Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet del Rumski Vol 2. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14372)

Dushan_S 25-05-2006 12:08 AM

Re: Bufet del Rumski Vol 2.

Quote:

Originally Posted by OFF
A postoji prica u narodu da je Lipovaca odbio Whitesnake ponudu, jer nije hteo da zapostavi solo karijeru:o :banghead:

Ima mnogo takvih priča za gitariste sa ovih prostora, ja bih čuo od jedne osobe kako je Mark Nofler čestitao Vlatku u nekom klubu, a onda od druge kako je čestitao Točku. A onda tu istu priču za Točka ali da je to uradio Blackmore.

Quote:

narodnjaci duvaju? batalili koks? pu jebemu..
Svuda je kriza dru?e :D Period tranzicije!!!

LACKY 25-05-2006 03:01 AM

Nije to nista koliki sam ja katanac video!

idekius 25-05-2006 03:34 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
A onda tu istu priču za Točka ali da je to uradio Blackmore.

Ma zajebi te priche... To su pricali i za Claptona, kao rekao kako Tochak svira bolje od njega. Toliko me zanimala verodostojnost te price da sam ispao klen da to pitam Tocka, prosle godine... Znam ga preko Najde... covek je to demantovao i rekao kako se tako nesto nikada nije desilo...

Ali zato Tocak dobro zna nekog lika iz Bg koji je bio pozvan neke davne godine da svira sa Hendrxom i i dan danas cuva Hendrixova licna pisma! Znam da zvuci neverovatno, ali je R.M.Tocak toliko skroman covek da nema sanse da izmisli takvu prichu, a kaze da je dobro upoznat sa tim i da je ta pisma i licno chitao.

Kad smo kod dobrih gitarista... svi na Najdu gledaju prvenstveno kao na pevacha, ali na Najdu je R.M.Tocak ostavio veliki uticaj i Najda ni malo naivno ne svira gitaru... na protiv...

OFF 25-05-2006 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Kad smo kod dobrih gitarista... svi na Najdu gledaju prvenstveno kao na pevacha, ali na Najdu je R.M.Tocak ostavio veliki uticaj i Najda ni malo naivno ne svira gitaru... na protiv...

I Dado Topic:D

idekius 25-05-2006 07:02 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
I Dado Topic:D

Kamo srece da je Dado Topic uticao na jos neke...

LACKY 25-05-2006 10:22 PM

1 Attachment(s)
Mislim da je najvise uticao na Peruna.
On i njegov mi? slu?aju đez!

OFF 26-05-2006 01:09 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Kamo srece da je Dado Topic uticao na jos neke...

Meni je matori stvarno kralj! Nadam se da ce se brzo oporaviti od udesa. Stvarno, ne znam vokal koji moze da mu prismrdi u celoj ex-ex-yu rock sceni

Oggy 26-05-2006 01:42 AM

Kakvog bre udesa?!?!?! :o

Pa pre neki dan bio u ZR-u? :confused:

Nadam se samo da je patka...

idekius 26-05-2006 01:43 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Meni je matori stvarno kralj! Nadam se da ce se brzo oporaviti od udesa. Stvarno, ne znam vokal koji moze da mu prismrdi u celoj ex-ex-yu rock sceni

Pa mislim da ni pevachi, kao ni muzicari, nisu bas konji koji trebau da se trkaju...
Dado je Dado, jedan jedini kakvim ga je Bog stvorio, Najda takodje, Johny Stulic, Bruno Lagner (koga sam veceras slusao)... svako od pevacha je osoba za sebe...

