Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Slike vaših studio-setup-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12770)

Gulanfer 27-09-2007 11:16 AM

Re: Slike vaših studio-setup-ova

evo par slicica iz novog studija..jos nisam sve sredio, vise kablovi itd...synth cosak jos nije sredjen (pa ga nema)...

:o

Chiko , a jel sav taj lebac ( outboard ) tvoj ? :hyper:

:mase:

Dexxy 27-09-2007 11:30 AM

Re: Slike va?ih studio-setup-ova

A gde su slicice?

Bitch 27-09-2007 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 171599)
A gde su slicice?

pa citirao je vracha, ali je zaboravio quote :)

Gulanfer 27-09-2007 12:06 PM

Re: Slike vaših studio-setup-ova

Da, kao i uvek ...u$erem nesto, zato sam i stavio onaj sig.

Max 27-09-2007 12:43 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 171593)
alan smart :D cool :)

e a u cemu je fora sa ovim violet knobovima na 737??? jel im falilo srebrnih kad su radili tu seriju ili je nesto drugo u pitanju? :)

To je prva najstarija verzija , posle su dodavali malo gaina i radili baby face mod ...

Vrac ..... prelepa prostorija ..... vec 3 dana gledam , verovatno je super da se radi unutra ....... je l' ono prirodno svetlo iza ?????

Pozdrav

Bitch 27-09-2007 12:50 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 171619)
To je prva najstarija verzija , posle su dodavali malo gaina i radili baby face mod ...

pa onda su stvarno sasavi da diskontinuiraju silver design! ne kontam ih uopste... mada koliko vidim uglavnom komadi u UK su takvi...

...a zar babyface mod nije opcioni? sad je to kao u svakom novijem?

...btw ko zna ko njima radi delove, evo recimo kod mene na 747 je drugacija logo plocica nego na 737 i 2022 ...

...fusheraj :D

pozz

filip 27-09-2007 12:55 PM

Stvarno extra Vrač... svaka čast

p.s. kakvi (čiji) su to nosači za nonitore? Jel ti ravno stoje main monitori ili pod uglom? Meni bi trebali baš veliki nosači (još veći od tvojih po mogudjstvu). Prodaje/pravi li to neko kod nas?

pozdrav

Max 27-09-2007 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 171623)
pa onda su stvarno sasavi da diskontinuiraju silver design! ne kontam ih uopste... mada koliko vidim uglavnom komadi u UK su takvi...

Prvi je bio sa tim ljubicastim kapicama , posle su napravili Vt sp na kome su dodali malo gaina ( a mozda nesto i ocistili , nisam siguran ) i stavili srebrne kapice ....

Quote:

...a zar babyface mod nije opcioni? sad je to kao u svakom novijem?

U pravu si babyface je ugradjen u poslednjoj serili sa plavim svetiljkama ( prosle su bile crvene )

Quote:

...btw ko zna ko njima radi delove, evo recimo kod mene na 747 je drugacija logo plocica nego na 737 i 2022 ...

...fusheraj :D

pozz

uuuuupssssss ...... :banghead:

Ma , bitno je da lepo izgledaju :)

Pozdrav

DaBear 27-09-2007 03:50 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 171619)

Vrac ..... prelepa prostorija ..... vec 3 dana gledam , verovatno je super da se radi unutra ....... je l' ono prirodno svetlo iza ?????

Pozdrav

Ko sto rece, ovo je prva verzija...gde god odem, svi : "jee, ima prvu verziju!" Ne znam jel to dobro ili nije?? Sad stavljamo Baby Face modifikaciju...

Jeste prirodno svetlo. podrum je a to su one staklene kockice u trotoaru, a ispod njih ima duplo zadihtovano staklo (za malo izolacije)

Potrefilo se da je slusanje KOMA!! ne znam kako? pre je soba bila mnogo prazna (samo 2 ekrana i mali kontroler i 5 malih zvuvnika) pa im je odjekivalo i zvonilo itd..
Kad sam nakrcao sve ovo, malo je ugusilo sve. Zvuk je ludilo, cujem stvari na CD-ima koje nisam cuo do sad!:o

za vikend postavljam patch bay i da se testira jel sve radi...pa posle MIDI i Synclavier da uglavim negde...
Veca je soba nego sto sam pre imao pa su mi svi kablovi bili kratki, pa MIDI kablovi, muka...!

spidermusic 27-09-2007 04:29 PM

Slatke muke! Treba stici do kablova i takve muke.:)

All times are GMT +1. The time now is 07:48 AM.