![]() |
Re: Downsampling?
OK, nisam dobro procitao, misli sam da ti se svidjaju titanium driveri. Sad se vec prica poklapa :)
Da, soft dome uglavnom ljudi vise vole, iako i oni imaju svojih problema. Sto se midova tice, tu je jos vaznije od kojeg je materijala membrana. Pogledaj www.d-s-t.com ako te zanimaju kvalitetni driveri. |
Ja takodje postajem lagano fan soft doma ...... zbog slicnih razloga , tipa zamora i sl ..... mada mi se cini da su titanijumski precizniji ......
varam li se ..... ???? Pozdrav |
Imas dosta informacija i rezultata mjerenja razlicitih komponenti na
www.linkwitzlab.com , nije lose procitati. Linkwitz je mjerio zvucnike koji imaju membrane od razlicitih materijala, iz toga se moze dosta zakljucit. |
E, Vuckovicu, sto te Vlada malo cesce ne pusti na odmor, stvarno prijaju ovi tvoji 'dugacki' postovi;)
|
Quote:
Zar rezolucija ljudskog uha nije 1 dB? |
ne znam za freqentno, ali dinamicki komponente u mixu itakekako osecam u varijaciji od 0.5Db.. .
|
Cujem i ja ... nije mi jasno. Ima neko objasnjenje?
|
pa odakle ti informacija da je to rezolucija ?
ja to nisam cuo |
Iz knjige o akustici, utvrdjeno experimentalnim putem.
|
Ovo je zaista opste poznato, cudi me da niko ne zna ovaj podatak?
Evo, sve i da laze knjiga iz akustike, Google ne laze :) http://www.google.com/search?hs=odi&...e+&btnG=Search Odaberite bilo koji clanak ... Takodje se potenciometri, koji imaju klik u sebi dok se okrecu, prave po rezoluciji od 1dB. |
All times are GMT +1. The time now is 03:02 PM. |