![]() |
Re: Napisite svoju zvucnu....
Quote:
Prelazim na vatrenu žicu, a nisam siguran da će opet biti rme. |
ima jedna dobra poslovica....ne mijenjaj konja koji pobjeđuje :wink:
|
Moj se konjić umorio, te sam ga morao menjati. A na nesreću, nisam mogao rme spakovati u laptop, pa je i on otišao :)
|
creamware scope pro 4.0 + luna 2 + 24/96 box
zadatak do kraja proleca: lynx aurora 8 umesto luna box-a 8-) |
yamaha 01x
audiophile 2496 firewire solo uad-1 Ovo gore je mali setup stize pro tools accel HD3, rme multiface, mac ppc dual 2ghz/pro tools 6.9, Avalon VT-737SP, apogee rosetta 800. |
De nadje PTL 6.9, to je vec kameno doba.
|
Quote:
|
Quote:
|
RME 9632, koji je smenio EMU1212m.
EMU mi sad cuci u kutiji i nemam snage da ga prodam :-)) Inace sto se tice zvuka obe su mi kartice super, ali sto se latencije tice RME je svakako pobednik. |
Quote:
|
Re: Napisi svoju zvucnu....
Postoji li neki noviji driver za emu 1820m? Imam samo EmuPMX_PCDrv_L6_1_82_01
A posluzio bi mi i Nuendo 4 ako ga neko ima... |
Imam ja Nuendo 4.
|
Quote:
A za drajvere E-MUa čekiraj oficijelni sajt. |
Quote:
ja imam i dalje, dobri stari EMU 0404 :) |
ja sa konja na magarca:D
Umesto neprevaazidjenog DIGI002r, sad sam na RME FF800... naravno UAAAAADDDDD i PoCo pci, standardno i audiophile usb za notebook |
Kako ti se pokazao FF 800 ?
Sto sa konja na magarca ???? Pozdrav |
Presonus Firepod x 2
Mislio ih prodat da kupim nesto bolje ali na kraju odustao jer mi jednostavno ne treba za par bendova na godinu. Godinu dana mislim da necu mjenjat. Zadovoljan sam |
Quote:
|
Verujem da se OFF nasalio :)
Po X-ti put: FF800 ima top AD DA konvertore, najbolje sto RME ima da ponudi. Oni NISU isti kao kod Multiface II. Recimo, FF400 je ista kao i Multiface II, barem sto se konvertora tice, samim tim, eto osnovne razlike izmedju FF800 i FF400 (pored I/O) |
Quote:
znaci FF800, samo meni ta 4 preampa ne trebaju... :( poz! |
Pogledaj na http://www.digital-cave.com/soft-hard/ff800.html uporedni test ff800 i delte 1010,skroz zanimljivo:wink: .Zna li neko koji su tacno ad i da u ff800?ta informacija se tesko nalazi.
|
Quote:
Ja mislim da su na ADI 2 bolji konverteri ??? Pozdrav |
Quote:
Poz! |
M-Audio 2496
|
salio se, naravno. FF800 je super, zaista, onoliko koliko ga i drugi hvale:wink:
Od svih kartica koje sam imao (Luna, Emu, Delta1010, Audiophile, Digi002) ovo je zaista korak napred u svakom pogledu. Konverzija, stabilnost, Totalmix (extra stvar, ne losiji od CW routinga), digichek...... mislim da sam miran duze vreme. |
Quote:
ko te je dezinformisao da ff400 ima konvertore iste kao multiface?? ff400 je novija karta i ima bolje konvertore od ff800 , provereno! |
kartica je nova, al su konverteri stari, i jeftiniji.. mislim da sam to negde definitivno procitao.
|
sve te karte imaju konvertere od 20 evra... ajd dobro, 25... a ff400 konvertori jesu isti kao na mf2...
|
greska velika !!!!!
to sto citate forume to je ok, ali kada neko dodje iz te firme i radi promociju za najvecu muzicku radnju u kanadi i kaze specifikacije tacno onda nece da bude da je isto kao multiface. gearslutz i ostale forume trba citati jer su strasno dobri ali ovaj put sam tu informaciju dobio iz prve ruke. Pitanje je sta su ti radili kada su snimali sa time ....:D Quote:
|
RME Multiface II + HDSP Cardbus za laptop
Jednom instalira? i zaboravi? :) |
Quote:
Sedi malo i slusaj tvojim ushima ;) Bice ti lepse u zivotu .... Pozdrav |
Quote:
|
Pa ne kapiram,
cemu onda prodaja fireface 400 ako je njesra ?? Jesi slusao 400 i 800 podjednako ?? Quote:
|
Ok,
da li mozes da mi kazes gde si to saznao ?? Quote:
|
Ovde ću se umešati da bih prekinuo dalji off topic. Tekst ispod je odgovor Daniela Fuchs-a, čoveka zaposlenog u RME, sa rme news grupe:
Quote:
Pozdrav |
a zasto vi tu diskusiju jednostavno ne prebacite na novi thread :D
|
Quote:
|
Quote:
Pre's on the FF400 are a different design (more gain available), and they are digitally controlled instead of using an analog knob. I think they sound slightly better than those on the FF800. Best regards, Jeff Petersen Synthax Inc. Really better huh? whys that? more clean or what? when you say digitally controlled you mean the gain on them? Since I don't have a way to measure "sound quality" or a definition of "clean" etc., I'd tend to be careful with statements of this nature. The FF400's preamps have slightly better tech specs than those of the FF800 (and yes, gain is controlled digitally), but whether or not this is audible is a question that can only be determined individually, using your ears. I must admit I've not done such a comparison. But there is nothing significantly wrong with the sound of the FF800's preamps... cool Regards, Daniel Fuchs RME Necu vi?e..... |
e sad znam gde sam to procitao, fala kejkz! ;)
|
Nema na čemu, ali mandrak je dao jo? bolji citat :)
Uvek je bolje informisati se na izvoru, kada za to ima mogućnosti. |
All times are GMT +1. The time now is 09:38 AM. |