![]() |
xxxx
|
Ja ne znam ali vi ljudi stvarno niste normalni ...
Ja zapoceh jednu temu a vi da se bijete... Nije ni cudo sta 'vam' se desi u jugi... Sramota, kinezi i zidovi se jebote neodvajaju jedni od drugih a mi samo da se koljemo ... Mila majko Molim Admina ovoga sajta da mi se javi . Predlazem da napravimo Diskusiju Narodna Muzika i da ja budem jedan od urednika pa ad mogu da brisem ove bolesnicke postove... |
:cry:
|
Ma nisam ni ja nista i ninakoga direktno mislio...
Ali opet mislim da ako se i nevoli neka muzika onda netreba ni da se komentarise o istoj. Recimo ja nevolim bas puno ni 'zabavnjake' ali opet odem i prociam svaki post koji me interesuje . naucim pokupim i izadnjem . ne komentarisem...................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................. |
Ljudi,
mislim da ste (vas nekolicina) pretjerali malo sa podsmijavanjem turbo folku, ?to ?e ?evapa rekao bih iritiralo, a on je svakako pretjerao sa onakvim rije?nikom. Posebno me tangira taj naziv kojega ovdje BEZ POTREBE prolongirate: Turbo D?IHAD Folk. :shock: Nije li "turbo folk" sasvim dovoljna odrednica, gospodine Bumbar i ostali?! Ako vam doista smetaju orijentalne skale u srpskoj folk muzici, gospodine Tonalino, pa vi fino frulicu izdjeljute od vrbova drveta, i kostrijet na sebe ogrnite, i tako njegujte pravu srpsku muziku koja ne?e biti D?ihad Folk. Drugo, ja sumnjam da iko od vas poznaje smisao i zna?enje same rije?i D?IHAD, osim nakalemljenih frustracija i hu?ka?kih pamfleta, koji su se u medijima mno?ili Srbijom u Milo?evi?evo i Arkanovo vrijeme. Zar jo? ima ljudi koji tako razmi?ljaju?! :oops: Rekao bih da su to ime D?ihad Folk dali ili zvezdini navija?i, ili arkanovci. ?ta je od to dvoje ja pojma nemam, ali znam da je jako ogavno za ?uti! Ja vas molim da ubudu?e ne koristite taj izraz! Prvo, odgovara stvarnom stanju, a drugo, krajnje je primitivan sam po sebi! Ovo vam predla?em u najoljoj namjeri, kao starija osoba (43 mi je godine i roditelj sam dvoje djece) jer mi je ?ao kada vidim netoleranciju! Vjerujte, iako vi toga mo?da i niste svjesni, doista je netolerantno i uop?e nije bezopasno! Nadam se da ?ete me poslu?ati. :roll: Pozdrav i svako dobro! |
Bolesti ove vrste na Balkanu nikad kraja.Momak je postavio pitanje sasvim tehnicke prirode,sta da koristi za odredjenu vrstu muzike i uopste nije trazio nase misljenje o toj muzici.Ipak mislim da pojedini ljudi na ovom forumu daju sebi previse slobode i veliku dozu drskosti.Vec kad uzimate u usta rijec Dzihad,ne bi bilo lose da nadjete negdje i procitate znacenje te rijeci.Molio bih odgovorne za ovaj forum da reaguju na istupke ovakve vrste,sa ovim se postize kontra efekat.
|
Quote:
|
Quote:
Samo da ti kazem, Cevap je rodjen u Banjaluci, a u Sarajevu je studirao na Muzickoj Akademiji, i tezgario po sarajevskim kafanicama tipa "Raguza" kad ti mozda nisi bio ni u jajetu. Prema tome, shta hocu reci, hocu reci da je Cevap osim narodnjaka svirao dobar dio svoga zivota klasichnu muziku, ishao na takmicnjenja svirajuci Bacha na harmonici, takodje svirao klasichnu na klaviru i za sve 4 godine na akademiji imao prosjechnu ocjenu 9 (iz klavira). Poceo sam svirati narodnu muziku sa sevdahom, tako da sam i tu odlomio dobar komad. Kasnije je na red dohsla bugarska muzika sa krivim ritmovima. Svirao sam i zabavne nashe muzike, onih laganica, balada, laksheg rocka. Na konzervatoriju u Kopenhagenu, svirao sam i malo jazza na klaviru (2 godine). Vec 4 godine sviram KLEZMER, zidovsku muziku iz Evrope. Prije nego sto sam postao okorjeli narodnjak, probao sam dosta toga razlichitog i onda se odluchio u kome pravcu da idem. Tebi bi bilo dobro da umjesto shto si zaludjen jednim pravcem i branish ga toliko, da probash razlichite stvari u zivotu i na taj nachin rashirish malo svoje vidike! A to za papak i prost, nekulturan, ma ti da si iz Sarajeva trebao bi znati kako se jalijashi ponashaju i kakav im je rijechnik! Ja sam upoznao i druzio se kroz svoj posao i sa jednima i sa drugima, od najvecih kriminalaca, do dekana i profesora na fakultetima, prema tome poshtedi me malo svojih nagadjanja! I da ......OVO nije jedini multinacionalni forum, ima ih josh, s tom razlikom da na njima niko DZIHAD ne spominje! Ovdje barem politike ne bi trebalko biti, pa ni u shali! |
ja nisan zavrsi muzicke skole, ali san se naslusa glazbe - najvise rocka. svojevremeno san svira santane, hendrixe i kleptone do u notu, ali me to vise ne veseli, tako da sve manje rock i slusam.
