![]() |
Re: Pokazi svoju konfiguraciju
uh a tek ps2 klima uredjaj :]
|
Quote:
|
Quote:
i protools radi na oba os-a.....vrhunska stvar |
Manley, daš fotku :) Zbilja impresivna konfiguracija... nije da ti ne vjerujem, samo bi me nekako oraspoložilo vidjeti nečiji uspješni studio. :D
|
1 Attachment(s)
Od danas:) :) :) :)
|
Quote:
Jedno pitanje, da li ti Win XP vidi svih 8 Gb RAMA-a, i ako ih vidi kako si to postigao ? |
Quote:
Samo (posto je masina vjerovatno zamisljena kao mocna aranzerska stanica) ja bih radje tih 9500 eura ulozio u 4 ekstra PCa (Core 2 Duo sa po 2TB svaki i 4GB rama), umrezio system linkom, ili fxteleportom i time dobio minimum 3 puta vecu procesorsku snagu (za quadcore ti je optimizovan samo logic...svi ostali VSTi nemaju vajde od quadcore, tako da se sistem ponasa slicno kao obican dualcore)... Ali to sam samo ja :) ... Ne znam cemu dual quadcore masine kada za to em slabo ima optimizovanog softvera (a nece ga ni biti skoro, jer je takav softver izrazito tezak za programiranje), em po prirodi stvari, kada ima tako mnogo procesora u jednoj masini, ne moze se efikasno uposliti dualcore, a kamoli 2 quadcore procesora... Ali ako se ima moze se ;) |
Quote:
ja napisah da koristim protools, tako da mi ne treba VSTi a i sve ostalo sto nije TDM...tako da efikasno koristim 2 dualcora da napajam graficku kartu :D sto se rama tice, pokazuje svih 8 GB rama, mada mi nekada ne prepozna procesor i snagu istog, ali radi bez ikakve greske... ah da, cena je 6000eu nije 9500 ;) |
sto bi broj jedan u jednoj epizodi alan forda rekao (naravno prevod legendarnog nenada brixy-a ) : sa koliko nistica pisete rec patriotizam ? :]]]]
tako mi se cini da ovo jeste upravo to :] |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31 AM. |