![]() |
Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!
.....
|
preko forum.hr-a...neki post je bio linkan pa sam tako doletio =)
bit ce ne tako davno =P |
Preko yumetal.net foruma, podforum Mesto za muzicare. Dushan S je spomenuo ovaj forum na jednoj od tema, mene nije mrzelo da vidim sta je i kako je, i eto...
|
preko najboljeg prijatelja (aka Sandzama).
~R |
Davno su mi Clusterchord i Niksa rekli za ovaj forum!
|
Ne secam se vise. Cini mi se da sam tragao za nekom opremom na internetu i tako slucajno izguglao RUMSKI. Prvo sam pregledao postove, a tek kasnije se prijavio i poceo postavljati pitanja i traziti savete. Potom sam preko rumskog upoznao i neke ljude iz branse, sto, cini mi se, nije losa funkcija ovog foruma! :)
|
Za forum sam cuo od Diviner-a...kada me je i pozvao da radim sa njim na ruDAW mashinama...pozz svima :cool:
|
He to je cudan splet okolnosti. Za sve je kriv ADSL.
Prvo sam se "upoznao" sa Kejkzom ucestvujuci na jednom stranom forumu, otprilike u to vreme bila je i prezentacija RuDAW u magazinu za koji pisem, kasnije sam uveo ADSL i eto rekoh da vidim sta se desava na forumskom.... I tu sam! |
pa ..pre neko vece...odem do jednog home studia da odradim neke vokale i tu se zapricam malo i covek me uputio na rumski ...posto kaze...d ono sto mene zanima moze da se nadje ovde :)
|
E, pa, dobrodosla:jupi:
|
He ....googlao sam nesto o zvucnoj kad sam se nameracio daa kupim.....i izbaci mi par threadova ali tad nisam najbolje skontao kakva je ovo institucija....kasnije sam izgooglao arhivu i vido sta sve ima ...i oduseviooooooo seeeeeee.....
blago meni:dance: |
Cesto sam davio jednog poznanika vezano za studio i on(valjda sam mu dosadio)rekao mi za ovaj forum i da tu mogu saznati sta mi je volja.I bas je tako.Ali me cudi zasto mi odmah nije rekao.I tako sam dugo samo citao a kad sam dobio brzi pristup registrovao sam se.Pozdrav svima
|
Trazila info pri kupovini mikrofona i... super iznenadjenje!!
|
:D Trazila sam po googlu neke informacije o Elementalu..I onda mi izbacio temu sa owog foruma o toj grupi..Skamenila sam se kad sam widjela da je Shot registriran..Morala sam odmah i ja...Pa zanima me da l' je josh aktiwan, il' sam profulala...
|
:shock: Isssssssss....Stwarnoooo ne wjerrujeemmm! Aaaaaaaaaaa.......takoo sam hepiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu docii sebiii...AAaaaaaaa shot na forumu, istom kao i ja....Ajjmeee....Ne ide mi u glawu... Ja wam rjechima ne mogu opisati koliko ga obozawam, njega Remi..Elemental opcenitoo!!!!!!!
Huhh....Samo da se ne probudimm... Elementall je zzzakoonnn,obozawam tu grupu!!! Ajjj... Necuu ici wishe off... Hwala wamm.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: |
Wtf? Imaš ih sve na službenom forumu ako se ne varam, čemu tolika sreća? :)
Da ne skrećem s teme... Ja se ne sjećam kako sam našao forum, vjerujem da je google. Nisam se jako dugo registrirao nego sam samo čitao... |
Quote:
Taj sluzbeni forum mi je bolna tema..Nebi o tome...:(:(:( Sorry zbog offa! Btw...Ja nemam predstawu o chemu je owaj forum, naslowi tema, naslowi podforuma...Swe neke rjechi koje prwi put chujem! Ne swiram nishta, ne pjewam, antitalenat zesci...Heh..Imam 14:P... SHOT WOLIM TE! |
o boze..
|
kriminal!
|
Quote:
Onda si na pogresnom forumu ! Ne? |
trazio sam neki korg preko google-a,pa su mi izasli oglasi na rumskom.cim sam video o cemu se radi odmah sam se registrovao.rumski je vrh vrhova
|
cuo od Tikija ..
|
Sasvim slučajno.:D
|
evo ba? mi ga je jučer predlo?io dečko koji se bavi produkcijom pa reko da vidimo :wink:
|
Quote:
|
Dobrodosla Tina ! :)
|
Preko Googla.Dobro rangirate :D
|
U jednom Londonskom pabu na South Banku, uz pivo:beer:, ja i DR.RU (Branislav) pricali prvo o snimanju, bendovima i muzici uposte. Zatim dodjosmo do Tikija, a onda do foruma.
Eto cudni su putevi Gospodnji! :) |
Na preporuku ortaka iz kraja
|
Ja sam preko drugara iz zemuna cuo za rumski.zove se srdjan pakovic..ujedno bih hteo da mu se zahvalim..sta bi bez rumskog..
|
ja u artistu u banja luci, majicu dobio , al fora je bilo sto kod nas tek je modem zavrsio na netu, pa dosli malo werlise, slabo ko imao, kad sam ga kuci uveo odma sam se registrovao. pepoznao sam da su ovde ozbiljni i ljudi sa stazom i tu sam dok vas ima hehe.
|
Quote:
Btw. 2000 sedme-osme slucajno sam preko nekog doznao za Rumski...posle 2 godine sam se registrovao...i tako...lepo znas kako... |
Filipe mali je svet..
|
Quote:
|
E jeste ja sam uzeo onaj njegov firewire 410,a nemam pojma gde je ns80 otishao.ja mislim da je srdjan otishao preko grane..
|
Quote:
Izvinjavam se za ovaj offtopic. |
Pozdrav svima,
za forum sam saznao preko sajta www.audio.co.yu gde sam bio član (mislim da je ovako glasila adresa), pa se taj forum kasnije nažalost ugasio (ili je bio dogovor da se spoje sa Rumskim, ne znam tačno pozadinu). Koliko se sećam, mislim i da su vodeći članovi sa audio foruma prešli ovde, ili su beše paralelno bili i tamo i ovde neko vreme. Sećam se i nekih nadimaka, mada je to bio drugi život iz ove perspektive... Međutim, nisam nešto aktivan na forumu, pa se na osnovu broja postova taj neki staž ne može zaključiti. Znatno duže sam bio u "read only" modu, pre nego što sam se registrovao, pa čak i nakon registracije više volim da "ćutim i slušam" kada je muzika u pitanju. :wink: Eto, ukratko. PS. moj homepage http://darko.iz.rs sa nekom odabranom mjuzom tj. radovima :wink: |
Nasao jucer kod frenda u jednom postu na fb ;)
|
Da budem iskren, ne secam se :) Davno bilo (skoro decenija).
|
Aktuelno... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:02 AM. |