![]() |
Re: vječna borba producent vs gitarista
Quote:
Quote:
Muzika je nesto sasvim drugo. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Što je točno definicija pjevanja? S obzirom da si vrlo isključiv, morao bi imati neki svoj standard glazbe i pjevanja, prema kojem se ravnaš... neku definiciju svega toga... da znaš kad nešto ne spada u tu definiciju... Quote:
Hm... pa glazbena industrija je industrija kao svaka druga... Muzičari? Što to točno čini nekoga muzičarom? Quote:
Quote:
Isto tako, mislim da je u metalu glazba važnija za uspjeh banda, nego u nekoj pop glazbi... Quote:
Quote:
:) |
MD brate, što si toliko zaludan pa krcaš forum bezpredmetnom raspravom sa samoljubivim ludakom bez ijednog argumenta, kojem je očigledno dosadno između redova borbe sa gitarom i uobičajene svakodnevne dosade. Metal nije muzika. Metal nije religija. Metal je RAT! :da:
evo malo ozbiljne muzike i textova, ideja i životne filozofije, a opet u tako uzbudljivom pakovanju http://www.youtube.com/watch?v=olILV...eature=related http://www.azlyrics.com/lyrics/syste...wn/attack.html |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ma mo?e moderator obrisati, ionako nema smisla jer se vrtimo u krug... Sto se tice linkova, pa naravno, ozbiljnost u glazbi ovisi o samim glazbenicima i njihovom pogledju na svijet i poruci koju zele prenijeti... kao da je bitno jel to na ENGL-u ili na akusticnoj gitari... to je samo glazbeno ruho... ionako da heavy metal odsvira? na akustičnim gitarama, dobio si pjevne pop pjesmice... Meni se sviđaju izvođači koji ?alju poruku koja mi odgovara, dal je to pop, rock, narodnjak, black metal ili country, svejedno je... :) |
Quote:
Evo dijelić prigodnih stihova, jedne legendarne black metal pjesme... Black Metal ist Krieg! Black Metal ist Krieg! Black fucking Metal ist Krieg! Black... Black Metal ist Krieg! Black fucking Metal ist Krieg! Black Metal ist Krieg! Black... Black Metal ist Krieg! Ihr Wichser, es ist Krieg! Black Metal! Black... Black Metal ist Krieg! Black Metal ist Krieg! Black... :da: |
Quote:
|
Quote:
Poruka znači ideju, misao koju glazbenik poručuje... ka?e? ne?to lijepo svira? Draze su mi pjesme sa tekstovima nego instrumentali, osim filmske glazbe, ali tu film predstavlja ono sto tekst i ideja predstavlja u glazbi sa tekstom... Ako hoće? politički anga?irane pjesme, onda su ti takve dobre, bez obzira bile metal ili country.... Naravno, uvijek ima pjesama koje svatko tumači na svoj način, tako su skladane... ?to je opet ok.. sve dok je protumači? onako kako ti odgovara... Ako ne voli? politiku, sumnjam da će? slu?ati političke pjesme, bez obzira kako lijepo svirale... :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE]
Quote:
Quote:
Tebe ne zanimaju, ali postoje cijeli glazbeni žanrovi koji se bave politikom i ideologijom... Quote:
Quote:
:) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nije politika pjevati za neku stranku na predizbornom koncertu... :) |
@google: Previse si subjektivan ... Jednostavno ne vredi imati raspravu sa tobom.
(BTW, ne volim ded metal) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pre?ao si u zahtjevne teme... Quote:
Imagine- Lennon Working class hero- Lennon Give peace a chance- Lennon I shot the sheriff- Bob Marley Born in USA-Springsteen Zaista je smije?no da o ovome raspravljamo, pogotovo ?to tvrdi? da si neki fan svjetske glazbe... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ProCo rat... hm. Ja sa tom pedalom nikad nisam uspeo da izvucem neki lep ton. Kad budem u prilici probacu ga na ac30 :) |
Quote:
|
Skoro je majstor sa RAT-om snimao kod mene, jako lepo sludgersko zrno u kombinaciji sa SG. A ne, oni se NE raspadaju :D
|
Quote:
Quote:
|
ajd molim vas da niko ne odgovara više na ovo. Samo on topik
|
Ja sam bio odustao pre par postova, evo odustajem ponovo. :D
|
Quote:
A šta se tiče ontopica, tu ne bi trebalo bit borbe uopće, kad bi se mislilo na glazbu, problem je u večini slučajeva kao i u ostalim stvarima u životu ego, koji je u večini slučajeva vrlo velik kod obje "vrste" U slučaju producenta: "Neće meni niko govorit kako treba sve zajedno zvučat" U slučaju gitariste: "Neće meni niko govorit kako moja gitara treba zvučat" |
:D taj rad!
|
Re: vje?na borba producent vs gitarista
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:16 PM. |