![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
Quote:
RM |
Quote:
A sto se lista ponavlja ( delimicno) i sto :shock: pored imena Kurzweila ...radoznao sam :) |
@ retroman
mislio sam na fazon lecenja a la ogulin culibrk zvani oglo jaaaaaaadoooooo :]]]] |
Quote:
Dirka checka vlasnika ;) samo si se ti malo izgubio :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ajde javi se za kahfu i da se ispricamo |
Quote:
|
Re: Shta posedujete od vijura?
evo ima pravo rogi,
uselio sam se pa zidam,,, sinteve , naravno :banghead: poredani su lijepo "na nož", pokriveni,u mom "sobičku",čekam ljeto,godišnji,da mogu oformiti studio,a slike,čim uzmognem, btwy, ima netko što za uvalit?!thx:D |
Hejho Davore dobrodo?ao na forum :)
pozdrav, Jinx |
Nego usput jedna zanimljiva ideja,
ajde,oformimo pravi synth museum,jednom na godinu skupimo se i na mjesec dana pokažemo raji što imamo, naravno svaki put u drugom gradu,što mislite????:confused: |
hm. cisto sumnjam da bi iko od ljudi sa foruma koji imaju gomilu syntheva
(npr. roginator, clusterchord ili don solaris) imali volje i vremena pakirat ih i krcat u kamione i vozit u drugi grad. prezajebano je to, a pogotovo kad je u pitanju stara osjetljiva analogija. radije origaniziraz tu i tamo neki barbecue kod nekog od njih pa lagano zvakat steak, grickat rotkvice i masnim prstima cackat po synthevima :D |
pametni znaju da se stara analogina ne mice s mjesta di stoji ;)
ja iskreno ne zelim iznosit svoju analogiju !!!!! HVALA zato imam JD 800 :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:43 PM. |