Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Rumski Majice...3 put...Akcija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14887)

Tribal_kg 26-05-2008 09:38 PM

Re: Rumski Majice...3 put...Akcija

Samo da pohvalim jos jednom proslu turu majica. Skoro dve godine je nosim, a kao nova je.. Kvalitet, nema sta! :wink:

Tiki the Boyler 26-05-2008 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 205838)
ali obavezno da budu bele :D

Da se fino vide dlake Rumski manekena... :rotfl:

Oggy 26-05-2008 11:20 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 205837)
I da biramo najbolji dizajn putem missa mokre majice.

Sto rece Mihajlo.... Onda majce i nisu neophodne, bice samo na smetnji... Nego daj odma' to mokro... :D

Haxli 27-05-2008 12:23 AM

To sa izborom dizajna bi jako dugo trajalo (u svakom sluchaju) ;)
Shto ne kao proshle? ili sa nekom malom izmenom?

diviner 27-05-2008 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 205840)
Samo da pohvalim jos jednom proslu turu majica. Skoro dve godine je nosim, a kao nova je.. Kvalitet, nema sta! :wink:

To zahvalite gospodinu Tikiju, on je birao majice ;) ...

Bice majica, ali sledece godine, strpljenja molim...Necemo da radimo polovicno i da ih kamcimo na kasicicu. Ne samo pare, nego i vrijeme moramo preusmjeriti na neke druge prioritete. Nadamo se da cete razumjeti.

Dexxy 27-05-2008 12:33 AM

Okaci logo sami ce mo da stampamo :D

LACKY 27-05-2008 12:33 AM

Odlicno, i ja moju nosim isto toliko, doduse cuvam je za neke specijalne varijante.
Ali evo jedan predlog:Prosle majice su nekao uniformne, crne pa sa onim malo tehnickim dizajnom (da me neko pogresno neshvati, ali pored tehnike u nasem poslu ima malo i neopipljivih detalja koje mozemo negde svrstati u art, manje ili vise). Pa bi moj predlog bio da raspisemo konkurs. Konkurs je za novi dizajn majice(u razmatranje ce biti uzeti svi profesionalni faktori, od designa pa do procene izvodljivosti i cene kostanja, mora ju se zadovoljiti svi faktori) i mogu ucestvovati samo clanovi foruma. Ko pobedi na konkursu ima dzaba dve majice i tri piva od foruma i forumasa. Eto, dali je posteno.

SumAnuT 27-05-2008 12:52 AM

Ko pobedi njemu misica :da:

LACKY 27-05-2008 12:59 AM

Moze misica, ali posle odlaska Anite sa foruma(drugu nemamo) bojim se da Diwiner-a ne dopadne ta uloga. A onda ce naglo da se poveca clanstvo foruma na celu sa cuvenim reziserom spotova Milicevicem.:D

zvincic 27-05-2008 01:21 AM

evo pohvala i od mene, ne stedim je evo jos malo pa dvije godine...i drzi se bolje od nekih kupljenih ove godine!!!

Dexxy 27-05-2008 01:26 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205879)
A onda ce naglo da se poveca clanstvo foruma na celu sa cuvenim reziserom spotova Milicevicem.:D

:banghead::rotfl::banghead::rotfl::banghead:

Arthur 27-05-2008 11:00 AM

ja i dalje mislim da bi clanovi uz blagoslov vrha uprave mogli sami da organizuju proizvodnju majica ove godine. Dakle, sta nam treba? Treba nam slika sa logom tj dizajnom za majice ; treba nam preliminarni spisak ljudi zainteresovanih za majice, i treba nam proizvodna cena (dawide, ako se vec nudis, iskamci to). Naravno, podrazumeva se da ni ove godine ne idemo na najjeftiniji kvalitet ;)

diviner 27-05-2008 11:19 AM

Moze naravno, dobicete logo :) ...

Haxli 27-05-2008 11:53 AM

eXtera... poshtovanje...

@Arthur
1. npr.
a) iste kao oficijalne samo bez oznaka na rukavima, znachi samo napred i nazad?
b) slika koja je na officijalnoj pozadi da se razdvoji u dve audiofoRUMSKI da bude na "vrhu" ledja, a adrese na dnu.Logo sa pednje strene na rukave a napred nishta :( -mislim da ovo nije bash neko reshenje...
c) hm shta pishe na rukavima officijalne majce? (ne vidi se na onoj slici)

2) za spisak cemo lako kad se reshe prvo i trece, ako se nevaram chesto od kolichina tj broj shtampanih majaca zavisi i cena te operacije...

