![]() |
Re: TOTO - najprecenjeniji band ever
David Pajic je sigurno naj poznatiji klavijaturista poreklom odavde,e onda ide ona star "ko ce koga ako nece svoj svog". Tako da braco i prijatelji nastavite da pljujete Toto! Ako ni radi cega drugog, ono zarad tradicije.
|
sto ne dolaze ovdje kod nas :(
btw. pogledajte dvd sa through the looking glass turneje.....ja ne znam kako netko moze pljuvati po tom bendu....al dobro....kako sam vec napisao, o ukusima se ne raspravlja :banghead: |
Niste pratili raspravu od pocetka:p
|
e pa ljudi... ja se drogiram novim albumom vec vise od 3 meseca... sta da vam kazem... mnooooooooooooooooooOOOOOoooogo je dobar, bar po mom licnom subjektivno-objektivnom misljenju :P
|
TOTO je prilicno dobar band. A najprecijenjeniji? To me se ne tice, uostalom, o ukusima se ne raspravlja! EOD
|
Možda bi se jedno trebala napraviti kategorija "muzičari koje slušaju samo muzičari".
Fenomen koji sam primjetio, ponajprije kod gitarista, većinom opčinjenih solažama i ritmovima, a mnogo manje aranžmanima, koji prije ili kasnije uđu u životnu fazu gdje im glazba nije više izazov (sa repetitorske strane), nađu fascinaciju u ljudima kao što su Vai, Satriani ili Lukhater. Što je s jedne strane potpuno razumljivo, svaka glazba je vrijedna slušanja ako pobuđuje u slušatelju neke emocije ili što već. Isto kako postoje ljudi koji slušaju solo albume Terry Bozzia, Dave Weckla ili Tony Levina (sve bubnjari, a kako wikipedia kaže Bozzio je svirao na albumu Frank Zappe (jedno sigurno, a za više ne znam)). Muzika za muzičare. Matematika - tu glazba polako prestaje, a postoje bitno koliko se tappinga može u minuti, koja je ljestvica, koja je mjera, koliko udaraca bas pedalom ima u sekundi ili koliko triola... |
Quote:
ajde ono gore sta si napisao za Vai-a i satrianija (mada i oni imaju odlicne pjesme)....al za lukathera se ne bi slozio... ne znam koliko si slusao toto al kod njih nema izdrkavanja vec su pjesme ipak na prvom mjestu. prasac, nabavi zadnji dvd pa pogledaj/poslusas, prije nego apriori osudis ;) |
Quote:
1. poslusaj Zvincica 2. Otkad je Tony Levin bubnjar?! 3. O ukusima je stvarno glupo raspravljati!!! (po ko zna koji put) |
Quote:
A da nemislis da te napadam, u jednoj stvari si u pravu! Lukhater i Pajic stvarno znaju da sviraju! |
Toto je fantastičan bend, i mrzi me da pi?em, ali vidim da većina nije ni slu?ala vi?e od zadnjih par albuma tog benda čim mo?ete da napi?ete tako ne?to...neznam kako pjesme poput G.Porgy, Africa, Pamela, Hold the line....mo?ete nazvati muzika za muzičare?? To je izvanredno isproducirana dobra svirka, a i imaju dobre kompozicije...pustite sad TOTO IV, to i danas mrak zvuči...Da ne pominjem gruv koji su imali dok je Porkaro svirao...
ukusi su različiti, ali ovaj bend nije zaslu?io takvo pljuvanje na ovom forumu, jer su objektivno dobar bend... |
All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM. |