Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Novi SSL mixer (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15547)

perun 11-10-2006 08:16 PM

Re: Novi SSL mixer

Quote:

Originally Posted by idekius
Pa Perun je izrazio zelju da vidi Fidela dok je ovaj jos ziv, pa mi rekosmo... 'ajd' da sredimo to prijatelju... Ali... kad smo otisli tamo, Perun je pomesao Galeta i Fidela.... ono, nije da ne liche, ali...
Kada sam video da schokirano-uvredjenog Galeta oslovljava sa El Komandante, rekoh mu:
-Perune, Perune, to je nas Gaja, Fidel je ovamo.. :rotfl::rotfl::rotfl:

Pa i Gale budala, uzeo da pushta bradu bash kad mi je oftamolog rekao da treba da nosim naocare! Jebes ga...:D Maaa... Dobra ta KUBA!!! I Partagasssss....

OFF 11-10-2006 08:51 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Sto bi se neko bilo kome pravdao? Zar treba polagati racune? Pa niko od nas nije valjda kriminalac, niti je ovo finansijska policija.

:cool:

Izglada da me nije samo Perun krivo shvatio. Ljudi, pa je samo pokusavam da kazem da je on to sve zaradio (i svaka mu cast na tome) jer je snimao, aranzirao, komponovao, ali NE ISKLJUCIVO ONO STO VOLI!!!! Da li je kupio RADECI komercijalne projekte ili psy-trance, npr? Znaci, bas ovako, kako pise bez ironije. Sad, da li lose izrazavam ono sto mislim, ili vi povrsno citate, nem' pojma

@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.

DaBear 11-10-2006 09:06 PM

Sad sam procitao prepisku od danas....boze sta se sve desilo i napisalo ???!?!
A krenuli smo samo sa vestima da se pojavio novi mikser na trzistu ????!!

srbijaaaa bato!

idekius 11-10-2006 09:10 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Izglada da me nije samo Perun krivo shvatio. Ljudi, pa je samo pokusavam da kazem da je on to sve zaradio (i svaka mu cast na tome) jer je snimao, aranzirao, komponovao, ali NE ISKLJUCIVO ONO STO VOLI!!!! Da li je kupio RADECI komercijalne projekte ili psy-trance, npr? Znaci, bas ovako, kako pise bez ironije. Sad, da li lose izrazavam ono sto mislim, ili vi povrsno citate, nem' pojma

@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.

Off, znam ja da si ti O.K. i ti i ja se vec dugo znamo... preko foruma, moje cimerke :mrgreen: itd...
Nemoj ti mene pogresno da kapiras... samo sam hteo da pojasnim stvari, a izgleda da sam ih jos vise zakomplikovao :o:rolleyes::):confused:

OFF 11-10-2006 09:19 PM

Ne, ja se sad zabrinuh za sebe, iduci onom narodnom - ako ti jedan kaze da si magarac, ne obracaj paznju, ako ti kazu trojica, okreni se da vidis tragove kopita:D . Znam da je Perun malo impulsivan, ali ja sve vreme pricam o odnosu posao-ljubav prema istom, i nemam nameru ni skim da ulazim u bilo kakve negativne i licne rasprave. Ali, gresim jer navodim njega kao primer, a coveka uopste ne poznajem (vidis, mislio sam da je i snimatelj, a najmanje je to). A, za svaki slucaj cu da procitam celu prepisku, mozda mi je stvarno nesto omaklo:)

slowstar 12-10-2006 02:24 AM

Posto sam video nastavak diskusije o novom SSL mixeru, jedino sto mogu da ovom svemu dodam je da vas sve molim za izvinjenje ili oprostaj ukoliko sam
(izmedju ostalih) krivac za ovaj OGROMAN off-topic, hocu da kazem, oprostite jednom dosta starijem (50+) kolegi, koji je sticajem populisticko-fasisticko-nihilistickih okolnosti u stanju prilicne depresije. Molim da me ne shvatite pogresno, dosta znam o muzici, verovali ili ne, to je ipak i nauka, ima tu harmonije, kontrapunkta, orkestracije, akustike, oblika, viseglasja... tek kada sam dosta o tome naucio, nesto studirajuci, a jako mnogo iskustvom, koju nikakva poletna mladost (nazalost) ne moze da nadoknadi, shvatio sam koliko NE ZNAM....
Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo
napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu, ali opet, ja sam na kraju karijere, pred penzijom, a zelim SVE najbolje onima koji su na pocetku, ili "zlatnoj sredini". Nadam se, i pored svega, da jos u muzici nisam rekao svoju "poslednju rec".............

idekius 12-10-2006 05:11 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
El imate racun? Fiskalni? :D

El imamo, El Komandante :mrgreen:

( "Alo Mladjo?...... Imam ljude za tebe... ma nema frke, ovo je premija.... Molim?! ... Ma premija, kazem ti, samo ti spremi onih 500 dinara!"

