Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Rumski Session (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12102)

bezsmisla 27-08-2005 12:40 AM

Re: Rumski Session

Sumanut ako ja budem isao bice mesta kod mene u kolima ;) ...naravno ako ovaj skup vazi za sve clanove foruma...

Arthur 27-08-2005 01:47 AM

ok, sumanut na suvozackom, a ludak na vozackom mestu... zvuci obecavajuce.. ajmo konkurs za dvoje pozadi (ipak vozim Fabiju, a ne kombi) ;)

fipke 27-08-2005 03:59 PM

e pa count me in too...jedan basista vise...

Jelena 31-08-2005 09:06 AM

Evo, pricala sam sa deda Cirkusom ( vlasnik NS Time-a- prim.aut.) i slobodni dani su petak 30.09. ili subota 01.10.. prostor mozemo da dobijemo za DZ jedino bi deda naplatio cugu.
Jel ovo svima OK?
Prvu turu ja castim!
baj d vej - rodjus mi je 30.09.
Pa ajd sad dr.Ru objavi ovo negde vidljivije pa da konacno utanacimo datum i da ja rezervisem NS Time.

ridge 31-08-2005 10:11 AM

Bolje subota jel ce onda i svi koji rade moci da dodju i imacemo vise vremena na raspolaganju. A slavicemo ti rodjendan i u subotu nije problem, mozes da imas dva rodjendanska dana :)

Orba 31-08-2005 02:44 PM

Dolazim bilo koji dan.

Arthur 01-09-2005 12:27 AM

takodje

Jelena 01-09-2005 12:43 PM

OK nek bude onda 01.10. u koliko sati startujemo?

Jelena 05-09-2005 08:03 AM

Nije valjda opala zainteresovanost?

Dr. Ru hitno ovo smesti negde na vidljivo mesto!

dr.Ru 05-09-2005 03:34 PM

danas bih voleo da okacimo banner.
Da, u koliko sati pocinje?
Jelena, imas PM

SumAnuT 05-09-2005 03:38 PM

Quote:

Originally Posted by Jelena
Nije valjda opala zainteresovanost?

ma sta ima veze, kao da mora da bude 100 ljudi ... :cool:

Jelena 06-09-2005 08:54 AM

Pa ako je svima OK oko 21 , 22h. Ili ste planirali ranije?

Orba 06-09-2005 10:44 AM

E Beogračići!!! Ajde bre da se malo pokrenemo iz čamotinje, vidite da se devojčurak ?e?će potrudio da nam sredi sve ?to treba.

Ja imam jedan predlog samo morate vrlo ozbiljno da ga shvatite. Zvao sam lika koji ima kombi (nadimak mu je Palac) i koji bi po ceni od 70 evra plus putarina, ako se ide autoputem, mogao i hteo da prefura 8 (osam) ljudi sa opremom za NS i nazad. Znači 10 evra po čoveku.

Ako ima zainteresovanih koji su spremni da se do, recimo, nedelju dana pred polazak:
  • dogovore sami sa sobom ?ele li da idu,
  • mogu li da idu,
  • raspolo?eni su da se na vreme (sedam sana pred put bi bio 24. IX) kod nekoga učipe za trip,
  • razmisle ?ele li ili ne ?ele da nose neku opremu i koju...
Malo koncentracije po pitanju ozbiljnosti nebi bilo na odmet da ne ispadnemo d?iberi pred majstorom - prvo da ga zaka?emo pa posle otka?emo. Svi smo mi neki muzičari, trebaće nam (vam) lik mo?da nekad u ?ivotu.

Ako neko ?eli da se dogovara u na?e ime ili proveri, dozna, raspia se o detaljima rentiranja:

Palac 063/84-33-891

Orba 06-09-2005 10:51 AM

E da! Dajte ljudi da se stvarno nekako razglasi ovaj session. Za viked sam bio u Somboru. Video sam se i upoznao sa Mogli-jem. On, recimo, nema pojma da se pravi svirka. Znači: udrite ovo na sva zvona. Mo?da neko i čuje.

Jelena 08-09-2005 01:37 PM

DATUM OKUPLJANJA: 01.10. - subota

MESTO OKUPLJANJA: NS TIME Klub (Novi SAD)
VREME OKUPLJANJA: npr. oko 21h

Ja sam pregledala sve postove i napravila spisak ljudi koji planiraju ili su planirali da dodju.

