Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Beovision 2009 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26539)

zlobisha 09-03-2009 03:57 AM

Re: Beovision 2009

Au, kakva ?arada.
?eljko Joksimović bi mogao da organizuje neku tv emisiju, tipa ''show kod gazda ?eljka''. Tu bi mogao da deli titule svim svojim saradnicima i bli?njima.
Jeste, da rts ima pravo da po?alje svog učesnika bez bilo kakvog glasanja publike(koliko sam upoznat), ali sve je bolje od ove ?arade.
Ona mučenica Toma?evićka će na ?alost progutati gorku pilulu, jer je primorana da radi ?to zapovedi ?eljan, iako sama ni za?ta nije kriva, a i divna je devojka(koliko sam upoznat).

Andrej Ilić mi se vi?e penje na k*r@c, jer je potpuno neartikulisan i ćale treba da ga po?alje kod logopeda, mada mu to i ne bi mnogo pomoglo oko poimanja muzike, a o ukusu da ne govorim.
Iskreno mi je ?ao Georgijeva jer mučenik vi?e ne zna ni ?ta da svira ni da peva, budući da na sve strane ima klonovu u vidu gore pomenutih od strane Kravadinke.
S3r3 mi se od svih njih!
Svi ti buđavi festivali bi konačno mogli da funkcioni?u onako kako su prvobitno i zami?ljeni, a čobani organizatori da se proteraju iz posla.
Kada već spominjem čobane, moram da spomenem onog matorog koko?ara gospodin-ja-sam-veliki-spasioc-rock-and-rolla Vladimira Jankovića D?eta i onu Olgu i njihv smrdljivi hit 2o2.(izvinite za offtopic)

idekius 09-03-2009 04:51 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 237682)
Pobeda Kona samo govori da nista nije namesteno! Da je namesteno, pobedio bi Oskar ili oni iz operacije Strumf, a i nebi Mirkova pulenka bila poslednja.
Verovatno je Tijanicu pala roletna zbog one bruke od sinoc, a i inace prica kako je sve namesteno.

Meni deluje kao da Kon nije planirao bilo kakve pobede itd. Deluje mi kao da je otišao da se zajebava, pa se stvar otrgla kontroli :rotfl:

Kao da se zbog skandala sa SMS glasovima odustalo od varanja u 5 do 12, pa eto, neplanirano izgurali Kona :)

Kao što reče jedan naš član foruma... Ne treba kriviti izvodjače, već organizatore. Ova katastrofa od Beovizije nije više u domenu muzike, već u domenu politike. Ovakvu (ne)organizaciju mogu samo političari da reše i kazne odgovorne. Tijanić se sprda parama poreskih obaveznika i to parama uzetih na nelegalan način, putem TV pretplate. Ljudi nemaju za hleb, a on ne zna da li je 12 finalista, 11, ili ipak 10. Katastrofa...
Ne pričam o Konovoj pobedi. Pobedio je, O.K., čestitam na pobedi i želim mu što bolji plasman u Rusiji od sveg srca!!! Pričam o celoj onoj bljuzgariji koja je prethodila.

Provukao se Tijanić kroz sve moguće vlasti, a i dalje je tu gde je i pritom se ponaša kao da mu je RTS dedovina...

Usput... kako je Ana znala koliko je SMS glasova imala???
Nije da verujem u teorije zavere, ali, logično je samo da je platila glasove npr. nekoj marketinškoj agenciji, pa da se tu nešto nije poklopilo (pretpostavka)...
Ko bi ga znao...

Ne zna se šta je gore. Da li je gore da RTS ima toliko nemarne radnike, ili da je neko muvao i petljao sa glasovima...

