![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
Synclavier, dobro nam dosao !! :D
btw ove prve tri sprave sa tvoje wish liste se sve daju relativno jeftino nabaviti na ovim prostorima, pa ne razbijaj glavu, pogotovo matrix nije problem naci. :wink: |
Welcome Ziko Synklavieru :) da nam dugo budes na forumu :)
pozzz p.s. daj neku sliku svega toga, pa pogle naziv ovog threada :mad: :D :D |
Pozdrav Synclavieru!
Imas dobar ukus :) , znas sta valja . Uzdravlju nabavio jos koji sint, salji fotke :wink: |
evo Chlusteru malo o Midasu-u:
cini mi se da je bazni sound nesto zatvoreniji od AH GS 3000 , AH ima malo vise kolorizacije sounda , to je ta neka "toplina" koja je stalno prisutna . To ne znaci da Midas nema topao zvuk ali je nesto tvrdji,to te tera da vise koristis eq , koji je precizan i veoma osetljiv.Stim da sam na AH lakse definisao boju kickova No verujem da je to zbog toga sto je Venice ipak live mikseta i predodredjena je za druge namene. fali opcija za meterbridge a i sama konfiguracija je mnogo skromnija od GS 3000.Inace veoma operativna mikseta , sve je pregledno i logicno postavljeno ,lako se rukuje, izrada masivna , kompaktna i kvalitetna .Dobar feeling potova , klizaci kratki ali meni sasvim dovoljni , suma nema .. i to je to sa tim da bih za sound dao malu prednost AH GS3000 ... ostalo sto sam imao sve pada u nize klase ... |
2 Attachment(s)
Cluster, Bitch, Moritz - veliko hvala na dobrodoslici:grin:, pogotovo mi je drago sto je dobijam od Vas. Sto se tice sprava koje trenutno imam, skupljalo se to godinama, neke dobre stvari su odlazile (pre petnaestak godina je zbog manjka prostora i frustracija izazvanih transportom i rastimavanjem posle svake svirke, za smesne pare otisao i jedan Fender Rhodes Stage 88 MKI:ups: :cry: , danas mogu samo da kazem da mi je JAKO ZAO), neke druge ih zamenjivale. Slazem se da moja trenutna wish lista nije nista preterano posebno osim mozda MKS-80, i tu ce stvari ici manje-vise glatko. Naravno, ne odricem se zelje da pre ili kasnije dodjem do Neurona, Andromede i XK-3c, ali tek posto ovo realizujem.
Napomenuo sam da sam trenutno u fazi seljenja u novi prostor, i oprema mi je na "sto strana" (deo utovaren u ven za sutrasnji put u Nis, deo kod Radetica u studiju, deo u koferima, a samo najosnovniji setup mi je postavljen u gajbi, da bih kako-tako zavrsio jedan zapoceti poslic). Da ne bude da sam zaboravio na fotke, evo postavljam njih par gde se vidi ono sto je trenutno na pola metra od mene. Imam dosta slika sa koncerata gde se pored mene vidi i live setup, ali mislim da bi bilo malo samoreklamerski postavljati ih , posebno za coveka koji se tek ukljucio na forum. Pozz. |
Veoma racionalan setup. Dobrodosao:)
Ti bi bio i fantastican gost foruma, bar u ovom delu koji zanima klavijaturiste |
Quote:
odluke, odluke.. :banghead: nadam se do kraja godine, ili pocetka slijedece napokon ubost nesto od toga. Quote:
evo , bas si mi dao ideju , razmisljam da napravimo topic iskljucivo za LIVE slike.. mi i sintevi.. sintevi i mi.. i nemoraju bit nove, moze i iz proslih vremena, starih bendova i sl (jer ja druge ni nemam :rotfl:). to mi se cini zanimljivo. sta kazete na to, bratijo ? |
A sto da ne :)
|
Quote:
|
Kod mene neke sitne promjene. O'sle DT990PRO slusalice, dosle ATH-M50, o'so keystation 49e, dos'o xboard49, i doletio korg 05RW:ups: (inace, super zvuci:D ):
http://img222.imageshack.us/img222/7...iorelisze2.jpg http://img222.imageshack.us/img222/7...a7ae53a9f2.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 09:54 AM. |