![]() |
Re: difuzor panel
2 Attachment(s)
Evo i slike drugog para monitora.Kef reference,brutalan zvucnik po meni,trosistemac sa dva basa u push pulu u kutiji,gura ga lampas sa 300b single ended izlazom.Prevelik za moju sobu da bi odsvirao sve sto moze.Bio je na stalcima,sada sam mu nasao,nadam se najbolju poziciju.
|
1 Attachment(s)
Ovog ne mogu da isteram iz studija, i stalno mi smeta jer je stalno gladan:) ali jos koja kila i okacicu i njega negde kao apsorber. :-).
|
2 Attachment(s)
Monitor za analajzer sam namestio iznad prozora,dobro je da gledam u njega samo kad bas ima potrebe a da se za ostalo oslanjam na usi,zato je i gore.
|
Quote:
Da treba da se mozak navikne na novu situaciju i onda "zahtjeva" vi?e... Razlika između velike i male refleksivne povr?ine (anomalije otprilike između 90-120Hz) mo?e da bude i po 10dB i vi?e... pa dakako i druge frekvencije smetaju... Drago mi je da si se sna?ao. Pa ima lijeka protiv pra?ine, dosta dobra tkanina. |
Jel postoji opcija da se stavi vuna u neke najlone, da se zatvori skroz?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Ja sam stavljao dupli strech zersey,ili kako se vec zove ali prasi bogami.Mislio sam da barem ispod platna na apsorberu koji mi je iznad glave stavim neki karton?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Na površinama prvih refleksija ne stvaljaj ravne refleksione materijale ala membrane itd.
Kupi tkaninu koja valja i ništa se više neče prašiti! http://www.rumski.com/forum/showthre...t=32768&page=6 |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 05:50 PM. |