![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
1 Attachment(s)
evo malo izmena u studiju
|
evo kod mene mali update, CR8000 drum masina, DM300 analog delay i samsung LCD monitor. ostalo uglavnom premjestanje sprava u ergonomicniji setup.. jos me bole ledja od rhodesa i soline, oboje su teski za nevjerovat.. (klik za veliku forku):
http://www.babic.com/TEMP/STUDIO-MAR2007-1024.jpg goasia, vidim vozis S760 sa monitorom, kako ti radi? a nabavio si i MFB.. |
hmm MFB mi se nije dopao ali zato s 760 ubija jedino je trom u loadanju fileova :)
|
..ma u udnosu na Yamahinu a seriju Roland je ko munja ... videcemo uskoro i s-750 ...
|
2 Attachment(s)
Evo i ja dodjoh u posed ovog divnog instrumenta (AKAI 3200XL). Nije kao nov, vec je NOV!!! Radio svega par sati:) :grin: Hvala kolegi Ogiju Radivojevicu8-)
|
Quote:
|
lagano preporucam sto stariji sampler to bolji :da: :da: :da:
|
@Clusterchord
A cime vezujes sve spravice, nemas neki mixer? Sve direkto u kartu, ili....? |
Quote:
nikad mi ne treba vise od 3 - 4 ove hardver sprave, tako da steta da bacam na extra konvertere. eto nabavio sam jos jedan fireface, ali odlucio odma da ga dalje frknem.. nadam se do kraja godine na neki ATB ili Orion ili nesto tako. obozavam OTB miks ali nije bilo para do sad.. |
Koji patch imas, ta konfiguracija i meni odgovara, samo sto imam puno manje sprava za ka kaciti na ff800?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:47 PM. |