3) Ako dawide nishte ne uspe da uradi mogu ja da pokusham da potegnem neke veze.

hm da ostavimo ovu temu za officijalne majce ili da prichamo dalje ovde?

diviner 27-05-2008 12:08 PM

Ovako su izgledale prethodne, a na rukavima su bili Artist logo i adresa artista...

Iz ovoga se vidi da smo imali namjeru da aplikacije ipak budu manje od onih koje su ispale na majicama pre dvije godine, a greska i nesporazum je nastao u tome sto su tehnicari koji su vrsili pripremu uzeli apsolutne odnose dimenzija kako je ovdje na slici, dok smo mi ovu sliku poslali kao referentnu sliku toga kako majice trebaju da izgledaju kada se obuku (a onda treba da se racunaju i krivine :) ). No, sada smo za to da ova prednja aplikacija bude jos nesto manjih dimenzija, a vi vidite.

http://www.rumski.com/razno/majice.jpg

Danny Lou 27-05-2008 12:20 PM

obavezno konkurs! :) sjajna ideja!
napravite pool pa prijedloge u pool i 10 dana glasanja pa koja prodje ide u masovnu proizvodnju... :grin: nice and easy

Dexxy 27-05-2008 12:30 PM

Meni se svidja ovaj logo desno. Sta ce nam novi? Neka bude kao brend prepoznatljiv.

diviner 27-05-2008 02:19 PM

Mozete onda i ovaj desno samo, nama je svejedno. Taj desno je prakticno logo foruma, a desno nas brend logo (sajt, ruDAW i ostalo). Kako god se vi dogovorite. Kada se dogovorite, neka mi se javi organizator, pa da mu posaljem u krivama (corel).

Arthur 27-05-2008 03:46 PM

meni se majce ovakve kakve jesu svidjaju, nemam poriv za menjanjem dizajna, samo za povecanjem broja istih ;)

Dexxy 27-05-2008 03:53 PM

To i ja kazem. Neka bude prepoznatliv logo za rumski, sto bi menjali.

dawid 27-05-2008 03:58 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 205937)
ja i dalje mislim da bi clanovi uz blagoslov vrha uprave mogli sami da organizuju proizvodnju majica ove godine. Dakle, sta nam treba? Treba nam slika sa logom tj dizajnom za majice ; treba nam preliminarni spisak ljudi zainteresovanih za majice, i treba nam proizvodna cena (dawide, ako se vec nudis, iskamci to). Naravno, podrazumeva se da ni ove godine ne idemo na najjeftiniji kvalitet ;)

ja kontam da bi cena majice sa dve boje bila manja od 300 din. E sad, za kvalitet stampe mogu da garantujem ali za kvalitet majica ne mogu nista reci jer radimo sa 3 proizvodjaca (explode, gilden i neki iz Temerina) i za sada se majice koje sam radio za sebe drze dobro ali proslo je max pola godine. Cuo sam da negde ima i fruit of the loom majica vrlo pristojne cene ali bih morao da se raspitam. Meni ce biti drago da ucestvujem u svemu ovome i cenu koju ja dobijem u firmi (to je oko 10% ili vise popusta) javljam divineru (sugradjani smo skoro :grin: ) pa onda neka on odluci i u krajnjem slucaju mozemo zajedno otici do firme da ne bi bilo da se ja ugradujem ili slicno :D
btw moze se stampati do 6 boja ali sumnjam da bi neko hteo tako sarenu majcu :da:

dawid 27-05-2008 04:22 PM

@ diviner
sada sam tek video sta si napisao. Ajde nazvacu te ja danas pa cemo se dogovoriti, a ti onda nadji nacin da vidimo koliko ljudi je zainteresovano.

Dexxy 27-05-2008 05:21 PM

E bas mi je drago sto pokrenuh temu :da: ja uzimam 2 kom...pisi tamo :D

Tomislav 27-05-2008 07:59 PM

Meni je ovo što sam vidio sa slika super, samo bih ja osobno smanjio prednji logo, a sve ostalo kul.

