![]() |
Samo da nije plavi kit ( a kit i nije riba...) :D
|
Quote:
ajde, da ne zagadjujemo covjeku topic vise :lol: mix mu je i ovako prezagadjen, jos mu mi samo trebamo :roll: |
Bas sada razmisljam o razvojnom putu ispitnog mixa, preko opreme do plavog kita... I to sve u "promociji radova"...
Odlepljujemo! :D |
samo vas gledan.
|
Quote:
:lol: joooooooooooj, necu vise! :lol: e, sandro....bilo je lipih klapa u tucepima jucer :wink: |
ljudi, eno vam offtopic* pa tamo pisite :)
*vracen je zbog prelaska na vBulletin (koji ce biti ove nedelje) |
Sutra idem u skolu pa cu videti opet mix - da li smo mozda bili mnogo nagruvani pri kraju dana (sve je radjeno u cugu), ili su monitori nekako volsebno odseceni, ili ............
Videcu sta ce i profesor reci, njegova je poslednja...... A verujte, ni bendu nije lako. Zamislite se samo u njihovoj situaciji. Snima vas malte-ne ko stigne, jednu pesmu mixuju indeksi 02 i 46, a drugu 15 i 19, jednom recju - NEMA PRODUCENTA! |
Sa ili bez producenta, neko pravi odabir benda koji ce se snimati. Ako je to u nastavne svrhe, onda se i bend i svirka tome moraju prilagoditi. Dakle, moraju biti dobri sviraci i svirati jednostavno, da bi vi mogli nesto i da naucite osim sto ce te snimiti neki njihov ego-trip koji ne zanima nikog osim njih. U tom slucaju je kriv onaj koji to aminuje, a ne vi koji ste primorani da saradjujete sa bilo kim. Ja bih ono, kazem ti, seo i odsvirao ponovo sam, jer onako ne moze.
Koji je to band u pitanju? |
Quote:
(malo sam morao, samo malo) 8) |
Bend je Petrol, tri momka i dve devojke. Jako su fini likovi i voleo bi da izvadim stvar, bez obzira sto mi se ni malo ne svidjaju ti b92 tripovi
|
All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM. |