![]() |
Re: Steinberg sprema nesto novo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Znaci dobijes na mostu izgubis na cupriji. |
Quote:
|
Jasan mi je normalan update. Interesovao me je greace period update bas zbog te minimalne cifre. Odgovorili su mi da se strpim malo treba im vremena.
Sad cekam. |
Sigurno postoji varijanta za skole legalno,znam sigurno da je FDU u Beogradu prosle godine kupio Nueno 4,Groove agent i jos par programcica,narucen je SSL program za konvertovanje i jos sto sta,ali iako ga kupis za skolu ne mozes ga svaki cas deinstalirati i nositi kuci,ipak i oni vode racuna o obrazovanju ,to im je veliki marketinski potez,nisu naivni!
|
Da li 2 korisnika (svak sa svojim dongleom) mogu koristit istu kopiju Cubasea?
|
Nemoze, uz program dobijes 1 dongl i to ti je. Mogucnost vise donglova nedaju (bar je tako bilo).
|
Fala Lacky :wink:
|
Quote:
|
strava je ovaj novi cubase, kontao sam uzet 4 ali drago mi je da sam sačekao, 5 uzimam obavezno, punu verziju naravno!!!
pozdrav!!! |
Ma jako su spori sa odgovorima. Ja navikao na Uad. Ove bas zabole. I krenula je prodaja za USA zvanicno a za nas evropljane jos nema :confused:
|
Ovo pi?e na njihovoj stranici. E ne kontam ovo za on line, nigdje nisam vidio d ima za nas on line kupovina. Zna li itko koja je fora s tim?
Cubase 5 and Cubase Studio 5 are shipping to European dealers and international Steinberg distributors and will also be available through the Steinberg online stores (European Online Shop and USA Online Shop).* |
Quote:
|
Quote:
Di je najbolje kupit Cubase u Hrvatskoj? |
http://www.cs.hr
Steinberg zastupnici za Hrvatsku. Zvao sam ih danas, Cubase 5 cijena je 3.720,00 + PDV, prva po?iljka im sti?e za 10-ak dana i već je rasprodana pa će? morat pričekat drugu po?iljku kao i ja :cry: |
Quote:
Nevjerojatno mi je da je petica tolko jeftina, znam da sam četvorku platio oko 6000kn, a također je nadogradnja na peticu s četvorke oko 1500kn, to je gotovo pola cijene cijelog paketa, čudno:( |
Quote:
|
Jel neko uradio upgrade? Ili mozda kupio Cubase 5? Za evropu jos nema. Zvao sam Artist, kazu neznaju nista. Da nazovem za 2 nedelje.
|
trebalo bi da cena bude ista kao i cetvorci.
|
Za upgrade sa Cubase STudio 4 na 5.
|
hahaha...samo kupujte origigi kao i ja prije par godina.Uzeo sam cubase vst 5 32 najskuplju verziju i bacio preko dana?njih 700 eura.Pa jo? i za reaktor 4 i rebirth i recycle.Od svega najvi?e se isplatio Recycle,Rebirth je besplatan.Reaktor je druga priča-rachmielovi ensembli i jo? njih dosta su mi redovito ru?ili reaktor u stand alone ili vst verziji.Cubase pak se mo?da i isplati origigi ako i ostali plugovi budu originali u protivnom će padati zbog lo?ih krekova!
Ovo ne pi?em bezveze jer tada je komp bio novi s jeb... puno rama i dobrim procesorom(1 gb rambus, 1,7 mhz-i to prije 5-6 godina!).Software i sve ostalo usnimavao mi je tip koji je radio muziku godinama a izvrstan programer(stari mu je u biv?oj yugi bio sudjelovao u izradi onih orlova ili tako ne?to plus hrpa softwarea...)Gledali smo i ond neke forume i tra?ili rje?enje,eh ta stara vremena.Ma ponekad mi dođe da radim kao stara generacija -uzmem juno 106,neki sempler,mali mixer,monitore i neke solidne multiefekte i sve to usnimim na adat ili ne?o i pićim!!! za demo je i to dovoljno,a ovako mi ni?ta ne valja i samo update-am software svako malo i gunđam kako i ta verzija ni?ta ne valja! |
word!
|
Quote:
ja počeo na atariju da peglam po cubaseu i ako hoće? evo ti oba d?abe eno ih u podrumu :-) ako ti nevalja ovako, ne bi se ja na to goFno vratio ni u ludilu, treba samo vi?e snimat a manje instalirat... |
|
gledam ovaj produkt video.. i svo vreme vichem hvala bogu da su se setili da se uozbilje..
pozdrav |
izgleda da cu morati da kupim ovaj cubase
|
.....samo sto ga nema nigde da se kupi...Ja jos cekam a narucio sam ga pre 3 nedelje iz USA.
|
Cak se i studio varijanta isplati...
Ja koristim AI4 koji se dobija uz yamaha uredjaje i pored toga sto je limitiran, moze da odradi posao... |
uhh, dobro ovo izgleda..
|
Quote:
Na sta si sve mislio kad si rekao da su se opametili tj. sta su to dopravili sto je nedostajalo po tebi? pozz |
ne izgleda nimalo lo?e! novi reverb,jednostavna ritam ma?ina i audio koji me podsjeća na melodyne ?to nikako nije lo?e-malo su kopirali ali bolje za nas...
uz ovo samo neki sempler i priča ide dalje! ako se poka?u plugovi ok ni ne trebaju mi battery,melodyne a ni vanjski reverbi.... |
al nam trebaju 400 i kusur evra
e da super je ono sto moze da se audio pretvori u midi na livumesta :) |
Quote:
u sx4ci su bolje integrisali sidechaining shto mi treba ko 'leba.. takodje su ubacili i lakshi save kanala i njihovih inserta.. shto moze da ubrza proces samo tako.. pitch alteration..? integrisan u sam sekvencer? jes tenk ju! bolji automation? kontrolisanje artikulacije instrumenta preko midija? oh da.. dovoljno? |
Quote:
meni to treba ko leba da mogu odma u programu da je frizujem i treba mi da mogu da timestrecujem vise audio kanala odjednom......mislim da to moze i u sx ali nijebas sjajno odradjeno.... onaj melodyne sto su ubacili je izgleda super |
nisam sad skapirao ovo oko frizovanja.. shta ti treba?
poz |
Quote:
Dakle zamisi desni klik na traku........i da ima opcija process all inserts.....i kad kliknes da se sve sto si nabacio od efekata integrise u taj wav.... ako sam uspeo da objasnim :confused: pozz |
pa to je i u trojci moguce.. ?! :?
|
Quote:
ima samo freeze edits, al kod mene to nije zahvatalo i inserte ???? |
na audio kanalima?
imash dugme za friz na audio kanalima.. ko ona pahuljica hahaha.. i frizuje ti i inserte i sve.. :) ti verovatno idesh na lock il shta vec.. ili se ne razumemo uopce.. poz |
All times are GMT +1. The time now is 09:50 AM. |