![]() |
Re: Preporucite dobar film
Ovom se uvek vratim,i preporučujem svima:
http://www.imdb.com/title/tt0978762/ |
Odgledah najnovijeg Terminatora (ima ga u zalivu konacno u HD) i mogu reci da nije ispunio moja ocekivanja. Mozda sam previse ocekivao od ovog nastavka, itd. i itb. :)
|
|
Unbroken 2014 ,istinita ratna drama ,rezija Angelina Jolie...Sta sve covek pretrpi i prezivi u zivotu kada se nadje u nesrecnim okolnostima,nagrada za zvuk u filmu!
|
gledah pobesnelog maksa, definitivno bolesno odradjen film... ko voli takav zanr preporuka... ako nista drugo bar je mnogo drugaciji od svih ostalih, cudno nekako sniman...
@era dobar unbroken dobar |
Mnogo dugačak thread, pa ne znam da li je iko pomenuo No Country for Old Men. Ajd sve ono: fantastični Tommy Lee Jones, bolesna priča, sva?ta ne?to... I mator je film (2007)... Ali ZVUK (tj. dizajn zvuka), i to ?to u filmu uop?te nema muzike... Sva?ta ne?to.
Pozdrav, Vasa |
The Vatican Tapes standardno hororcina i gospodarice prstenova..hehe
|
Quote:
|
Quote:
Zajebao je Dzokera,Majkla iz Noc Vjestica,Fredi Krugera,Hanibal Lektora i Ti-Uantauzen-a zajedno ! Tako bi' mu svu glavu izdrobio PP aparatom i popio hladan nes kafe, onako krvavih ruka,da bi to bilo sjajno :D Dobar film :thumbsup: |
Nightcrawler!Potpuno se slazem sa tobom,tip je stvarno genije kako je odglumio u tom filmu,a da je iritantantan... sve bi mu kosti polomio,e to je dobraa gluma kada svi pizde od njega!
|
All times are GMT +1. The time now is 12:08 PM. |