![]() |
Quote:
Prastajte, bio sam bez neta osim na telefonu neko vrijeme.... Tako da su za mene ove ilok2 radosti nove, tj tek krecem u njih :) Jos boljše kad je u VMR paketu onda! Hvala. |
Re: Ode Ilok
Quote:
|
meni oni eventid-ovi i lexicon-i ... veselo !
|
^ probaj i UltraReverb iz Eventide Anthology X...
Quote:
|
Air Strike 2
Air Structure 2 Metric Halo MH Production Bundle v2 |
nesto se prica i cubase 8 ali ne bih da dajem laznu nadu ...
|
uopste vise ne cekam cubase 8, od kad su rusi skoro odradili cubase 8 AE LE 64bit full verziju, znaci radi bez i najmanje greske. Otkljucana full, isto moze vsti ,midi i audio kanala do mile volje, moze sidechain sa volumesharper, mogu midi vsti plugini, ima efekata new dosta, radi export sve, poseduje i halion sonic se oko 1500 zvukova odlicnih, znaci ne ko pre do 300-400, poseduje i grove agent se isti kao u full 8, jedino nema onaj sto obradjuje glas, al tu je melodajn, meni nista nije hvalilio za sad kako sam presao sa cubase5, pa artist 6.5. znaci, ova je best, izgled prelep, boje iste, mixer isti, ima po kanalima sve .
i sto kazem ne moze bolje 64bit verzija!! tako mi je svejedno za tom 8 od sad . vise mi treba onaj halion pro 5 sempler od steinberg ili nexus2, i to je to. evo video kako to sve izgleda na brzinuu <iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/vNN-I1xWrtc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
super momce , ja sam i dalje na c5 i nista mi ne fali ... mali off topic :
uopste mi samo nije jasno zasto ako neki plug in ima ne znam zilijardu patcheva znaci da je automatski dobar ako ne i najbolji ? ja licno vise volim one sa bez ijednog patch-a ili nekoliko njih ... |
nema tu mudrosti, nisu bezveze zvukovi, halion sonic druze 1500 zvukova sa motifa yamahe:)) ono ostalo manje vise,
uglavnom bolje ti je predji na ovo, 64bita i nema prepreka, cubase 5 je bio samo nuzno zlo 32bit:) |
ne zurim da predjem na 64-bitni softver :) ne lozim se previse na fantome , motife i sl. (ko me poznaje zna da sam u totalno drugom filmu)
|
Quote:
|
ko kaze da su sve ili vecinom krekovane ekipe iz rusije ????? zna se da su radium/artic/h2o/air itd ... ameri ... javna je tajna da steinberg koristi njihove dongle-ove od sx3 pa na 'vamo ... isto situacija je bila i sa c4/5 prvo su kreknuli 4-u pa posle 3 4 dana i 5-icu ...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
prvi put cujem za njih...
|
OddSox. To mi se pojavljuje u svim pijačnim opisima.
Pozdrav, Vasa |
moguce , ne znam dugo nisam citao greetingz-e u nfo fajlove :)
|
To je user name uploadera, jedino shto radi je upload... nishta vishe...
Ako i nadjesh neshto s njegovim imeno, onda je preoteo kredit od nekoga... zbog chega je chesto u proshlosti bio zeshce pljuvan i prozivan... pa je neshto kao i nauchio... sad vishe ne uzima kredit od drugih vec samo radi upload... :) |
Aaaa... Fala na informaciji :)
Pozdrav, Vasa |
ma ne pricam u detalje ko je radio nego gde ima haha,
tacno je da ima i cubase 7.5 tamo vidio sam ja to, ali kao treba original usb elicenser pa ne mogu isprobati, al dosta mi ovaj 8 radi sve |
Quote:
Ono sto sam citao je da su na sluzbenom forumu za rijesavanje bagova na x3 ili 4 upucivali na h2o krekirani.. Tako nekako |
Koliko je meni poznato, nisu nudili nishta nego su razbili usb-dongle i podelili sa svetom
tj vodeni je razbio... posle se puno shushkalo da je preshao da radi za njih upravo na zashiti... Za vodenog je bilo svakakvih pricha od toga shta je dobio (koliko), do za koga je pocheo da radi posle... itd. al koliko [ja] znam nigde nije bilo dokaza za bilo shta... vec samo pricha... al ekipa/chovek je "nestao"... tako da, gde ima dima... Shto se tiche upucivanja zvanichne podrshke na vodenu verziju, bilo je toga sa trojkom za peticu nisam pratio... ali mi to nishta nije chudno, ako uzmem u obzir kako "shtite" svoj proizvod :) Quote:
|
da upravo tako , razbili su sx3 koliko se secam u nfo je pisalo oko 3000 4000 working human hours i nisu razbili vec napravili reverse engineer-ing i sredili dongle :)
a sto se tice spekulacija nfo za c5 : Code:
NOTE: |
Sly Fy (Kush) bundle odlican ! Emulacija njegovogo modifikovanog distressora, modifikovan api EQ (sa sjajnom saturacijom) i neki distortion unit koji tek mora da provalim.
|
+1 za deflector, ostalo nisam ni probao... :ups:
|
samo da vas podsetim za cubase ... :)
off-a sam odma :) |
sta za cubase?
|
Quote:
|
Podsetnik da nema nishta od toga... verovatno?!
|
sve je ok ,takoda da 7.5 radi ...
|
nacuo sam da se uz pijacni cubase dobija i onih 1000e sto je dinkic obecao?
|
16eu elicneser usb
|
Quote:
|
aah
|
1 Attachment(s)
meni od danas ne worksa cubase8elements unlockkeeD 8.0.35. ne pomaze ni reinstal. znaci ni patchevi ni cracck ne rade
|
idvi cekaj , budi strpljiv :)
|
:harmonikas::harmonikas:
Quote:
|
Quote:
|
nisam u regedit nista kad ne znam gde sta. samo sam deinstalirao cub8el i iz pocetka instal i sve i nista . stoji u elicenseru da treba aktivate. a nema sanse da dizem win i sve iz pocetka od vsti do fx i svega..
a sto je fora sve ostalo radi do 2064, vsti i fx samo on iskocio pravo!! |
Quote:
Potpun deinstal ( sacuvaj presete ), ciscenje reg.baze, pa pomeri sat i ponovo instal. |
Ja koliko sam barem uspeo da procitam na netu da je bitno ili 32 ili 64,a ne jedno i drugo.Za mene je ta instalacija cubasa 7/8 previshe komplikovana,toliko da sam u samom startu digao ruke.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:00 AM. |