![]() |
Re: Bm 5?
hvala Vlado
ne znam da li me se secas jedno godinu dana smo vezbali kod tebe u studiu sa bendom Ametist ako se secas Urosha i Mire onda se secas i mene svirao sam bas! ajde navraticu ako stignem pozdrav |
LJudi stigli Adami
sta da kazem presrecan...:) prezadovoljan ne kajem se ni trenutka sto nisam isao na nesto drugo....potpuno mi prijaju za ushi..... Posebno hvala OFF-u, i svima vama! :) Zoki dodji da cujes dok samjos u bg-u.... podrav svima i hvala bata koren:D |
dobrodosao u sektu :D
|
Quote:
sta da ti kazem.... imao si srece:wink: Nek te posluze 20tak albuma i dosta:) |
Quote:
|
Za koji mesec se i ja pridruzujem klubu:)
|
ako-ako! Svaka cast na izboru!
mozesh i na putovanja da ih nosis :) :rotfl: pozdrav! |
Nadam se da slusanje kod mene nije bilo presudno, ali za muziku kojom se bavis izbor uopste nije los. Srecno i dobro te sluzili.
|
Evo slusam i uzivam!!
Eh bice albuma , bice, samo jos da naucim da mixam.....:ups: Vlado slusanje kod tebe je samo potvrdilo moju predjasnju odluku!!! E sad jos da naucim oko setup-a samih zvucnika (ipak su ovo moji prvi monitori):ups: I da smirim sobu.....to ce da potraje.... Evo posle godinu dana jurnjave, cimanja , konacno je sve na okupu, ceo setup!! Sad u nove pobede!!! p.s. -fali mi jos samo UPS da sve ne ode tamo de ne treba :) -zoki svrati! -Alavuk jurcao sam oko ovih adama i nisam stigo da te zovnem da svrnem |
nije strasno ;) i dalje stoji otvoren poziv :) nek' ti je sasrecom omlecivanje domacine :]
|
hvala na cestitkama: lesha, off, ivane, milosh, vlado,alavuce, mihablaze...
i ostali ako nekoga zaboravih... :) bata koren |
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |