Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet del Rumski Vol 2. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14372)

Arthur 06-12-2006 11:18 AM

Re: Bufet del Rumski Vol 2.

:drunk: .......pffff...... vidi, jurio sam neku srnetinu po gradu za ovo naše lane, kontam da voliš ? ;) Ništa Offe, ne brini ti za mene, očitaću joj IP adresu, samo da se dogovorimo.. :twisted:

Dakle, ladan kabernet, Srnetina i palačinke u surround sosu, servirano pod TFT ekranom... a te matore i bajate CW kartice bi samo kvarile tvoj prefinjeni ukus, veruj mi... za VRHunski užitak pobrinuće se moj HaMMERFall od prestižne nemačke firme RME... kristalno čist :vitez: :angel: :drunk:

idekius 06-12-2006 11:38 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
...a te matore i bajate CW kartice bi samo kvarile tvoj prefinjeni ukus...

Nema veze... bitno je da ih ribe vole :da: Nisu kristalno ciste, ali devojkama se ocigledno svidja bas taj patinizirani zvuk, a ako biram izmedju tvojih i Aleksinih simpatija, svakako cu se odluciti za Aleksu :mrgreen::twisted:

*Aleksa* 07-12-2006 02:12 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur

Dakle, ladan kabernet, Srnetina i palačinke u surround sosu, servirano pod TFT ekranom... a te matore i bajate CW kartice bi samo kvarile tvoj prefinjeni ukus, veruj mi... za VRHunski užitak pobrinuće se moj HaMMERFall od prestižne nemačke firme RME... kristalno čist :vitez: :angel: :drunk:

Divan si,vidim..potrudio si se!I za to ti saljem poljubac:kissing:
Ali, moj prefinjeni ukus zadovoljava ona stara,da bez starca nema udarca,..pa shodno tome i te matore i bajate...!:mrgreen:

Arthur 07-12-2006 10:22 AM

ahhh ... istopih se... a ako te starine mame, imam i jedan par NS10ki, mislim da su još iz vremena proboja solunskog fronta... barem tako izgledaju... pa Iskrini 3sistemci koji su moje godište .. i jedan jaaako stari gramofon koji ne radi... made by RIZ... :D

Max 07-12-2006 01:08 PM

Samo se vi igrajte deco ..... dok ne dodju pravi starci ..... he he he he ;) :da:

Pozdrav

Danny Lou 07-12-2006 01:34 PM

ma nema veze, kad je beg bio cicija...:mrgreen: kad je 300-ka onda se ne pita!:rotfl: mada forum je forum...:p

idekius 07-12-2006 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Samo se vi igrajte deco ..... dok ne dodju pravi starci ..... he he he he ;) :da:

Pozdrav

Mislis, sto bi rekao Zalosna Sova, "moj pradeda Vrach"? :rotfl:... ili, sto bi rekao Marks -Bez starca nema udarca :rotfl:

Arthur 08-12-2006 08:37 PM

sveža krv je ipak sveža krv... nema namotavanja, produvavanja, manje je šuma i a ni plave tablete nisu u priči :twisted:

*Aleksa* 10-12-2006 09:05 PM

Dugo sam razmisljala:hm: ..udarala glavom o zid:banghead: ..I ne vredi Arthure,ne vredi!
Nezgodna je varijanta,kad zavolis muzikanta!:rotfl:

OFF 10-12-2006 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
s -Bez starca nema udarca

Kog starca? :mad:

All times are GMT +1. The time now is 11:55 PM.