![]() |
Quote:
|
Quote:
REVOLUCIJA!!! p.s. ?ala-mala :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jedino ako ima? neki PHP-bager i hackera da ga zna vozit (?) :wink: |
Quote:
|
ja mislin da je najbolje da svi budemo iston bojon i slovima.
|
Ma, Sandro, pa nije to nista strasno da smo u raznim bojama. Diskriminacija je u umu, ne u boji..... :D Samo da nismo u bijeloj....
Kako mi gnjavimo jadne administratore... |
dakle, izvinjavam/ispricavam se ako bela boja ne odgovara. Evo, recite koja boja bi bila prikladna?
:D Niko ne zeli bilo kakvu diskriminaciju, osim sto je primorcima draga plava boja :D |
Pa ja bi administratorsku boju..... ali to mi ne date, pa ne znam onda :wink: . Ma moze ljubicasta. Plavo ljubicasta, skoro kao administratorska....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hm, pink :oops: |
Da, DA, da. YES..... o - o- o ---- yeees!!!
Tu boju sam htijela!!!!!!!!!!!!!!!!!! THanks.... :D |
eto.... boja admina je presla na moderatore, a admini su dobili nesto tamniju varijantu.
Ne mogu da verujem o cemu raspravljaju ljudi koji su izuzetni u audio domenu :!: :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
ja san za iste boje, ista slova. bratstvo i jedinstvo... a kad bude okupljanje onda cemo svi ubuc plave kecelje. :mrgreen:
|
Quote:
|
A zasto jedan "brzi" administrator jedini ima tako veliku sliku?! :roll: :D Nama obicnima ne prima takvu sliku?! Zasto?
|
:rotfl:
REVOLUCIJA!!! Pazite se administratori! Evo ih naoru?ani ?icama, notama, tipkama, tastaturama,... kre?u prema serveru!!! 8) p.s. ?ta ti je NAROD... Jedni vi?u: 'O?emo promjene, a drugi: Ne?emo promjene! Pa ti udovolji svima... :roll: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:roll: Dugo se nisam javljao.
Razvedrila se stranica, pukla sirina na sve strane, osjecam se slobodnije... pozdrav svima :guitar: |
ja sve reko uvidecete sami al vidim nema nishta od toga ... postavite ovo new topic i odgovori i sa gornje strane kao i sa donje ... i postavite punu putanju do "root" dela foruma tj www.rumski.com forum i odozgo kao shto stoji dole ...
poz |
Quote:
|
Sad mi nesto pade na pamet :idea: :) .........setio sam se onog prvog skina koji je imao forum i tu je bila jedna ikonica vezana za ICQ (cvetic) koja je pokazivala status onih koji su na netu. Postoji li mogucnost da se i to namesti?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da, da razbije monotoniju - crno, belo, zuto 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sve je to ok i niko nista ne osporava. Rec je bila o jednom detalju.
|
Quote:
sve je to super, samo sto je meni ovako usko i nepregledno... pretpostavljam da i ostali koji imaju 17 i 19" monitore dele moje misljenje.. ne znam zasto je stranica morala biti ovako uska??? |
Quote:
|
Quote:
Ne zamjerite na sporosti izrade, jer ovo je i dalje forum entuzijasta, koji pored ljubavi prema audio produkciji imaju mnogo drugog posla! |
Nice... 8)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53 PM. |