet od strucnjaka
Ma, ne kazem ja da se od autorske muzike ne zaradjuje, ali ako tih sat i po nisu bar 10 puta mesecno........:(
Ja cu verovatno preko leta sa autorskim rock bandom imati 30tak festivala u srednjoj Evropi, ali treba do tad ziveti. Poslusaj ova dva moja rada na 'promociji', i prokomentarisi glasno;) http://www.rumski.com/forum/showthre...t=11410&page=1 Mislim da se necu bas najesti 'leba od toga. BTW. za aranzere sam vec rekao u jednom topiku da oni nikad u katalogu ne idu sa profy opremom vec kao entertainment. Toliko o njima |
to mhz
Posto sam ja rekao da smo svi ovde zbog muzike (OVDE je Rumski), odlucno su i da branim taj stav! Ovo nije mjesto za prepucavanje sa zadrtim narodnjacima i sviracima aranzera, no nesto mnogo vise od toga! U prilog mojoj prici... http://www.jannemecek.net/files/so_what.jpg p.s. Nedostaje jos pjevacica... |
to OFF
U BL si uvijek dobrodosao... Musko/zenski odnos je vrlo povoljan! :da: Nekovece sam sjedio sa Nikolom iz 357 i covjek nije mogao da vjeruje sta ga je snaslo! Htio da ostane... Ako te put nanese samo se javi! |
@ Tiki
ono sto sam rekao za narodnjake je bilo cisto zezanje (zato pored i stoji smajli) a sto se tiche foruma, zasto bi tebi smetalo da ja otvorim thread koji se zove: ''tema za pepucavanje sa narodnjacima ''? i recimo da stoji u Razno? ako ti se ne svidja tema onda nemoj citati... A oni koji sviraju aranzere mislim da ih ne sviraju zbog muzike, nego zbog para (kao sto je OFF i rekao)... p.s. koji si ti na slici? @OFF hvala na diskusiji :) |
Quote:
OK je za otvaranje teme pod razno, stavise pozeljno! Ali ne bih volio da ovaj sajt postane mjesto za surovo prepucavanje! A bilo je takvih pokusaja! Pozdrav! |
Veruj da mi to nije cilj!
Ali takodje mislim da su takve teme pozeljne... poz! |
All times are GMT +1. The time now is 09:16 AM. |