Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Shta posedujete od vijura? [fotke] (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14296)

Don Solaris 28-04-2008 04:09 PM

Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 201787)
@Don Hvala
moracemo malo na kavici popricat pa da sve pohvatam oko slikanja..jezi ga nisam expert ali sve se da naucit

Gle, ako me hoće? potkupit da ti besplatno dođem poslikati studio.... nema ?ansi !!! :rotfl::rotfl:Radim 10-12 sati svaki dan. Umoran sam ko pas. Vidi? da me nema ni na Skype navečer. Onda zna? koliko sam umoran. A radi se i Subotom. :banghead::banghead::banghead:

Ali... savjeti za prijatelje su uvjek besplatni !!!

Pitaj me ?to god hoće? ja ću ti rado pomoći savjetom za ?to god treba.

?ivio mi prijatelju !!!!!!!

goasia 04-05-2008 08:31 PM

2 Attachment(s)
evo sad malo drugacije

silicon science 04-05-2008 08:42 PM

@Goasia
Kako si zadovoljan sa Indigo-m? A nisi se hvalio ni sa SH 101:wink: Svaka chast, jako lep setup:)

goasia 04-05-2008 08:54 PM

Indigo sam uzeo jer ima klavijaturu , nekako imam bolji workflow kada imam direktan pristup , zato sam odabrao Indigo umesto Virus B ...
SH je ..zna se , veoma dobar sint za trance

MHz 04-05-2008 08:56 PM

Quote:

Originally Posted by goasia (Post 202580)
Indigo sam uzeo jer ima klavijaturu

gde si ga nashao?

goasia 04-05-2008 09:20 PM

Nemacka

clusterchord 05-05-2008 01:08 AM

Balinte, pricaj ti kako si zadovoljan sa Venice 320, u odnosu na sve ono sto si prije imao.. to me strasno zanima !!! :bounce2:

Bitch 05-05-2008 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by clusterchord (Post 202604)
Balinte, pricaj ti kako si zadovoljan sa Venice 320, u odnosu na sve ono sto si prije imao.. to me strasno zanima !!! :bounce2:

Tomo, uzeo si mi rec iz usta :) ja sam puno radio sa tim Midasom, al bas da cujem i misljenje drugih ;) ja prezadovoljan. Jedina mana - mali faderi, ali za te pare... Svira ko blesav :)

pozzz

goasia 05-05-2008 06:46 AM

pa tek sam uzeo Midas , moram barem track odraditi na njemu da bih ga zapravo osetio , zasad sto se tice transparentnosti zvuka , headrooma , i uopste , potovi , slideri sve je OK...
eq je osetljiv i muzikalan...dopada mi se preglednost i funkcionalnost miksete , za moj setup idealana kombinacija ....

Synclavier 22-05-2008 03:44 AM

Pozdrav Rumski druzini:) ! Forum pratim (pasivno) vec 2-3 godine, ali nisam imao vremena da se aktivno ukljucim. Sa nekima od cenjenih kolega sam imao priliku da saradjujem (slowstar, aca hari, bassystem, ogi, rajko, simpraga,...), a verovatno ima jos nekih koje nisam "provalio" iza alias-a. Takodje, u medjuvremenu sam poceo jako da cenim misljenja i da rado citam postove mnogih kolega sa foruma za koje se iskreno nadam da cu ih i licno upoznati. Da ne budem previse off topic, evo mog trenutnog keyboard/synth module setup-a (neke "sprave" su skoro otisle):

- Yamaha S90ES + 3*PLG150 exp (DX, AN, VL);
- Yamaha SY99;
- Korg Triton Extreme 76 + MOSS board + 96MB RAM;
- Korg Wavestation A/D,
- Korg T3EX;
- Roland XP80;
- Roland D-550 + PG-1000;
- Kurzweil 2661;
- Clavia Nord Rack 2X;
- Access Virus TI Desktop.

Wish List (u fazi nabavke):

- Waldorf Blofeld;
- Oberheim Matrix-1000 (davno prodao Matrix-6:banghead: );
- Roland JD-990 + Vintage exp (davno prodao JD-800:banghead: :banghead: );
- Roland MKS-80.

Cim zavrsim proces seljenja u novi prostor mogu da okacim neke fotke (mada, radi se o manje-vise standardnim "spravama").

All times are GMT +1. The time now is 06:14 PM.