![]() |
Re: FL Studio
Probao i ostao na Ableton Liveu :D
|
posle klipa na youtubeu gde basshunter odradjuje svoju melodiju resio sam da probam fruity loops. pre svega radim elektronsku muziku (house/trance/dance/rave) i hip hop (software based)
do sada sam nabavio od dodataka (ako neko ima predloge bilo bi odlicno cuti ih :) korg legacy native instruments - kontakt,absynth,battery,fm8,masive v-station,refx nexus,vanguard,z3ta+,albino,halion,hypersonic 2 the triton collection,vengeance effect vol1,discovery,predator sampletank 2,trilogy,firebird,superwave p8 |
Pravi softver za elektonsku muziku!
Mozes da probas i Surge,Albino3,pro 53,Cameleon 5000,Tone Gladiator,Sylenth 2,Zebra,SW Trance pro,Rob Papen Blue,Imposcar,Zero Vector,Ravity S,JunoX2...Nesto ce ti se sigurno svidjeti |
koje dodatke bi mogao jos da mi preporucis?
ne mislim samo na vst instrumente vec i na preset, packove i druge addon-ove (ako je neki link problem moze i na pp) |
Drumazon, Phoscyon, TAL - Bassline, TAL U-NO 60 (62)
|
Re: Fruity Loops Studio 5 generalno
Quote:
Mozes li nesto konkretnije reci kako radis u FL? Mene zanima,kad isjecem neki sample,i u njemu ima drumova,kako ih eliminisat da dobijem cist sample za komponiranje beata? |
|
Quote:
Quote:
gledam nesto ova imena pluginova i razmisljam zasto li imaju tako "space shuttle" imena.... |
ja od samog strta koristim fl i ne planiram nista drugo da koristim skorije,sto zbog konfiguracije racunara,sto iz razloga jer mi nije potrebno nista drugo... fl koristim i za hip hop i za dance , rnb, narodnjake,moze svasta brate :D tesko je da se postigne realni zvuk,ali ako se nakupis gigabajta samplova,instrrumenata i ostalih dzhidzha-bidzha ,moze svata da se uradi, kontam da je namenjen prvenesveno za elektronsku muziku,ali lako se mogu prevariti usi slusalaca kada je i akustika u pitanju - malo ez drummer,malo real guitar,malo neke dobre violine,bass i klaviri i dobija se ooodlican utisak akustike.
radim dosta pesama u flu,i nisam provalio dosta mogucnosti programa,ali sve sto je potrebno da uradis dobru stvar sam skontao vec nekako... naravno,uvak trazim neke dobre tutoriale ( pa na kraju uglavnom i ne iskoristim to sto nadjem,jer pola ne skontam :D hahahah ) |
Slobodno pitaj sta te zanima u vezi FL-a. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:33 AM. |