![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
Quote:
Ali... savjeti za prijatelje su uvjek besplatni !!! Pitaj me ?to god hoće? ja ću ti rado pomoći savjetom za ?to god treba. ?ivio mi prijatelju !!!!!!! |
2 Attachment(s)
evo sad malo drugacije
|
@Goasia
Kako si zadovoljan sa Indigo-m? A nisi se hvalio ni sa SH 101:wink: Svaka chast, jako lep setup:) |
Indigo sam uzeo jer ima klavijaturu , nekako imam bolji workflow kada imam direktan pristup , zato sam odabrao Indigo umesto Virus B ...
SH je ..zna se , veoma dobar sint za trance |
Quote:
|
Nemacka
|
Balinte, pricaj ti kako si zadovoljan sa Venice 320, u odnosu na sve ono sto si prije imao.. to me strasno zanima !!! :bounce2:
|
Quote:
pozzz |
pa tek sam uzeo Midas , moram barem track odraditi na njemu da bih ga zapravo osetio , zasad sto se tice transparentnosti zvuka , headrooma , i uopste , potovi , slideri sve je OK...
eq je osetljiv i muzikalan...dopada mi se preglednost i funkcionalnost miksete , za moj setup idealana kombinacija .... |
Pozdrav Rumski druzini:) ! Forum pratim (pasivno) vec 2-3 godine, ali nisam imao vremena da se aktivno ukljucim. Sa nekima od cenjenih kolega sam imao priliku da saradjujem (slowstar, aca hari, bassystem, ogi, rajko, simpraga,...), a verovatno ima jos nekih koje nisam "provalio" iza alias-a. Takodje, u medjuvremenu sam poceo jako da cenim misljenja i da rado citam postove mnogih kolega sa foruma za koje se iskreno nadam da cu ih i licno upoznati. Da ne budem previse off topic, evo mog trenutnog keyboard/synth module setup-a (neke "sprave" su skoro otisle):
- Yamaha S90ES + 3*PLG150 exp (DX, AN, VL); - Yamaha SY99; - Korg Triton Extreme 76 + MOSS board + 96MB RAM; - Korg Wavestation A/D, - Korg T3EX; - Roland XP80; - Roland D-550 + PG-1000; - Kurzweil 2661; - Clavia Nord Rack 2X; - Access Virus TI Desktop. Wish List (u fazi nabavke): - Waldorf Blofeld; - Oberheim Matrix-1000 (davno prodao Matrix-6:banghead: ); - Roland JD-990 + Vintage exp (davno prodao JD-800:banghead: :banghead: ); - Roland MKS-80. Cim zavrsim proces seljenja u novi prostor mogu da okacim neke fotke (mada, radi se o manje-vise standardnim "spravama"). |
All times are GMT +1. The time now is 06:14 PM. |