![]() |
Quote:
Quote:
znanje ...na znanje ..... Pozdrav |
Quote:
znaci moglo bi se rec da 'darvinova teorija - eq isprid kompresora' ipak drzi vodu. ;) |
slazem se......
Pozdrav |
Quote:
nego, ima jedna stvar koja mene jebe. ja najvise radin radijske jingleove i reklame, pri cemu najvise moran vodit racuna o glasu, da se je uredan i da se lipo cuje i razumi. takodjer, od strane produkcije, najvise slusan radijske remixe (to dobijan besplatno ;)) i zato mi se uho 'bazdari' na takav zvuk. nekad san radi bombasticne mixeve sa vise bass-a, pa mi se dogadjalo da kad se moja stvar pusti na razglas da bude puno dublja od konkurencije. takodjer, na radiju cesto cujen da tako isproducirane stvari zvucu jako priguseno jer ih sjebu one puste 'sprave za mucenje' na izlazima radio postaja. zbog tih fobija mi se sad dogadja da iden u drugu krajnost pa mi stvari znaju zvucat tanko. :? kako nac pravu miru?! stranci rade posebne remixe i masteringe za klub, plocu i radio?! :?: :!: |
Quote:
Svaka cast na tehnici koju si odradio (nadogradio se na Shot-a), i jos tu ima mesta za recimo neki multiband na levom kanalu, mozda i za faze !!!! :wink: |
He vidim i ja da je bitna :)
Nisam smeo da se zajebavam sa multibandom da ne unistim mix ali sve u svemu moze moze 8) |
Quote:
|
Da naravno da rade....evo ja sad treba da radim mono miks jedne pesme za spot koji ce da se pojavi ovih dana .....miks treba da zvuci dobro na TV u.......
To je to Pozdrav |
Quote:
Recimo da bi se uradio album tipa Aleksandre Radovic,stvarno ne treba nikakva jaca oprema.Sve moze da se zavrsi sa soft synth-evima i sample kolekcijama. Za neke druge poput onoga sta ja radim,mocni hardverski synth-evi su neophodni... naravno ne iskljucujem upotrebu i soft syntheva. |
"Boj ne bije ljuto oruzije vec boj bije srce u junaka" :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:38 PM. |