![]() |
%!! opet isto!
"An error occured while sending your keys! Plaese contact our support. Sorry..." |
pa sam si dao onaj link od CW-a gde pise lepo da su pretrpani i da ce resiti problem uskoro...strpi se malo...nekome ide lakse nekome nikako... :)
|
ovaj...moram nesto da priznam...aktivirao sam SFP4.0 i sve to...i onda mi je tamo rekao da imam 50% popust na bilo koji proizvod i ja sam se uplasio i morao sam nesto da kupim pa sam...ovaj...kupio.... ;)
http://www.creamware.de/images/picsb...x_main_500.jpg |
sram te bilo :wink:
cestitke... ipak te povukao minimax...mislim da je neprikosnoven iako ga nikada nisam cuo :roll: |
Quote:
ja razmisljan da updateam mod2 na mod3. |
Quote:
|
Quote:
ali di su cw demoi? bas gledan u shop-u i nema ih? pa, jeli oni mislu da cu nesto kupit na slipo oli da su sound examples dovoljni? |
Quote:
|
Koji ste vi zaludjenici! Obozavam vas sve! Dosad su mi mnogi govorili da zujim, jer se ne odvajam od racunara, ali kad vas vidim...mama... :)
|
evo san napokon i ja dobi serijski.
i sto rec na 4.0... novi live bar je neprakticniji, logo je ruzniji, a ostalo je sve isto :? |
:shock: a jebate sranja :shock:
vidite sto mi se dogadja sa slikom. ovo mi se niakd prije nije dogodilo. http://www.radio-korcula.hr/purgatorio/bar1.gif http://www.radio-korcula.hr/purgatorio/bar2.gif |
Quote:
|
nemoj. cak i da poprave sve bugove, sa 4.0 apsolutno nista ne dobivas, osim ako ne zeis kupit neki device u po cijene.
|
Pa posle Cw budale sa takvim paljevinama kao 50% po plug-inu.... Sad ce zgrnu kintu za naredne tri godine... Svaka cast, nema sta... Citam po ne tu kako su se ljudi primili... Sorry Tonalino, ali situacija ne ide ni malo u prilog onom propadanju Creamware-a o kome ti pricas... Da je jevtin trik, jeste, ali da pali, pali....
|
Hmmmm.... Jan, nije ti bas mudra kupovina tog plug-ina.... Evo zasto... Taj synth ne radi sa crackom i moraces da drzis standardnu platformu da bi ti on radio. E... vidi sta gubis time... Mixere, gomilu drugih synthsa i efekata....
|
Quote:
|
Quote:
a mogu li sfp 3.1 i sp4.0 radit ovisno o potrebi? eventualno da se samo rollaju driveri? btw: ja san se odavno odluci da necu koristit crack kad je cw u pitanju, jer sinthove ionako rijetko koritstin a svi efekti koje san kupi ne rade sa crackom. cak mislin da cu ponovo pocet koristit sts3000. napunit cu mu program pool sa zvukovima po midi standardu, tako da ih uvik iman pri ruci kad nesto konponiran i sl. tako ih mogu brzinski minjat iz nuenda preko program changea, a u mixu ih, po potrebi, uvik mogu zaminit sa nekim drugim zvukom iz vst-a ili sa zivim instrumentom. :roll: |
hmmm flexor je vrlo dobra stvar...ja imam propack tako da mi ne treba ***** ima sve u njemu sem sts 4000 i 5000 i onog velikog najveceg mixera
modular 2 je sasvim dovoljan i mislim da nema potrebe ganjati 3 jer dobijas samo neke nove module a ne zaboravi da ti modular daje mogucnost proizvodnje vlastitog zvuka kao i DP (development system) edit: @Sandro pa sto bi koristio i 4.0 i 3.1 uzmi jedan ili drugi...mislim da je dovoljan 3.1 jer se nista ne menja u 4.0 sem izgleda koji je drugaciji za bocu :roll: |
Quote:
|
Moze da se napravi dual boot, pa ujednom lepo stvais flekovani scope, a u drugom normalni.... Ali... cemu sve to???
|
Quote:
|
Ma ti STS sampleri su lipov %. Ja koristim one samle playere iz navike, a oni su jos gora stvar. Mislim da ovi soft sampleri kontakt 1.5.2 rade jednako dobro, a prakticniji su, imaju dfd opciju... Steta je arciti DSP na samplere. Ako novi giga bude schlackao kako treba, tek onda nema potrebe za STS-om.
|
Quote:
|
Za sada jedini bag koji sam provalio da su ispravili u SFP 4.0 je sto wave source radi kako treba. Idemo dalje, ko je jos nesto provalio neka prijavi.
|
meni radi wave source u 3.1 besprekorno
|
Sta je problem sa wave source u 3.1? O cemu se radi?
|
Quote:
inace san kod instalacije mora iskjucivat HT, sto slucajno kod instalacije 4.0 nisan napravi i sve je bilo ok, a 3.1c sigurno nebi kasnije radi kako treba. |
Creamware ima bag na novom sajtu koji omogucava da kupujete neogranicen broj sprava sa popustom (upozorenje: popravice to sutra ili prekosutra).
evo kako da dobijete...ako ste vec radili aktivaciju scopea 4.0 (copy-paste onog koda iz emaila) dobili ste vec jednom popust...ako ga niste iskoristili nije bitno...uradite ponovo aktivaciju (copy paste) i sajt ce vam reci da ste kredit/aktivaciju vec iskoristili ali ce vam svejedno ukljuciti popust...i tako u krug :) ja sam evo kupio Modular III ;) |
jesi siguran da je bug :?: :roll: da nije trap :lol:
|
Quote:
|
to je "slucajni" bug..."ekonomski" bug....ili "dobronameran" bug :wink:
|
Jesam li ti rekao danas telefonom da ne pises o tpme :?: Sad ce Sandro da proda i kucu i camac da bi investirao u plug-inse :D
Usput, zeli li neko na ovom forumu da kupi psa (stafordski terijer star 11 godina) i bass gitaru (fender)? :D :roll: |
Fender jazz bass je babaroga! Je li to u pitanju?
|
Fender Jazz Bass Special. Razlika u odnosu na standardni jazz bass je u tome sto standardne varijante imaju JJ postavku magneta (i po meni kvalitetnije drvo tela), a jazz bass special ima PJ postavku magneta. Sada se pravi i Fender jazz bass DeLuxe koji ima aktivnu elektroniku i grafit u vratu, a rade i 5 string varijante. Licno sam veliki poklonik najobicnijeg i najklasicnijeg jazz bass-a iz sezdesetih i sedamdesetih godina.
Naravno da nista nebih imao protiv neke Pedulle, Ken Smith-a ili tako neke babarogice :wink: |
kuca i camac na prodaju!!
moze i zamjena za creamware devicese i pasa (stafordski terijer po mogucnosti) uz moju nadoplatu. :D zvati radnim danom od 12 do 24 na 32 956 :roll: |
Rado bih bassao po tom Fenderu Ideikus!
sta dodje? |
Quote:
|
Ma neznam sto me ona cuvena poslovica "tresla se gora, rodio se mis" asocira nesto na SFP 4.0? 8)
|
Quote:
|
Ima li nekih znakova da ce se pojaviti ***** za SFP 4.0??
|
All times are GMT +1. The time now is 06:11 PM. |