Kad vec pomenuh Lagnera... Bio je vecheras u Nisu koncert grupe "Atomsko Skloniste" i mnogo mi je drago sto sam ih chuo. Setio se vec zaboravljenih hitova iz nekog lepog vremena i bilo mi je puno srce, zaista... lep dozivljaj... "momci" su STRAVA!!! He, he, smekerski su na kraju zapevali "Necemo valjda biti mi ta nesrecna generacija, nad kojom ce se izvrsiti velika konfederacija".... vidovito? Zar ne? Posle sam zaglavio sa Brunom, Najdom i kompanijom na vecheru i brdo piva u jednoj lokalnoj kafani... Ekipa iz "Atomskog Sklonista" je takva da zasluzuje i opravdava divljenje koje je od Niske publike veceras i dobila, a zanimljivost je i da su za stolom uz pice iklopu pohvalili i grupu "Elemental" iz Zagreba!:cool: Izgleda da "momci" sa svojim opravdano legendarnim pesmama imaju sluha i za neke novije horizonte... U svakom sluchaju, vece vredno pamcenja... a Hrvatima pozdrav i zelja da nastave tradiciju "Atomaca" koji su jako vredan band... dobro sviraju, dobro zvuche i dobro piju!:rolleyes:

lesha 26-05-2006 01:44 AM

oggy nesreco, dovlaci se na chat!

idekius 26-05-2006 09:57 AM

Konobar!!! Daj jednu kiselu! Jebem mu mamurluk, ko me samo natera da se sinoc alkoholisem :confused:

OFF 26-05-2006 04:14 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Kakvog bre udesa?!?!?! :o

Pa pre neki dan bio u ZR-u? :confused:

Nadam se samo da je patka...

Mislim da se bas posle ZR i sredio, i navodno nosi 'kragnu'. Trebali su da svuraju sutra u UE, ali je zbog toga otkazano. Ali, dosla je adekvatna zamena - Elektricni orgazam:banghead: :banghead:

idekius 26-05-2006 04:39 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Mislim da se bas posle ZR i sredio, i navodno nosi 'kragnu'. Trebali su da svuraju sutra u UE, ali je zbog toga otkazano. Ali, dosla je adekvatna zamena - Elektricni orgazam:banghead: :banghead:

Svi koji odu kod Oggy-ja u Zr., posle nagrabuse! Meni je proslog leta otekao zub nakon povratka iz Zr... :mrgreen:

OFF 26-05-2006 05:02 PM

Srecom, nemam zube

Tiki the Boyler 26-05-2006 05:05 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Srecom, nemam zube

Sjajno... tebi ne bi stradala guza na robiji! :rotfl:

OFF 26-05-2006 05:08 PM

Da, mogu se saginjem za sapun do mile volje:D

Talino 26-05-2006 05:51 PM

hm... :rolleyes: Nisam primjetio da nema? zube. :rotfl:

OFF 27-05-2006 12:37 AM

Quote:

Originally Posted by Talino
hm... :rolleyes: Nisam primjetio da nema? zube. :rotfl:

To su bili bratovi:D

*Aleksa* 31-05-2006 05:05 PM

I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava...pravo kazu:"Sto juznije to tuznije":( ..Ne vracam se nazad u skorije vreme!Nego, sta sam propustila?!Moze jedan kratki referat uz picence..

LACKY 01-06-2006 12:14 AM

Kao sto vidis kafana je malo opustela! Kako dodje kraj meseca i ovi lelemudi ostanu bez para, onda ih nema.
A ovde vazi pravilo: Cast svakome veresija nikome!

Dushan_S 01-06-2006 12:19 AM

Quote:

I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava...pravo kazu:"Sto juznije to tuznije" ..Ne vracam se nazad u skorije vreme!Nego, sta sam propustila?!Moze jedan kratki referat uz picence..
Propustila si forumaše koji divljaju na Čuturinoj promociji albuma, pri čemu neki (čak) znaju tekstove napamet! :p

Oggy 01-06-2006 12:20 AM

Quote:

Originally Posted by *Aleksa*
I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava

I gazda Laki vozi juga, da nisi sas njega bila? :D

LACKY 01-06-2006 12:20 AM

A posle su smrdeli u kafani bez crte!

