![]() |
Re: Novi gost foruma??
Hoće li ova tema dobiti epilog?
|
Samo malo strpljenja... |
:jupi:
|
I ?
'oce da bude nesto? |
ne znam ko je ovaj covek, ali je neverovatan :shock:
http://www.discogs.com/artist/Aleksa...A1a+Habi%C4%87 http://www.discogs.com/Jakarta-Maske...elease/1023579 http://www.youtube.com/watch?v=IO7VcmZZs5k |
legenda svakako. doduše u zadnje vreme omatoreo i prilično nepristupačan za komunikaciju.
ali jedan od mojih heroja odrastanja definitivno. |
Quote:
Mator nije,mladji je i progresivniji od mnogih,tezak za saradnju strahovito -samo za one koji su zalutali u profesiju kojom se bavi ceo zivot. Mnogi "veliki"rok bendovi su u saradnj sa njim nastali i imali svoje najuspesnije godine.Mnogi mu direktno duguju svoj uspeh. Definitivno jedan od mojih najboljih prijatelja. I definitivno jedan od najbrzih ljudi koje sam upoznao u zivotu. A na forumu se nece pojaviti nikada. |
Quote:
|
pa dobro, da je mlad, nije baš, čovek je radio ploče još 81ve (i to mini remek delo "Luna - Nestvarne Stvari"), ali da je progresivan, itekako jeste. I da, razumljivo je njegovo zaobilaženje ovog foruma.
|
shteta....svashta bi ga pitao....
|
a gos'n Nikola Vranjkovicj ? athure ??
|
A zasto sada ova prica o gostu? Kad imamo taze gosta!
|
I to odlicnog, da znas da si u pravu. Jeste malo nepristojno.
|
svakako nije nepristojno, jer je naš gost tu da ostane, a i Insane je samo upitao za lik i delo Habićev. Tako da bez brige.
@Redwater ti znaš koji je Nikola drkadžija, teško da će pristati, al svakako ću ga upitati iako čisto sumnjam. Ionako se zadnjih godina mnogo više bavi live tonom nego studijskom produkcijom. |
Quote:
Quote:
|
Idemo dalje sad!
Denyken je super odradio gostovanje...bas za primer! Novi gost - dame i gospodo? Jos nesto - ovaj format sa mesec dana gostovanja je super - gost se ne smori, ne postavlja se puno glupih i nepotrebnih pitanja, itd... nedelja dve izmedju da se organizuje novi i bice stalno nesto interesantno na forumu!! Ajmo sad, predlozi....udri |
Mozda Denyken predlozi nekog od svojih kolega ? |
uz duzno i veliko postovanje prema svim domacim producentima :mase: mislim da ne bi bilo lose da ovaj put imamo nekog stranca za gosta (ako je to izvodljivo)... znam da ce neko prvi da spomene jezicku barijeru ali da li je ona tako velika? eto cisto prijedlog...
|
to bi bilo ludilo
|
vec smo pricali o tome, ne znam da li bi to ikome od stranaca bilo zanimljivo
|
a to je istina
|
Quote:
|
xenija pajcin
neka bode smajlije ako nista drugo |
nisam mislio da to okrene na zajebanciju... :rolleyes:
|
Quote:
|
Vlada Negovanovic
|
Oliver Jovanovic
|
Quote:
|
dragan stojnić Keba
|
bez zezanja, ja bih voleo Roginatora da vidim kao gosta ovde bar na mesec dana, covek bi toliko imao toga da kaze o stvaranju magicnih italo, plesnih i ostalih zaljubljivackih zvukova, sto je po meni najveca magija produkcije
|
Koja-Disciplina Kitchme
|
Quote:
|
brale ti mozes reci da je koja pukao ali ono sto sam ja cuo prosle godine je jebeno dobra jaka energija sa stejdza... zivo resetanje!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin:
|
bem li ga kakve to veze ima sa produkcijskim forumom al dobro :da:
|
Quote:
|
pertpostavljam:
- bas gitara u miksu na milion nacina... - kako sad tri instrumenta napraviti lom u miksu... - britanska bendovska underground scena i sl. ja ga licno ne poznajem ali bih volio da jedan tako kreativan lik bude gost na nasem forumu... nikad ne znas sta drugi zna :wink: |
nije Koja u tom faznu...mislim da sad postuje i odgovara na pitanja...uopste!
Znam coveka ...dobro! Idemo dalje..nove predloge molimo... |
Mozda bih Bojana Dugica nagovorio da dodje na ovaj forum ako nije vec ovde.
|
Quote:
|
Quote:
Hvala ti u svakom slucaju... |
All times are GMT +1. The time now is 08:14 AM. |