Na kog Mladju mislis? Kebinog kompozitora i textopisca? :rotfl::rotfl::rotfl: )

...

Oggy 12-10-2006 05:48 AM

Na tog :D

perun 12-10-2006 09:45 AM

Quote:

Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Postovani stariji kolega, Gos'n Slobo, to sto ste protumacili kao samohvalisanje bio je iskljucivo odgovor na prozivku, tj. neumesno pitanje odakle nama studio, takav mikser, pa jos i 2 pored njega, pa jos toliko takve opreme. Moja "CLIENT LISTA" koja je kod vas u postu pod navodnicima, kao i moje "zanimanje" i maltene sve je posluzila samo da coveku docaram kako se sav taj UPGRADE "odjednom" dogodio...

A svezina je individualna stvar, i Vi ste je posedovali pre 30 godina, svakako, kad se ja jos nisam ni rodio... Mislim da je bezveze da procitam ovakvo pisanije coveka koga cenim, koji je pritom DUPLO stariji od mene, bar je meni zao sto ste i Vi nesto ovakvo napisali i pre svega moj post na taj nacin protumacili!

Ali ovo dokazuje genaralni stav vase generacije prema mladjim kolegama, koji su pronasli svoje mesto u ovom poslu, i znate, nije prvi, vec stoti put da se uveravam da razumevanje ne postoji. Nama ne da niko nije zeleo da pomogne, niti savetom, niti iskustvom, niti najbanaljnijom pricom, na pocetku, vec su se svi "predstavnici" stare shkole potrudili i da NAS SAPLETU!

Zao mi je, Slobo, sto ispoljavate ovakav stav i sto sam ovako vas post protumacio... Sram Vas bilo!!!:)

Quote:

Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu
Pa, ako Vi niste znali, eto... bar ja znam vase godine.... Imam 27 godina, znaci okruglo DUPLO MANJE od Vas! Mislim da prica o "portfoliu", neuporedivo duzem, zvuci svakako realno, ali i SMESHNO! Pa vi imate samo godina radnog iskustva vise (minimum) nego ja zivotnog. No dobro....

Ili ste malo brzopleto citali moje postove iznad, ili ste isti kao i vecina "velikih" genijalaca iz vase generacije!

A skapirao sam vas kao vrlo odmerenog i duhovitog coveka kada smo sa Marinom putovali u Babe na otvaranje novog hotela. Sada sam nekako, promenio misljenje... Na zalost...

Svakako, POZDRAV!

nESbo 12-10-2006 10:21 AM

E kad budete isli u Babe opet cimnite me da popijemo neko picence kod mene : ) ;)

OFF 12-10-2006 10:55 AM

Quote:

Originally Posted by perun
Postovani stariji kolega, Gos'n Slobo, to sto ste protumacili kao samohvalisanje bio je iskljucivo odgovor na prozivku, tj. neumesno pitanje odakle nama studio, takav mikser, pa jos i 2 pored njega, pa jos toliko takve opreme. Moja "CLIENT LISTA" koja je kod vas u postu pod navodnicima, kao i moje "zanimanje" i maltene sve je posluzila samo da coveku docaram kako se sav taj UPGRADE "odjednom" dogodio...

!

Perune, drugarski cu te zamoliti da samo jos jednom i bez predrasuda procitas celu raspravu. Ispade da sam te nazvao kriminalcem, da sam poreznik, finansijska policija........ Cak te nisam ni prozivao, vec samo LEPO PITAO, da li si samo i jedino i uvek radio stvari koje volis (u muzici) (dosadan sam vec), i to je sve....... a zatim ces, nadam se izeditovati neke stvari koje si napisao
Pozdrav

perun 12-10-2006 11:02 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Perune, drugarski cu te zamoliti da samo jos jednom i bez predrasuda procitas celu raspravu. Ispade da sam te nazvao kriminalcem, da sam poreznik, finansijska policija........ Cak te nisam ni prozivao, vec samo LEPO PITAO, da li si samo i jedino i uvek radio stvari koje volis (u muzici) (dosadan sam vec), i to je sve....... a zatim ces, nadam se izeditovati neke stvari koje si napisao
Pozdrav

Nazalost te, brate moj, niko tako nije shvatio. Dobio sam nekoliko PMova, gde su ljudi u shoku sta se i na koji nacin u ovom postu izdesavalo!