Jan 09-03-2009 05:26 AM

Napokon sam saznao ko je ovaj veliki kosmati lik :)
Kog god sam pitao nije znao da mi odgovori:)

Oggy 09-03-2009 05:33 AM

I opet smo na milionitoj strani praznih prica, a po obicaju su naj aktivniji upravo oni koji apsolutno nista ne znaju o temi razgovora.
Do ovoga sto je Laki rekao, a Deki se nadovezao, malo sta ima veze sa zivotom.
Tema ovogodisnje BVZ JESU BILE "DOMACE SERIJE U RTS PRODUKCIJI" na primer...
Najave koje su pevaci izgovarali "JESU BILE SMISLJENE DA BI ISPRATILE PRICU"
I to je sve korektno...
Do momenta gde pocinje da se prica o pesmama, muzici, rokovima konkursa, uslovima promovisanja i predstavljanja pesama, o tome da u finale prolazi mix dve najpoznatije pesme grupe Queen, potpisan od strane Marine i Fute, koje pevaju decaci u takvom jezivom falsu da otkazuje centar za ravnotezu.
Sto prolazi pevac koji vec 7 godina pokusava to da postane, a da cak ni njegov komsiluk verovatno ne zna da se bavi muzikom.
Sto je prosao bilo ko iz operacije "Strumf", jer nisu zasluzili ni u kafani da nastupaju, po onome sto se tamo moglo cuti, a kamoli na nekom takmicenju.
Kvalitet pesama i textova da ne spominjem...
Sramota je sto su do poslednjeg, ali bukvalno, minuta bili ozbiljni favoriti za pobedu i u poslednjem momentu je preovladao "zdrav razum", pa je pobedila jedina pesma koja je realno mogla da nas predstavlja ove godine na eurosongu.
Da ne pominjem potpuno lazne rezultate finalista, te naknadnu lakrdiju, kada je osoba koja je pouzdano znala da je prosla i imala dovoljno uticaja da to pokrene, zatrazila da se malo pogleda kako to da neko ko je imao najvise sms glasova nije prosao u finale...
Pa su onda brojanjem ustanovili "izvesne propuste TEHNICKOG LICA" i resili ne da ponove festival, ne da izbace dvoje sa najmanje glasova (jer je ocigledno tih 10 bilo jaaako pazljivo odabrano i nikog nisu smeli da se "odreknu"...), vec da na vec postojecih 10, dodaju jos dvoje, grubo krseci sva pravila festivala. Zatim jedna od ostecenih ucesnica odbija da nastupi (a ugovorom predvidjena kazna za to je pola miliona dinara i zanima me da li ce joj to naplatiti sada, posle krsenja ugovora...) jer je svesna da ako mogu da se tako lako promene pravila festivala, da isto tako moze da se promeni i svaki rezultat na njemu...
Kako god...
Ima jos ogroman broj detalja, ali je to vise za krivicnu prijavu, nego za forumsku pricu...
Sustina je ta, da je nekome ipak doslo iz dupeta u glavu i u poslednjem trenutku je glasanje postalo regularno, pa je pobedio Marko Kon, ali to i dalje ne znaci da ne treba da se preispita ceo tok organizacije i realizacije festivala, jer postoje osnovane sumnje da u najblazem slucaju nije bio regularan.

lesha 09-03-2009 07:54 AM

ma ja bih to ukinuo.

awacs 09-03-2009 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 237714)
ma ja bih to ukinuo.

Ma ja bih to pohapsio.

AVaX 09-03-2009 08:03 AM

Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.

awacs 09-03-2009 08:08 AM

Quote:

Originally Posted by AVaX (Post 237717)
Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.

To jeste. Najmanja je bruka. ?to reče Arthur, samo da nije Oskar.

korenjak 09-03-2009 08:29 AM

Na kraju ce zbog ocitih muljacina opet da usledi kazna medjunarodne komisije kao onda kada se desio slucaj crnogorskog zirija.....

mada nama rec kazna medjunarodne ....medjunarodnog i ostalog vec zvuci ko dobrojutro

a izgleda da se oko tog eurosonga u zapadnim zemljama ne dize tolko prasina kao kod nas balkanaca......te stoga i njihov los plasman...
ponekad eurosong deluje kao malo potonuli i zaboravljen brod....

i da, definitivno se kod nas pravi kruzok mladih i perspektivnih...jer od starih renomiranih poznatih ama bash niko nije ushao u uzi izbor

da se pitam poslo bi miru skoric sa pesmom ''strah od ljubavi''

http://www.youtube.com/watch?v=ZD4WDxmqi_k

ne salim se, iako ne slusam tu muziku al recimo ta pesma ima ono prvo i osnovno sto treba a to je melodija.

