![]() |
Re: Folk(Narodna)muzika
......
|
Quote:
Postoji forum koji se zove Yumidi ...... ima mnogo ljudi koji bi rado razgovarali sa tobom o ovoj temi , i verujem da bi bili vrlo srecni da te imaju tamo ...... Ovo je forum gde se tretiraju razne muzike , ali jednostavno mislim da nije prava publika za teme tipa : " Neka se javi ko radi folk " , " Ajmo folkeri svi u glas " , " Zasto svi misle da smo mi folkeri ovo ili ono , gde je tu pravda ? " ...... Moje licno misljenje ( kao producenta ) da je produkcija folk muzike vrlo losa s' obzirom na kolicinu para koje tuda kruze . Povladjuje se donosiocima novca , ne trudi se da se stvari pomere , i dalje se tretiraju isti grozni reverbi u uzasnim kolicinama , a matrice zvuce uzasno . Mislim da bi s' obzirom na celokupnu scenu i procenat slusanja , prodaje i komercijale , kvalitet proizvoda trebalo da bude na mnogo visem nivou . Kantri u Americi i cela Nesvil scena svakako to jeste ..... Pozdrav |
.......
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ljudi mogu za Pikasa da kazu : " Hej pa ja mogu ovo isto " ali covek ima vrlo velika ledja za to sto je uradio . Miles Davis je SVE odsvirao ...... dok nije dosao do nivoa kad samo jedan jedini ton znaci uzasno puno ...... Quote:
Quote:
Mozda postoji jos neko objasnjenje , ako postoji ....... samo napred :) Pozdrav |
.......
|
???
|
Quote:
Ovde si, koliko vidim, jedino ti taj koji vozi tripove i ima problem sa prepotencijom. Popricaj sa ljudima, vidi ko su i sta su, sta rade, sa kim rade, kako rade, pa onda donosi zakljucke. Tvoji postovi deluju smesno i ako je nesto pozitivno, onda je to sto nas dobro zabavljas. Tvoju pricu tumacim ovako: "Ja sam radilo Lepu Brenu, ko ste vi shugavi misevi kojima mama i tata kupuju opremu i zivite od ne znam ni ja cega... vi vredjate nas narodnjake, (mada ih niko ne vredja) ,ajmo narodnjaci u rat za slobodu! Mi narodjaci smo profesionalci, a vi kasnite... narodnjaci su danasnja popularna muzika... bla, bla, truc...".... Alo!!! Ajd? ukoci, pa malo u rikverc. Prvo! Otkud ti znas ko i sta radi? To sto mnogi ljudi nisu razmetljivci pa da o tome trube na sav glas, to ne znaci da kradu Bogu dane i ne rade nista. I mene i mnoge druge zabole kita za Nice Brenu zajedno sa filmom "Hajde da se volimo" :D ! Cenim svaki rad pa i tvoj, ali ne ocekuj da ces impresionirati nekoga takvim pricama. Na nekom decijem forumu, mozda bi i mogao. Narodnjake niko ne vredja, te ljude najcesce dozivljavamo kao svoje kolege , cesto i prijatelje i ne postoji ama bas nikakav problem, kako god ti to hteo da predstavis. Sto se tice profesionalnosti... Otkud ti znas da ja kasnim? Ja, ili neko drugi. Jesi li radio nekada nesto sa nekim od nas? Ne bih rekao... Zakljucke donosis na osnovu svojih predrasuda i ti si taj koji je netrpeljiv, a ne mi. Meni si na prvi pogled stvarno bas antipatican covek i iskreno, tekve za kakvog se prikazujes, ne zelim ni da vidim, a kamo li nesto vise... pa ti i dalje udri svoje profi priche. Ko si ti da kvalifikujes sta je danas "popularna muzika"? Odakle ti ideja da tako nesto radis? Ako ti vec pada na pamet tako nesto, pre nego sto opet izvalis takvu glupost, ukljuci TV! Nadam se da ti daljinski nije fixirani model... za BN televiziju. Posto postoje i druge televizije... i B92, i Fox i RTS, a, neces verovati, cak i marginalni MTV i VH1. Malo se informisi, ali pre toga smanji malo hvalospeve o sebi i nipodastavanje svega ostalog. |
Sto se ustrucavate,evo ja cu:
Narodnjaci su govno!!! |
Quote:
|
ljudi spustite loptu malo. i mirko i ostala ekipa su manje vise svi cool, nije mi jasno kako je narasla ovakva hajka. Ustvari nastala je od toga sto je napisao Max (internet - sloboda komunikacije) - samo malo medjusobnog postovanja kolegama, i to je to. Mirko Master, ne boj se, znam dosta moderatora licno, i to su vrlo pismeni ljudi (pola sa zavrsenim muz. akademijama, pa i ja sam jazz pijanista) tako da molim vas da raspravu vodimo prijateljskim tonom. Narodnjaci ili ne, budimo ljudi, pa cemo lako o zanrovima :) evo ja slusam fusion 10 godina nonstop, a mom kolegi dVuckovicu se baca pegla na fusion, pa se ipak super slazemo :D eto primera za kolegijalnost....