Ja se necu zapitati nista, a ti izvoli, komplexe leci u sekciji "Promocija Radova"! Tamo si najpametniji, ocigledno, meni se skini s' vrata! Ok?

Ja sam i pre zamolio da zavrsimo s ovom raspravom, ali si izgleda "preopterecen" desavanjima na estradi sa extraprofitom, pa si mene uhvatio da peglas... Ja sa tim, kao ni sa tobom, nemam veze, pa ubuduce nemoj da quotujes moje postove, niti da siris diskusiju na ovaj nacin!

Dakle, za mene je ovo "zakljucen" predmet!

OFF 12-10-2006 11:26 AM

Quote:

Nazalost te, brate moj, niko tako nije shvatio. Dobio sam nekoliko PMova, gde su ljudi u shoku sta se i na koji nacin u ovom postu izdesavalo!

Ja se necu zapitati nista, a ti izvoli, komplexe leci u sekciji "Promocija Radova"! Tamo si najpametniji, ocigledno, meni se skini s' vrata! Ok?

Ja sam i pre zamolio da zavrsimo s ovom raspravom, ali si izgleda "preopterecen" desavanjima na estradi sa extraprofitom, pa si mene uhvatio da peglas... Ja sa tim, kao ni sa tobom, nemam veze, pa ubuduce nemoj da quotujes moje postove, niti da siris diskusiju na ovaj nacin!

Dakle, za mene je ovo "zakljucen" predmet!

Ok, ne razumemo se.
Pozdrav

perun 12-10-2006 11:52 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Ok, ne razumemo se.

Naravno!:D I nema potrebe...

DaBear 12-10-2006 01:23 PM

Ja mislim da je rasprava otisla predaleko...mnoogo off topic!
Ja bi cak i pobrisao sve, jer je vrlo neprijatno za citanje i ne doprinosi forumu ama uopste!!
Nije ni cudo sto onda neko poznat i priznat nece da se smara sa Rumskim...

idekius 12-10-2006 02:00 PM

Dobro... isprichali smo se... :) "Malo" sukobili misljenja i razmenili uglove gledanja na stvari...

Eto... pitam ucesnike rasprave da li zele da raspravu brishem i ako zele, odakle pa nadalje?

Molim bez ostrascenih ideja tipa "Ostavi moje naribavanje, pa raspali odatle" :mrgreen:

OFF 12-10-2006 02:42 PM

Mozes od mog posta, gde ja Nesbo-u nesto kazem (a odnosi se na prichu Vraca i Slowstara). Mozda moze i pre (cini mi se da je i to van teme, debelo), ali nemam vise zivaca da citam

perun 12-10-2006 02:49 PM

Posto sam licno prozvan, ne pricam sad od strane OFF-a, nebitno je, vec i "tezgarosa ljutog", pa me je na kraju potkacio i Sloba Markovic... Posto se OFF-u zuri da izbrisete postove, a meni ne, ja bih zamolio da ostanu tu jos neko vreme, kratko... Da gospoda vide odgovore, a i da mnogi pogledaju "diskusiju" sa KAZNENOM EXPEDICIJOM... Nadam se da ne trazim previse, Deki? Sam si reagovao na neumesne price ili pitanja, kako god da ih sada neko tumaci... Eto, pricini mi zadovoljstvo da odgovore procitaju i ova dva, gorepomenuta chlana... Pa cemo delete!!!

Ok... Drago mi je sto me je cimnulo puno ljudi i pitalo me koji mi je kurac, kad se osvrcem na sve to, ali eto... Nek i ostali nasi prijatelji s foruma vide ove "muzejske primere" budalastine i price, pa nek donesu neki sud o tome. Ako ih se tice, a cini mi se da DA! Mozda gresim...?

Svakako, pozdrav!!! Na kraju ce se sve ionako brisati i zaboraviti.;) Mislim, skoro sve!

OFF 12-10-2006 02:57 PM

Quote:

Posto sam licno prozvan, ne pricam sad od strane OFF-a, nebitno je, vec i "tezgarosa ljutog", pa me je na kraju potkacio i Sloba Markovic... Posto se OFF-u zuri da izbrisete postove, a meni ne, ja bih zamolio da ostanu tu jos neko vreme, kratko... Da gospoda vide odgovore, a i da mnogi pogledaju "diskusiju" sa KAZNENOM EXPEDICIJOM... Nadam se da ne trazim previse, Deki? Sam si reagovao na neumesne price ili pitanja, kako god da ih sada neko tumaci... Eto, pricini mi zadovoljstvo da odgovore procitaju i ova dva, gorepomenuta chlana... Pa cemo delete!!!