ili recimo ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=isxM67HD8QI

matorci bi pokidali

to je kad razmislim onako na prvu sta bi proslo
mada je moj ukus mnogo alternativniji, al to znam da ne moze na komercijalni teren

a Boazu svaka cast zao mi sto nije pobedio na tom eurosongu al evo culi su ljudi da je slatkopojac pa ga zovu svuda

Danny Lou 09-03-2009 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237719)

a mozda je i trebao oskar da pobijedi pa da konacno svi utvrdimo da je jedini pravi nas predstavnik retardiran! :mad:

mada nemamo mi vise sta evropi da dokazujemo, koliko neki ljudi uspiju da nam osvijetle obraz na evropskoj i svjetskoj sceni toliko drugi to sve useru. pa dokle vise jebote!

disco violence 09-03-2009 09:56 AM

Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.

Arthur 09-03-2009 10:00 AM

majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina još, ne vredi raspravljati.

disco violence 09-03-2009 10:55 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 237730)
majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina jo?, ne vredi raspravljati.

Znas sta je najgore.Kad od dva zla moras odabrati gore.Tako da ja ovde nikome nebi mogao da zamerim na ukusu.Mozda bi nam posle 760 slusanja neka od ovih pesama usla u uvo.

LACKY 09-03-2009 12:41 PM

Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim!

zlobisha 09-03-2009 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 237728)
Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.

E, pa disco, ako je tebi pesma OT benda bila bolja od Etra, onda ima? veliki problem. Meni je Etar lično bio najsimpatičniji...
Cipela kada je počela, obećavala je, ali sveukupno... Bljak. Očajan nastup čupavog, tekst neću komentarisati. I tako...

Oggy 09-03-2009 01:22 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 237750)
Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim!

Ako te PUPS, uprkos tvojoj mladosti i neiskustvu, bude kandidovao za predsednika, ja glasam samo za tebe! :)
Sa malo reci, kazes jako puno... ;)
Jel te zvao Dule? Pricali mi, pa sam mu rekao da te navata i da dodjete da vas vodim u kafanu, posto svakako imam nekih nerasciscenih racuna sa njim u tom smislu, a rado bih se video sa obojicom... :)

korenjak 09-03-2009 02:07 PM

:wink:
http://img10.imageshack.us/img10/430/34731844.th.jpg

serbianzoro 09-03-2009 03:19 PM

:rotfl:

Bitch 09-03-2009 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 237779)

korene nije to kon, nego je to cale od malog Strahinje trubaca :)

.... http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=conn

korenjak 09-03-2009 04:33 PM

ma znaaaaam bre bitch

shaaaalim se malo

:D

VladaNS 09-03-2009 04:53 PM

I najgori zabavnjak koji se trenutno vrti na nasim radio stanicama je bolji od svega sinoc vidjenog na beoviziji! :wc:

idekius 09-03-2009 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237719)

...a vala i OT band za kojim vidim da mnogi kukaju :) Da su pobedili oni, ili "o?tećena" Ana Nikolić, tačno bih pojeo svoj ?e?ir.

Dakle sad je bar pro?lo bez Raje, Gaje i Vlaje :rotfl:

zlobisha 10-03-2009 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 237839)

Dakle sad je bar pro?lo bez Raje, Gaje i Vlaje :rotfl:

Al' dobismo Paju... ;)

Mogli 10-03-2009 07:32 AM

Ovi ukrali Oskarovu pesmu!:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=ixDnRspzScc

disco violence 10-03-2009 07:35 AM

Evo kako je glasao ziri u polufinalu i finalu.Zeljko je zakuvao.
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=127380

AVaX 10-03-2009 07:41 AM

Pa ako si toliko naivan da verujes svom linku....

Mogli 10-03-2009 08:02 AM

Neverovatno bi bilo da niko nije od zirija dao ni jedan poen Ivani Selakov...

lesha 10-03-2009 08:35 AM

nisam gledao prenos, ali mislim da ovakav entuzijazam publike do sada nismo videli na izboru za pesmu evrovizije

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Rista 10-03-2009 06:07 PM

Ova "nasa" muzika mi sve vise lici na neko pechenje.....

zlobisha 10-03-2009 10:47 PM

Quote:

Originally Posted by Rista (Post 237958)
Ova "nasa" muzika mi sve vise lici na neko pechenje.....

