![]() |
Re: Anegdote sa snimanja , koncerata.....
Koje zlotje !!! To me podsetilo na dogadjaj >
Doneo mi frend CD player iz engleske i spojimo ga i krenemo slusati razne CD-e , iposle pola sata , ja da promenim CD tray se sam otvori. Chudno. Stavim Cd , tray se sam zatvori. Blenem u player i nista mi nije jasno . Krenem da stisnem "play" - tray se opet otvori i tako x puta , dok nisam ukapirao da frend drzi daljinski i zajebava me do besvesti. Posto smo ga tek otpakovali , zaboravio sam potpuno na daljinski a necu pominjati sta smo pre toga pushili. :banghead: |
sta je foh?
sta je unity? |
Quote:
Quote:
|
Pazite ovu trgovacku pricu:
Ja dosao u jedan iznajmljen stan u BGu gde se prodaju polovne klavijature, ne secam se vec kojim povodom, i slusam pricu koju trgovac prica potencijalnom kupcu aranzerske klavijature: -Roland, Korg, Yamaha, sve ti je ti qrac za Gem-a. On unutra ima boje od Kurzweila, i zvuci da se smrznes. Evo, pre neki dan gledam neki show na RAI UNO, tip-Italijan, svira novi GEM WK8, koji kosta 4500dm i drzi ga na Steinway klaviru. Svira neki klavirski solo na GEMu, i posle predje na Steinway-a, Steinwey zvuci smeshno u odnosu na WK8. :banghead: |
Quote:
|
Da osvezimo temu.....
Pre godinu dana prodajem Yamahu ex7 (workstation sa samplerom), uzasno nepopularna sprava u nas i teska za prodati. Dosao mi neki lokalni narodnjak (blaga rec) i trazi da mu sredim spravu za svirku i on ce da je kupi (posto se ne razume bas u klavijature). - Dobro, sta ti treba? (moram, jedini nacin da je prodam) - Da mi usemplujes bass i kontru i hor i napravis split boje: bass/kontra bass/strings bass/hor bass/truba (Sve sa transposeom -1, 0 i +1) bass/distorzija (za 'Igra R'N'R cela Yu') bass/'Zenica bluz' .....i ja mu usemplujem:( |
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: VERUJ DA SI MI ULEPSAO DAN! HVALA! |
Quote:
"Unity"- Jedinica, uredjaj. U ovom slucaju uredjaj. |
Quote:
Unity (Gain) = "jedinicno pojacanje" ili 0dB pozdrav bogi |
evo jedna anegdota sa probe
sviramo mi...i napravimo pauzu... pjevac se nesto izgubi a u prostoriji ostanemo bubnjar, ja i drugi gitarista uzme bubnjar mikrofon, prdne posteno u njega i ode do zvucnika i mirisi te ponosno ustvrdi - "pa ovo nista ne smrdi"! mikrofon je bio pjevacev... :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:51 PM. |