Svakako, pozdrav!!! Na kraju ce se sve ionako brisati i zaboraviti.;) Mislim, skoro sve!

Sto se mene licno tice, ne moraju se uopste brisati....... a moderatori neka procene da li je to dobro za forum i sta, i da li treba da se brise

liman021 12-10-2006 04:36 PM

idekiuse ucinio bi mi veliku uslugu da izbrises moje zvrljotine iako nikog nisam licno "povredio".da sam znao da ce do ovoga doci ne bih se ni raspisivao.ovo mi je dobar nauk za ubuduce."radi svoje i ne pametuj mnogo, jer ces se samo usrati duboko"

lesha 12-10-2006 07:06 PM

Quote:

Originally Posted by liman021
"radi svoje i ne pametuj mnogo, jer ces se samo usrati duboko"

je li to neki novi hit ? :D

slowstar 13-10-2006 12:43 AM

Opet ja, verovatno necu vise, bar po ovom threadu...
PONOVO SE IZVINJAVAM SVIMA koje sam eventualno povredio svojom diskusijom, mada je to mnogo vise bio LAMENT nego diskusija...Primam svaku kritiku i na svoj stav, i na svoj rad, koji verujte mi, mnogo manje cenim nego sto ga drugi cene ili postuju, smatram da sam prosecan, nista specijalno, mozda malo ukusnije sviram klavir, i umem da "raspisem" za gudace ili simfonijski orkestar, ali je to vise iskustvo nego neki preterani talenat...Dakle MOLIM vas, a narocito Peruna, da mi veruje da nista lose nisam mislio, ni prebacivao, a moram da kazem da NIKADA NIKOG NISAM OMETAO NI SPOTICAO, VEC NAPROTIV,a razni su to meni cinili, i to iz koristoljublja, ne bi li mi "oteli" posao, a uvek sam se trudio da pomognem, preporucim, objasnim, pokazem, i po cenu svoje "stete" ukoliko tako nesto postoji, i da sam spreman jos uvek na svu pomoc koju mogu da pruzim u smislu iskustva, znanja, informacija, ukoliko je nekom potrebna...svetac nisam, ali jos manje sam tast i zao!!!
SVIMA zelim sve najbolje u zivotu i radu...TOLIKO.......

liman021 13-10-2006 06:50 AM

lesho fala,fala...bogu hvala da i mene jednom krene...kada budem lansiro ovaj hit ispunice mi se zivotni san...mlako pivo,jevtin cigar a bogami i lake zene:cool:

nESbo 13-10-2006 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by liman021
idekiuse ucinio bi mi veliku uslugu da izbrises moje zvrljotine iako nikog nisam licno "povredio".da sam znao da ce do ovoga doci ne bih se ni raspisivao.ovo mi je dobar nauk za ubuduce."radi svoje i ne pametuj mnogo, jer ces se samo usrati duboko"

mozda bi bilo bolje kad ne bi radio stvari zbog kojih ces se posle kajati? : )

idekius 14-10-2006 04:00 AM

Ehhh... ko ne uradi po nesto zbog cega se kasnije pokaje? :) Sklapanje brakova je dokaz za to :mrgreen:

nESbo 16-10-2006 08:40 AM

Ih jos kad bi mogli da pobrisemo postove iz brakova moglo bi tu svasta nesto da se kombinuje : ))

OFF 16-10-2006 10:09 AM

@Deki, Nesbo
Kako vas, bre, nije sramota da vise off-topicarite sa tim brakovima. Mi ovde sve vreme lepo pricamo o novom SSLu, a vi.........

:rotfl:

nESbo 16-10-2006 03:04 PM

Ups izvini. Odlican ja novi SSL!

idekius 17-10-2006 02:17 AM

Nije valjda da ne vidite vezu izmedju novog SSL-a i braka?
Jednostavno je... ako kupis novi SSL i zena sazna koliko si ga platio, spremi se za brakorazvodnu parnicu, ili, jos gore, da ti baci zivu sodu u ochi :mrgreen::rotfl:

nESbo 17-10-2006 01:24 PM

A nije los ni za "sticanje braka" varijante, zbog svoje velicine, kao bilijarski sto i slicno : )) ;)

All times are GMT +1. The time now is 05:45 PM.