Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   difuzor panel (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24716)

quake 15-09-2009 01:56 PM

Re: difuzor panel

Hvala puno Eomsy....ostale su jos neke stvari da se odrade ali sam malo u guzvi pa nikako da stignem.Difuzor je odlicno legao na svoje mesto,mnogo veca promena na bolje u zvuku nego sto sam ocekivao....sirok svit spot,nestali su neki pikovi koji su znali da ujedu za usi i cela zvucna slika je nekako transparentnija sa mnogo vise detalja,sve je meko i pitko a opet konkretno,cudo je difuzor,ne skidam ga vise nikada-)

Dexxy 15-09-2009 09:39 PM

Quake svaka cast extra je... Koliko para te izasao difuzor..?

Jel si ti iz Ns... Mogao bih da svratim da pogledam live ako nemas nista protiv kad budem dolazio za Ns..

Pozz

quake 16-09-2009 02:48 AM

Naravno Dexxy,javni se pa naleti,kad god uhvatis vremena.Lupicu cenu za materijal difuzora jer sam kupovao malo po malo ali otprilike bi bilo nekih 400e,neznam tacno ali ispod nije...Znaci cena je samo za materijal za oba komada a sve to spojiti je svojevrsna zajebancija pa se treba prvo psihicki pripremiti:uhoh: ali se na kraju sav trud zaista isplati.

NLP 17-09-2009 02:42 PM

Lepo8-)

quake 18-09-2009 02:02 AM

Quote:

Originally Posted by NLP (Post 256257)
Lepo8-)

Hvala,hvala...bez pomoci koju sam dobio ovde od vas na forumu,tesko da bih bih se sam snasao,puno hvala i za to.

NLP 18-09-2009 05:29 PM

Va?no da ti je pomoglo i da će ti dobro slu?iti!
Bar si odradio ?to smo govorili i pokazao slike.
... a oni koji imaju sto pitanja i nikada ne objese kako su ?to napravili ili ako su uopče i?ta...

quake2 04-09-2010 04:21 AM

5 Attachment(s)
Evo malo novih slika.Sa akustikom je bilo malo problemcica ali o tome cu vec pisati cim uhvatim vremena.

quake2 04-09-2010 04:24 AM

3 Attachment(s)
...

NLP 06-09-2010 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 286304)
Evo malo novih slika.Sa akustikom je bilo malo problemcica ali o tome cu vec pisati cim uhvatim vremena.

?to se desilo sa akustikom?
Mo?e jo? vi?e sličica:)

quake2 13-09-2010 05:07 AM

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NLP (Post 286485)
?to se desilo sa akustikom?

Pozdrav Nenade,jako mi je drago da cemo se druziti opet:).Na poslednjoj slici se vidi da sam napravio sto za mixetu sa rekovima sa strane:banghead:.Ogromna reflektivna povrsina koja mi je totalno pokvarila zvucnu sliku.Nije mi se tako ucinilo odmah na pocetku ali sam vremenom skontao da to vise ni ne lici na onaj zvuk koji sam imao.Sledeci problem je bio katastrofalno slusanje na drugom paru monitora koji mi je inace dosta bitan.Ocekivao sam da iz njih necu izvuci ni 50% onoga sto daju ali...ovo je bas bila muka.U sredjivanju sve ove akustike,barem meni je najveci problem bio da uskladim "akusticki dobro" sa konforom u radu.Pomerao sam na kraju sve po reziji,skracivao sto i nasao neku kompromisnu kombinaciju u kojoj imam sasvim pristojan zvuk i sve na dohvat ruke.Ono sto me jos uvek muci to je prasina od sve te kamene vune,ima li tu nekog leka?

All times are GMT +1. The time now is 06:01 PM.