starega san se naslusa a od novije glazbe vise me privlacu neke druge vrste. za lovu radin sve, jer od muzike zivin, ali me najvise veseli narodna muzika i to radin za svoju dusu. :roll: ode u hrvatskoj pusu na srpske uticaje u glazbi, a u srbiji na turski... kozna na sto turci pusu, ali ja neznan zasto bi americki, talijanski ili neznan koji uticaj bi pozitivan a hrvaski, srpski i turski ne!? to su pizdarije. muzika se mora misat i minjat. ja cu i danas radije poslusat ploce rokera s moravu nego nekih tipova sto mislu da su popili pamet cilega svita jer su pustili kosu i na gitari okrenuli overdrajv do daske. te mostarce nisan slusa, ali san poslusa koncert ibrice jusica na kojemu je izvodi sevdalinke. i sto rec: 'kraj svita' :) |
Svaka cast SandRob!
Mostar Sevdah Reunion poslushaj obavezno, garantujem ti da se necesh pokajati! Momci sviraju fantastichno! |
LJudi sto ste se natakarili jedni na druge.Vidim ja da ce HRKLJUS morati da proradi.
|
Heheheh, nije ba tema se polako normalizuje!
Ja ne mogu ostati ravnodushan kad vidim rijech DZIHAD, padne mi mrak na ochi, odalamio bi rodjenog oca u tom trenutku! Nije mi do religiozne ili politichke zaHebancije! Ovdje sam doshao da shta nauchim i upoznam kakvih finih ljudi, al Hebiga uvijek se nadje neko da to srushi! :? |
ha, ha!!! i mene je ovo podsjetilo na nadrealiste, a ni monti pajton nije daleko :lol:
ajde, idemo se lipo pomirit i homo naprid u nove radne pobjede. 8) |
Ma ja sam agresivan kad pomislim na politiku i religiju, i onda planem momentalno, ove dvije teme nema u mome zivotu. Nije meni tehsko dati izvinjenje bilo kome koga sam uvrijedio, al dajte malo ljudi.....! Nije me briga cime se bavite, ovdje smo valjda svi iz istog razloga, da olakshamo softwersko/hardwerske muke jedni drugima, i toga se i treba drzati. Ni malo humora ne shkodi, ali do nekih granica!
|
Zasto admini ne reaguju na ovo sve sto se dogadja na forumu? Za mnogo manje stvari je jedan clan kome se ne secam vise imena bio (s pravom) banovan. Ako dopustimo da se ovako prostacki psuje i vredja dokle cemo stici? Ovde niko sem doticnih, pogodjenih kritikom turbo folka nije pomenuo ni naciju ni veroispovest i ne verujem da je to ikome i palo na pamet. To sto oni ne mogu da se pomire sa cinjenicom da postoje i ljudi koji to smece ne slusaju to je njihov problem i ne treba s tim da opterecuju ostale. Svako ima pravo da kaze svoje misljenje i ono se ne mora akceptirati ali se mora tolerisati. A ti Cevap sto kazes da postanes agresivan kad... leci tu svoju agresiju ali ne ovde, leci je tamo gde si je i nakupio a bice da je to bilo slusajuci kukumavcenja sa Pinka i Granda. Nije ni cudo sto je ovaj narod agresivan kad ga mlate ovakvom muzikom 24 sata na dan.
|
Chuj jarane, de skini se vishe sa mene! Pusti me!
