Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Pokazi svoju konfiguraciju (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7828)

Arthur 25-02-2008 11:54 AM

Re: Pokazi svoju konfiguraciju

Quote:

Originally Posted by milanCHE (Post 192704)
jesam,iz Beograda sam,no to nema veze,tamoshnji prodavci (u V.Banji)malko pumpaju cene,to smo apsolvirali,a sto se testa tice,evo prikacio sam ti uz ovaj post,odzipuj ga i otvori u nuendu(cubase-u),klikno o.k na sve pop up screenove koje ti izbaci i pritisni ctrl+alt+del pa idi na performance da bi imao tacan uvid u "potrosnju" cpu-a.a to mozes da vidis priblizno i pritiskom na f12 na performance meteru u samom nuendu.
pa javi.ja bas cekam da vidim rezultat
pozdrav

jel ovaj test merodavan realno? Sad sam skinuo i popodne cu ga probati

milanCHE 25-02-2008 12:52 PM

pa Arture,brate,ti si makar stari clan foruma!!! ili me malko zezas...:) no,ne zameram:wink:
ovaj test je kacen vec vise puta u drugim odeljcima foruma,ako se ne varam da je kroz isti prosao i RuDaw One i Pro verzija..a i neki clanovi su isto prikazivali svoje rezultate(ne drzi me za rec,sad me mrzi da surfujem,mislim da je i Zvincic dao neke svoje rezultate na q 6600,nesto ultra ubitacno....)
pozdrav

Arthur 25-02-2008 12:59 PM

realno, ne zezam te, znam da su se neki testovi motali okolo, al nisam obracao paznju na to, jer nisam imao cime da se dicim ;) Danas cu poterati jedan quad i jedan RuDaw Pro kroz ovo pa javljam rezultate.

milanCHE 25-02-2008 01:37 PM

realno,nisam ni ljut a niti sam ozbiljno skapirao da me zezas:wink:
obavezno okaci rezultate,posto sam jos na par foruma gledao neke nebuloze na konto nekih audio testova,i 'mal' te ne uleteo u raspravu sa ljudima "audio poznavaocima"na tim forumima,jer su pumpali rezultate i iznosili neke neosnovane argumente,sve dok im nisam ponudio da odrade upravo taj AK Vst,i kao sto sam i ocekivao,jos uvek se niko nije odvazio da pokaze rezultat.
i ako ti ne bude mrsko,navedi bar krucijalne komponente koje si koristio: ploca,RAM,cpu.
pozdrav

LACKY 25-02-2008 02:10 PM

2 Attachment(s)
Evo ja probao. Dali je ovo dobar rezultat? Variralo je izmedju 9-22% u Wind. Task Manager-u.

zvincic 25-02-2008 06:03 PM

1 Attachment(s)
a evo kako to izgleda na q6600 :wink:

milanCHE 25-02-2008 06:57 PM

da,to je to.uh,ovaj quad 6600 bas brije!nista,cekamo Korenjaka da vidimo i u tu novu 45 nm liniju procesora na delu.hvala na odzivu obojici,mada mi je malo cudna i velika varijacija kod Lacky-ac (od 9 - 22 %) sto se i na grafiku vidi
u svakom slucaju,to je taj test
poz.... i hvala na sudelovanju

lesha 25-02-2008 07:00 PM

jbg, ne instalira mi se cubase samo zbog testa..

milanCHE 25-02-2008 07:19 PM

ma,nema veze Lesho,ti i ja smo jos na AMD-u,mi gazimo polaaaako ali sigurno.:wink:
sto bi se reklo"dostojno stojimo na braniku i stitimo boje AMD-a".salu na stranu,evo cisto kad smo se dotakli teme,a da opet neko ne shvati ovo kao neko poredjenje,s obzirom da i Lesha i ja radimo na slicnim procesorima K8 generacije AMD-a(Lesha je na athlon 64 x 2 5000+,ja sam na 5000+BlackEdition),mi sa ovim nasim platformama mozemo ocekivati rezultat u ovom testu na visini od oko 29-34%,sto i nije tako lose kad se uzme u obzir odnos cena/performanse:)
ipak,za jednu postavku koja(bez monitora i zvucne,oni su stvar izbora),moze da se "skocka" za nekih 400- tinak eura,ni ovo uopste nije rdjav rezultat
poz....

Arthur 25-02-2008 08:22 PM

Na RuDaw Pro c2d 6550 nasvirano na 2gB, prvo mi je prijavio par plugova da fale, a ovo sto je digao je zauzelo od 27-30%, a na cistom Q6600 mi je izmerio 20% opterecenja. Mrzelo me da slikam, al to je to.
Ploca na c2d je Commando, a na Quad-u P5B-Deluxe

All times are GMT +1. The time now is 01:26 PM.