LACKY 01-06-2006 12:22 AM

Quote:

Moracu da ubacim novu tacku statuta!

Dushan_S 01-06-2006 12:25 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Moracu da ubacim novu tacku statuta!

Laki, čiji je ono donji ve? bio u jugu juče? Jel to kad ti se zamagli ?ofer?ajbna pa da obri?e? staklo, ili neko zaboravio? :D

Dushan_S 01-06-2006 12:30 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
A posle su smrdeli u kafani bez crte!

Jedva su nas pustili da uđemo, da ne znaju gazdu ove na?e kafane kao kolegu malog privrednika, ne bi nas ni pustili!

LACKY 01-06-2006 12:31 AM

1 Attachment(s)
U Y ugu se stakala ne magle!!!!!!

*Aleksa* 01-06-2006 12:38 AM

Quote:

UPS:uhoh: ...Gazda je gazda-moze mu se:2kiss:

Dushan_S 01-06-2006 12:48 AM

A koja ti je ta druga ?to ljubi gazdu na ovoj tvojoj cmok cmok ilustraciji? :D

idekius 01-06-2006 06:25 AM

Tacno... nije lako ovde kod nas na jugu, zivi se tesko i upravo zato spremam novu pesmu... "Blues Delte Morave"... Text ce biti :-Jedem luk i beram pamuk.... :mrgreen:

idekius 01-06-2006 06:47 AM

Quote:

Originally Posted by boggy
:o

pozdrav

bogi

Pa zar nisi chuo da je Delta Morave poznata po kvalitetnom pamuku i blues muzici? :)

*Aleksa* 02-06-2006 01:21 AM

Quote:

Originally Posted by boggy
Ne, stvarno... :)

pozdrav

bogi

Istinu govori Idekius,zaboravio je jos da pomene i uzgoj prepelica..Vrsni poznavaoci kazu da su se primile na Niski blues,tako se i naselile u tom delu..

zmaj 02-06-2006 12:03 PM

yeah...

OFF 07-06-2006 11:45 PM

Lepo pise u starom, nepisanom pravilu - svaka kafana posle renoviranja propadne:( . Sad ima da idem na Ibarsku, u '4 Vetra' - 20 godina ni stolnjake nisu menjali.....

perun 08-06-2006 12:03 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Lepo pise u starom, nepisanom pravilu - svaka kafana posle renoviranja propadne:( . Sad ima da idem na Ibarsku, u '4 Vetra' - 20 godina ni stolnjake nisu menjali.....

Chuvaj se Loze, troje ih je umrlo od nje proshlog vikenda tamo!!!:o

*Aleksa* 08-06-2006 01:12 AM

Ne daj se OFF..I ja sam tuzna,ni Jane nema da pusti glas,od muke cu ja propevati:o ,a onda ce vam loza biti ko melem na ranu..

Dushan_S 08-06-2006 04:23 AM

Ako ima? dobre noge, tradicionalno nije ni bitno kako peva?! :D ;) A i ako nastavimo da tučemo po lozi, sve će nam se vi?e dopadati kako peva?!

Arthur 08-06-2006 10:13 AM

jana se oparila od onog dekoltea pa otisla u svedsku na tezgu!

*Aleksa* 08-06-2006 04:59 PM

Pa noge..onako..tradicionalno solidne..Malo sam ruznjikava:scared: ,ali zazmuricete na jedno oko,kao sto rekoste tu je i alkohol..A bolje i to nego da nam propadne kafana:da: .Zar ne?!

LACKY 08-06-2006 11:45 PM

Kada otvoris kafanu i zaposlis pevaljku! Naidje prva sofercina, pokupi pevaljku, a stalni gosti seru kako propade kafana.
E evevam ga nece da propadnemo!
I kad me nema 3 dana vi bre svi odoste u Topic! Ovde je bre dozvoljeno samo Off Topic!

All times are GMT +1. The time now is 05:46 PM.