|
Nisam ja tebi jaran i ne dao bog a nisam se ja ni popeo na tebe nego si ti bio taj koji je doveo do ovoga svega svojim prostaklukom.
|
Ima jedan post za tebe i tebi slichne na razno!
|
Za tebe i tebi slicne se ne moze ni napisati dovoljno recit post.
|
Hej, stvarno nemam zivaca da ih troshim na tebe! Ma ignorishem te ubuduche!
|
Ja a verujem i mnogi drugi tebe necemo ignorisati jer ko ovako nesto napise:
E shupci jedni nabijem vas na kurac, ko da vas je Bush pravio, pa vam "genetski" bolje pashu sva ona sranja kojim nas bombarduju iz Amerike! Bolje vam je vidjeti istetoviranog narkomana na sceni, nego kakvu dobru i rasnu ribu sa sisama do koljena! Pic*** li vam m****! ili Majmune jedan, od muzike imash samo taj kompjuter i tonu piratskog softwera, hocesh da ti odrzim par lekcija iz harmonije! Niko vas nije vrijedjao, a nakacili ste se bez veze. Ljudi pitaju za savjet, a nashli se vi zajebavati nekoga! Treba da te bude sramota! Znash kad ce ti ovo biti zajednichki portal, za sve bivshe EX-YU drzave, NIKAD, a mozda ni tad! Sve dok budes rijech DIZHAD upotrebljavao u tom kontekstu, NIKAD! Sve dok je budala poput tebe, koji ismijavaju druge a sebe ne vide, nema od necheg zajednichkog nishta, niti ce biti ! ...zasluzio je da se veoma pazljivo prati dok god je na ovom forumu. |
Ama kazem ja tebi, ja ti odgovorio u afektu na one stvari, a ti sad to povlachish cijelo vrijeme! Kazem ti pusti me, eto necu sad ja da se svadjam s tobom, al ti mene izgleda pratish i izazivash na verbalni duel. ccccccc
Jel ti to zivota ti dosadno! Idi ba igraj malo Counter Strike, pusti mene na miru! Rekoh ti odsad necu obracati paznju na tebe! |
A ja tebi rekoh, ja cu na tebe obracati paznju sve dok si ovde a nadam se da neces dugo.
|
Ja se tebe ne bojim nimalo, samo da znash, a ovdje cu biti koliko budem, nebitno je!
|
Ma ne treba ti mene da se bojis, najveca opasnost si ti sam za sebe. Nisi opravdao poverenje ovih ljudi ovde svim tim svojim postovima i naletima agresije u afektu, kako kazes a bili smo na vreme upozoreni od jednog starog naseg clana, a nismo to uzeli za ozbiljno:
Quote:
|
Ma daaaaaaaa, citao sam postove vasheg starog clana na YUMIDI, nishta kulturnije od mojih ovdje!
|
@tonalino
nemo bre da diras coveka! @cevap :D barabo! @all We should all be united in peace and happinesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEACE :da: |
Molim vas da svi prestanete sa svadjom, izvinite se jedni drugima i prestanite!
Evo linka od oficijelnog sajta "Mostar Sevdah Runion" http://www.mostarsevdahreunion.com/ 8) |
Jos kad bi mi otkrio, za sta ja treba nekome da se izvinim :?:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxxx
|
cccccccc :roll: ..........tek sam sad procitao sve ovo.....cccccc
Quote:
|
Pa nije ni cudo sto mnogi kazu da od muzicara nema gorih ljudi!
Dajte molim vas. Ljudi smo nismo zivotinje . Idemo dalje.Gledajmo naprijed na temu a ne sta je ko rekao. Cevapu moj .Nemoj ba tako. Pozdrav od Terze :wink: |
da se razumimo, u misljenju se slazen sa cevapom i razumin zasto se ljuti, ali to ne opravdava onakvu rekciju i tu mu ne dajen pravo. :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
ovaj topik dobija katanac izgleda...mislim da je ovo drugi put kako lokujem topik na forumu, a voleo bih da tako i ostane...
@cevap: nemoj vise tako da reagujes, ocigledno je da ovde vecina ljudi ne pravi takvu muziku ali im ne moras nabijati to na nos... ako imas neki problem sa tim (sto neki ljudi ne vole tu muziku), onda nije ovo forum za tebe... |
Nemam ja problem s tim, ali nije ni lijepo da onaki drugi reaguju a covjek je samo pitao za savjet, ishli su na svjesnu provokaciju, a u mene proradile emocije, hebiga!
|
dobro, onda je ovo upozorenje za sve...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:07 PM. |