....OK, ovo ko da je napisao neki gay politicar ( :shock: :banghead: :D ), ali ajmo samo mirno i stalozeno dalje u thread :) pozzzz |
Quote:
Neces ti meni vise u nocne posete... :ne-ne: od sada se vidjamo samo danju i na javnim mestima... :lick: |
Quote:
:D :D :D :D :mlotek: :pijanci: sledeci put u Basicu pijemo rakiju, ne vredi :drunk: |
Quote:
A to sta ste vas dvojica radili posle noci provedene uz zvuke: Konobaru, konobaru, donesi mi stock, Hocu da se napiem, da zaigram rock... Sve je to dokumentovano! A kad Oggy-jeva rodbina sazna za dogodovstinu, Buzge, najebao si... kod njih je obicaj da se ljubavne afere zavrsavaju brakom :) |
.........
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Jel? si sad malo srecniji? :D Opet te molim da se malo saberes i prekines da lupetas, krajnje je vreme... Niko ti ne brani da normalno ucestvujes u diskusijama... ali se malo spusti na zemlju i pricaj normalno, kao covek!!! Crveni tepih za Lepu Brenu i Ljubu Alicica svakako neces dobiti. Izvinjavam ti se, a sad odoh da radim. Kad zavrsim posao koji mi se nagomilao, mogu opet da ti posvetim malo vremena i divim se tvojoj velicini. |
1 Attachment(s)
Sta je bre ovo, ima li neko Pips?
|
Quote:
|
Eto vidis da si i ti nepismen, imena se pisu velikim slovom.
|
Quote:
|
hajmo jos malo... ova mi je tema uljepsala dan... :)
|
Izgleda da sam propustio super raspravu!!:cry:
|
Ja sam isao na takmicenje iz gramatike u osnovnoj skoli u petom razredu.Jel me to cini boljim producentom?:D
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah.. ne mogu da verujem da sam propustio celu prokletu temu!! aaa.. chitao sam od 4. strane sve do ovde i padao sa stolice od smeha.. obozavam ovaj forum.. nigde se ne smejem ovako.. hahahh..
@jan: ja sam ishao na takmichenja iz fizike i engleskog jezika.. aha aha.. chekam idekiusa da nam napravi psiholoshki profil i da nam master29 izgata buducnost u poslu.. a moze i da nam pomogne da se probijemo.. :) hah |
Quote:
sad kad je pola toga izbrisano, ne mogu vidit sto je bilo, ali mislin da se vecina vas mogla suzdrzat od pisanja na ovomu topiku! neka cvjeta tisucu cvjetova! :da: |
Quote:
Ja sam isao i iz geografije i matematike i srpskog, i zvali me i iz engleskog i istorije ali nisam hteo, i igrao sam kosarku, rukomet i odbojku za osnovnu skolu, igrao sam i kosarku za srednju, za fakultet sad ne igram nista...verovatno sam sve gori producent posto se ne takmicim ni u jednoj disciplini:( |
to to.. mene je vrbovao partizan da igram za njih basket u sedmom razredu osnovne.. i eto vidi me gde sam sad.. mozda bi upao u neku basket mafiju i zaradio milione.. glup chovek, pa to ti je.. :? a sad ne mogu ni zicer da pogodim.. mozda mi bitovi ne bi bili "plastichni" da igram basket..
|
Editovase ljudi svoje postove, nalupase tackice, pa je tesko pratiti kontekst.
|
Mislim da je glupo da se edituju postovi....budi to sto jesi...
|
stho? pa prochitahs kvortove..
|
Quote:
|
Quote:
da, ali sam imao mnogo los plasman i bio sam medju najgorima od najlosijih:Dhaha |
All times are GMT +1. The time now is 06:21 AM. |