![]() |
Re: Debljina krivulje
Quote:
Pa dobro, covek je napravio neke gramaticke greske, sto si odma tako surov ? Dobra ti je ova za kovertor :D |
Monitor je na oko 1.3 m od mene, verovatno ne vidim dobro posle desetak sati rada, jbg. :ups:
Losi kablovi- los zvuk, ali to je opet moje misljenje. Nemojte se cuditi zasto je forum dobio onaj cuveni nadimak- bas Vam odgovara. :wink: |
Quote:
Quote:
Quote:
ne provociram, nego ozbiljno, mislim kako ste uvjereni, usprkos sto radite 20 godina da ovo sto ja hocu je nepostizivo? pa to cijela glazbena historija ima, SVI, samo ne u zadnjih 10 godina. a tih godina se pocelo zesce raditi na DAW-ovima. i da, rock bend ne bi snimali! pa tu mozda lezi taj zec!!!:grin: Quote:
upravo snimamo bubanj sa milijon mikrofona, kad bude gotov mogu poslat snimke. paralelno kroz dva uredjaja pa cemo blendati koji kanal ce biti glasniji od kojega plus eksterno stelanje zvuka. od svakoga imamo po cak par layer-a pa cemo ih slagati. netko bi stavio sample-ove ili nesto deseto, ne vidim problema. Quote:
Quote:
izgleda da se i nakon 8 stranica ne kuzimo. mozda da finimo temu posto smo se poceli vrtiti u krug. ako netko ima koji savijet, preporuku oko opreme, nacin snimanja... s kojom bi se moglo postici sto trazim, molim da mi pomogne. hvala svima, izvinite ako sam imao ostar jezik, ovo mi je zivot, sav sam u tome i onda mi zaleti u zaru.:) |
Quote:
Quote:
Svaka se skola placa. Meni je svejedno da li ces uzeti za ozbiljno to sto sam rekao. Quote:
Treba biti ubedljiv i kad gresis i prepoznatljiv, sta god da radis. To retko ko ima, vise je stvar licnosti, nego bilo sta drugog. Quote:
Ja sam isto mislio, kao i ti, pa sam se uverio da je to budalastina, ne zameri. To sto se prica o produkciji je najvecim delom mitologija. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Hvala na opsirnoj i dugackoj diskusiji, pa se vidimo tu okolo na forumu!:wink: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:42 PM. |