Ja si budem uradio ruDAW userbar, pa ću si u sigove poubacivat :D

Ad Fines 27-05-2008 08:18 PM

Ako se mene pita.,..ja sam za lijevu varijantu.
Zasto?
Onaj tko zna, i cuo je za RUDAW, zna i za rumski, sigurno.
.....a i ljepsi mi je.

dawid 27-05-2008 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by Ad Fines (Post 206024)
Ako se mene pita.,..ja sam za lijevu varijantu.
Zasto?
Onaj tko zna, i cuo je za RUDAW, zna i za rumski, sigurno.
.....a i ljepsi mi je.

cini mi se da je to prednja i zadnja strana.

diviner 28-05-2008 12:47 AM

Jeste, to je prednja i zadnja strana za bijelu i crnu varijantu...Pogledajte prvu stranu ove teme!

Lordcuprija 28-05-2008 09:50 AM

Sa prednje strane bi logo mogao da prepleten
onako nenametljivo(osencen, u pozadini)
ispod par dirki ili nesto slicno sto je vezano za muziku
( samo ne violinski/bas kljuc) ....

:) :grin: :da:

p.s. u jednoj radnjici ima neka francuska roba???
Konkretno , polo majce od kvalitetnog,krupnog pamuka(tipa La Costa).
Izuzetno su kvalitne-isprobano 100%.Cena im je bila 300din.
Ali mislim da nema bele i crne.
Tamno plave, jarko crvene i na pruge:cveno,zuto,plavo.
???

dawid 28-05-2008 04:02 PM

stampa je 1 euro po majici (dve boje napred i dve nazad) na 50 kom.
E sad ako ima zainteresovanih neka vide sa nekim ko je odgovoran za to pa da se izorganizujemo. A kontam da je to uvek najveci problem :D

"7" 28-05-2008 04:09 PM

Ja sam za! Racunajte i meni par komada...

Arthur 28-05-2008 06:12 PM

ajd ljudi, iskazite se :)

Arthur 28-05-2008 06:13 PM

@dawid
e da, raspitaj se majke ti za te fruit of the loom majce, to bi trebalo da valja.

Imal' negde tikija da nam oda tajnu gde je i kako nabavio proslu turu majica?

dawid 28-05-2008 07:59 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 206170)
@dawid
e da, raspitaj se majke ti za te fruit of the loom majce, to bi trebalo da valja.

Imal' negde tikija da nam oda tajnu gde je i kako nabavio proslu turu majica?

pa to mi je pre par meseci spominjao neko iz Samostalnih referenata na spejsu. Rekli su da su nasli u NSu za 240 din. A koliko znam ti si u toj ekipi pa bi mogao da pitas onoga ko vam vodi spejs.

sad vidim da je u pitanju neko ko se zove Fefe.

Haxli 28-05-2008 10:54 PM

Mene rachunajte za jednu... :)

Shot 29-05-2008 02:10 AM

a i ja bi mogao jednu majicu!

(ako mi zena da da se obucem... obicno mi ni gace ne dozvoljava...)

kVu 29-05-2008 02:47 AM

a mog'o bi i ja... bio bi red vala :)

diviner 29-05-2008 05:01 AM

Pa evo, dobro, ako se organizujete SAMO oko slanja majica (jer za to trenutno nemam vremena), rumski ce platiti majice, tako da ti dawide mozes krenuti da radis za pocetak 50 komada (izaberi majice za koje smatras da su ok). Ja ti saljem krive vec danas.

dawid 29-05-2008 05:28 AM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 206226)
Pa evo, dobro, ako se organizujete SAMO oko slanja majica (jer za to trenutno nemam vremena), rumski ce platiti majice, tako da ti dawide mozes krenuti da radis za pocetak 50 komada (izaberi majice za koje smatras da su ok). Ja ti saljem krive vec danas.

ok. valja.

lesha 29-05-2008 09:11 AM

moze li neka bela za mene?

Tiki the Boyler 29-05-2008 12:29 PM

Prošlu turu majica je šila fabrika Dijana Tekstil iz Srpca.
(rudiment stare socijalističke fabrike trikotaže - i očigledno rade po JUS-u) :)

All times are GMT +1. The time now is 02:51 PM.