E, vala, lepo zbori?...
:shock:

zmaj 12-03-2009 02:08 AM

Onaj OT band mi je toliko promasen...odvratni su mi...ti momci su mi tako antipaticni...licno mislim da su velike nule u svakom pogledu...muzicki su nule i nemaju nikakav fazon...
A sto se pesama tice, drzim se one stare da nesto da bi uspelo mora da bude ili strasno dobro ili strasno glupo...obzirom da nista nije bilo dobro, drago mi je da je pobedilo ono sto je strasno glupo...

idekius 12-03-2009 02:36 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj (Post 238086)
Onaj OT band mi je toliko promasen...odvratni su mi...ti momci su mi tako antipaticni...licno mislim da su velike nule u svakom pogledu...muzicki su nule i nemaju nikakav fazon...
A sto se pesama tice, drzim se one stare da nesto da bi uspelo mora da bude ili strasno dobro ili strasno glupo...obzirom da nista nije bilo dobro, drago mi je da je pobedilo ono sto je strasno glupo...

Bravo!!! Potpuno isto mislimo o O.T. !!! Ni?ta grdje od onakve grupe nije moglo da se desi. Isti su kao i svi kojima se ime grupe zavr?ava sa "Band"!!! :banghead:
Jo? se i deru kao nezdravi...

Jedino ne mislim da je ona Konova pesmica glupa. Ne znam kako će to proći na Evroviziji... videćemo... Po meni je pesmica inteligentan humor, ne?to na relaciji Mel Bruks - Monty Python. Ja volim takvo zezanje i meni je o.k. Neki ne vole i ne kapiraju takve ?toseve... i to je o.k.

zmaj 12-03-2009 04:06 AM

Pa to ti je ta "pametna" glupost:D slazem se sa tobom... Meni je to vrh kad neko ume, a on i pojavom izaziva smeh... za raliku od npr. onih "umri brus li" , koji izazivaju kontra efekat, tacnije, gadjenje:rotfl:

btw. Ko je ono dete sto ima 18 godina, buni se sto se neki zale na reprizirane serije, i marina tucakovic joj pise pesme, a ona peva ko trogodisnja devojcica kad joj uzmu lizalicu??? Peva tako da sam mislio da ce da zaspe jos na prvom refrenu...medjutim, ostala je budna do kraja:D

LACKY 12-03-2009 04:44 AM

Cerka Zeljka Samardzica.

AVaX 12-03-2009 08:19 AM

Sticem utisak da je vecina ljudi na ovom forumu kao ona dva nezadovoljna starca iz Muppet Show-a.
Previse se*u a nista ne rade.
Cestitke Konu i za pesmu i za plasman!

disco violence 12-03-2009 09:46 AM

Bura se ne stisava,klupko se odmotava!Ko te poslo da popisujes struju?
Evo procitajte sta pametni ljudi kazu:
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=127803

Danny Lou 12-03-2009 10:21 AM

no comment... svake godine isto sranje, ima li kraja?

DaBear 12-03-2009 11:27 AM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 237914)
nisam gledao prenos, ali mislim da ovakav entuzijazam publike do sada nismo videli na izboru za pesmu evrovizije

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

sad sam tek video / odslusao "pobednike" !!

IIIIIJJJJAAAAOOOOOOOOOOOOO!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (:(:(:(:(:(:(

pa nemislite valjda da cemo dobiti vise od 10 poena na Evroviziji !
Ovo je samo za lokalno trziste, i gledace na nas kao neke freak-ove
(kao na pr da smo iz Nemacke ili Austrije, neki comedy act, ili sta vec!!)

PS ovaj sto peva, vec se spremio na put...ima kofer sve vreme sa sobom!! Kao da je znao....

alavuk 12-03-2009 12:51 PM

bolje comedy act

STUDIOTON 12-03-2009 01:59 PM

Cestitke Konu i ekipi ! Hitcina ko vrata ..

All times are GMT +1. The time now is 01:26 PM.