![]() |
|
Re: Prophets Line
Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post Ehhhh... a da prvo sjedneš za neki Juno 60, pa da vidiš koju to guzicu ima. Ja pretpostavljam da si radio na 106, ali vjeruj mi, 60-tka je nešto sasvim drugo, organsko, debelo, masno, nevjerovatno dobro za DCO synth. Ko stvoreno za one čiste (ne-rezonantne) basseve. Npr: Juno 60 + Polysix + Delta Ovaj bass ti je direktno sa Juna 60. Poglasni malo i nadam se da imaš velke zvučnike. Dogovoreno! Ajde da ga čujemo onda. Uzmi bilo koji soft i napravi ga. Ako trebaš web prostor za mp3, javi, imam cijeli server. OK, deal!! Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pa iz aviona se vidi koji je rev... na ovom videu :D :D :D :D REV 3 |
Jel se uopće mo?e dobit i?ta od zvuka Propheta 5 kompinacijom Pro-One i Propheta 600 ?
|
menergy i do ya wanna funk je rev2!!!!! a ovi u spotu su rev 3,,,,,
mene stvarno niko nemoze ucit prophetima i revizijama imam oba... a imao sa sve skupa 3 propheta 5...u natrag 3 godine..... a sto se tice P600 i Pro one..... mislim da je bolja kombinacija OBXa ili OB8 za to P600 je svijetliji , tanji, nema punch ..skoro nikakav, ima CEM 3340 ali mi OB9 vise i bolje zvuci prema p5.. Pro one je bomba....monofoni p5 s vise modulacija i rutinga...PUNCH koji ubija i s obzirom da je monofon..gain stage mu je podesen do PLAFONA... PRO ONE JE UBOJICA koji MONOFONO je p5 ja bih ti preporucio OB8 ako vec zelis taj sound a nemozes naci P5...inace p600 je bacalje novaca....strasni problemi s radom i timigom i tweakanje mu je losa strana..SVE RADI 1 CPU + imao sam dva...jos su u ZG kod ljudi koji su ih kupili od mene...OBA SU bila modificirana i popravljna...jednostavno to nije za tebe!!!! pozzz BTW zgubil sam tvoj mobi daj mi na PM |
Quote:
Quote:
http://www.astro.hr/ucionica/tom/rol...s/ChillOut.mp3 - ovo je čisti, doslovno goli OB-8 Pad sa Chill Out albuma. Pre jebeni zvuk. http://www.astro.hr/ucionica/tom/rol.../demos/LFO.mp3 - u kombinaciji sa vokoderom. Nažalost nemam potvrdu dali su LFO (grupa) koristili OB-8, ali ovo jako miriše na OB zvuk. Quote:
Quote:
|
A jesmo za zapričali na telefon ko' dve babe. :rotfl:
Zaboravio sam te pitat nešto za MonoPoly. Evo čitam baš manual i gledam videe na youtube. Zanima me dali prilikom uključivanja X-MOD i DUAL moda mogu postići da pritiskom na jednu tipku okidam samo dva oscilatora? Prema manualu to mogu postići samo ako sam u UNISON/SHARE i pritom stisnem dve tipke odjednom. Ali šta se događa kada selektiram DUAL? Dali onda okida samo dva oscilatora na jednu tipku? I jel istina da ga se preko CV-a može ganjati samo u UNISON modu? Dvoumim se između njega i Pro One. Naime ja več imam Polysix i to je taj filter, a i neki dio zvukova pokriva... :banghead: |
mozes preko cv voziti full u mono modu
ovo drugo nisam probao0...jos...previse samu bildingu studija...za mjesec dana sigurno cu ga pucat ko lud.... e daj onal japanezer linkusic |
Quote:
|
OK Don
|
Ma ljudi moji, o čemu mi ovdje pričamo !!!!!!
Ja uzimam Pro One JUČER !!!!!! Dajte molim vas poslušajte ovo: http://www.unease.se/mp3/Unease-Dont_Go_replica.mp3 Sve komplet odrađeno na Pro-one. Šta drugo reći, nego TO JE TO!!!!!!!!! To je sound! I gotovo! Nema pametovanja. |
Usput, jel ima netko da prodaje Pro-One?
:) |
Fino zvuchi, uf... Mislim da i 20 distorziranih gitara koje bi sviralo preko ne bi upele da ugushe ovaj zvuk. Ultra je prodoran... Koja mu je cena ako je u dobrom stanju? Ja trenutno skupljam da pazarim AKAI S3200Xl. Ako ga sad ne kupim, kada cu? Jako mu je pala cena.
|
don ne kompliciraj..sve to moze rev 3
a ako malo razmislimo...PRO ONE u dobrom stanju je 1000$ a rev 3 2000$ ja bi uzeo rev 3 polifoni prophet ...uvijek.....UVIJEK.......;) pro one je HEBENI STROJ.....ali je dobro sredjeni p5 100 puta bolja opcija... pone pros: boljei set modulacija bolji gain stage p5 pros: 5 polifon memorija pa biraj !!!!!!! iance oba imaju PUNCH do bola (na bracu) |
Quote:
|
provjerio sam ...mozes UPS, DHL, BROD...samo standardno ne ide
|
|
Quote:
Quote:
|
ja to cuo...lijepo radi,,,,,meni se osobno svidje ali ovaj mali nije dosta za ozbiljan patching
|
Quote:
Demoe sam chuo i zvuche super. Btw. Od jutros je kod mene u goste dosao na 2 nedelje Mr.Roland SH 101. Kakva svinja od sinta. Pocepao mi je zvuchnike... Onaj crveni sto ga Roginator zeli jer mu se uklapa u studio. |
Imao SH-101 u rukama ali nikad ga svirao. Naime roginator mi ga jednom prilikom dao ako mi se da zezati - trebalo je pločicu sredit, bila je puknuta, znači sve kontakte prebrikati. Kada sam vidio koliko ih ma, odustao sam.
Ali da mi danas da isti takav SH-101 za tu lovu za koju ga je onda nudio, odmah bih uzeo!!! :mrgreen: |
hehhe....nasnjofao sam crveni u okolici zagreba...neispravan ali ko iz ducana...pa cu droba iz svoga prebacit u crveni a sivi u servis :D :D :D :D
|
Quote:
|
kak mislis nisam shvatio ...mozes i na PM
|
a tooo.
da bi imao odlicnu kombinaciju trebas 2 ta kabineta puna gluposti . ovako iskreno uzmes voyagera i peri...on cak moze vise |
Quote:
|
tkoo ti je rekao ...ja sam svoj raack kupio za 1400 dolara ...to je 1000 EVRA + shipping i carina 300 EVRA....
|
Quote:
|
ebay.com...tamo idu v3.2 po 1500 -1600 $..meni je uletio za 1400$
|
All times are GMT +1. The time now is 06:16 PM. |