1. MhZ

2. Dr. RU - sa mnogo prijatelja i prijateljica :2kiss:

3. ORBA :bounce2:

4. PuRe

5. OFF :mic:

6. Ivan - kuva kafu

7. Ridge

8. Zmaj

9. kVu - ponesi gajde

10. Oggy -:zzz:

11. shigumicu :bend:

12. Arthur - dovodi jos cetvoro :mase: :mase: :mase: :mase:

13. Mr. lou :dj:

14. bitch

15. Dacko :drums:

16. Tiki the Boyler

17. Sumanut, u kolima sa

18 Besmislom

19. Fipke :guitar:

20. Mogli - upravo si pozvan

21. EoN - ako diplomira :ljutpc:

22. ja sa muzem ;)

tako da ce to da izgleda ...:beer: :beer: :hug: :2kiss: :dj::bend: :mic: :guitar: :drunk: :mase: :mase: :drunk: :beer: :rotfl::cool: :bounce2: :kissing: :taz: :drink: :drink: :drunk: :ups:

Jelena 08-09-2005 01:38 PM

E DA, spisak je jos otvoren pa nastavite...:D

23.....

zvincic 08-09-2005 02:01 PM

ne zaboravite foto aparat :)

davormen 08-09-2005 02:11 PM

ce da se pojavim i ja... a ne smeta cinjenica da je NS Time 700m od mene... :D

Jelena 08-09-2005 02:37 PM

Trebali bi samo da nabavimo binsku. Ima li neko ideju?

dr.Ru 08-09-2005 03:14 PM

"binsku" sta?
ako je u pitanju binska rasveta, imam ideju!

Bitch 08-09-2005 03:59 PM

...Binsku opremu = bubnjevi, gitarska i bas pojacala, keyboards, pedale...

... a za majkove i monitoring se valjda ne moramo brinuti posto to (nadam se) spada pod razglas :) :D

Orba 08-09-2005 05:27 PM

Pored gitare i pedala nisam mislio da vucem i pojacalo iz BG jer sam bez kola ali ako bas mora i to...

Jebote, mozda i prezivim taj prvi Oktobar.

SumAnuT 08-09-2005 08:04 PM

E jbg :\

Upravo saznadoh da dolazi Simon Posford (Halucinogen, Shpongle), otac psytrance muzike 01.10. u Barutanu ...

Ipak ne bih to smeo da propustim, nadam se da cete se lepo provesti ... tj. znam da hocete :)

Arthur 08-09-2005 10:47 PM

nisam shvacen, opet :) ja ne dovodim jos cetvoro, nego sam spreman da primim 4 beogradjana u kola uz zajednicku podelu troskova benzina (vozim bezolovni mamu im njihovu!), znacu kolika je cena par dana unapred.. inace dolazim sam, veoma radoznao.

Oggy 09-09-2005 12:10 AM

A sto za mene Jelena onaj smajli sto lici na mrtvaca? :o :confused:
Istina, nije daleko od pravog stanja stvari, ali ne treba baksuzirati :)

Ja sam samo rekao da cu da pijem Ivanovu kafu, a ako neko bude napravio rostilj, probacu i njega, ja sam uvek spreman za saradnju :D:D:D

Kolace da i ne spominjem :D

Mozda nagovorim i Maxa da dodje, ali ce se on verovatno pojaviti pod kukukljicom KKK :)

MHz 09-09-2005 01:51 AM

Mislim da bi svako trebao da ponese svoj instrument! Jedino pojacala, bubnjevi i razglas su bitni! Ako niko nece da donese svoje, ajde onda da se skupi kinta pa da se iznajmi!
Ja cu doneti svoj klav i stalak! giteristi svoje gitare i basisti svoja vesla i to je to! ;)

Jelena 09-09-2005 01:32 PM

Ponesite instrumente. Monitore, mikrofone i ozvucenje imamo.

Pitanje su bubnjevi i gitarska i bas pojacala?
Pa zar ja zena treba o tome da razmisljam? :rolleyes: Uh...

Eto ostadosmo bez Sumanutog zbog psihodelije....... Pa zar ti to da propustis?!

Inace, prostor je rezervisan. :D

Jelena 09-09-2005 01:35 PM

Oggy, pa ti rece da ces iz kaficu da nas cekas ispred, pa sam pomislila da ti nece biti lose malo i da zadremas.

STUDIOTON 09-09-2005 03:14 PM

Quote:

Originally Posted by Jelena
Oggy, pa ti rece da ces iz kaficu da nas cekas ispred, pa sam pomislila da ti nece biti lose malo i da zadremas.

:rotfl:

-- .. Ljudi mnogo mi ja zao sto necu moci da se pojavim .. ja cu ostati bez dobrog provoda i svirke a vi bez dobre kafice .. poznato je da kafu najbolje kuvaju oni koji je ne piju:)

Imam mnogo obaveza , period mi je kada stvarno ne mogu da mrdnem od posla :( ..

Danny Lou 10-09-2005 10:53 AM

bas mi je krivo to necu prisustvovati... da ste makar napravili to oko koncerta prodigy-a... bilo bi mi gust samo brijati sa takvim ljudima...:(
ali ajde ako neko ima neku vikendicu zapadnije pa da se napravi neki Gathering, ono "rumski zuraja", "rumski tulum" i sl. pa da traje dva dana... nesto kao sportske igre radnika "petrola" samo bez sporta....:)

dr.Ru 10-09-2005 03:49 PM

postavio sam privremeni banner za rumski session.

MHz 10-09-2005 07:50 PM

Zelim samo da kazem da sam ponosan shto sam pokrenuo ovu ideju! hi hi hi.. :D

ridge 10-09-2005 09:49 PM

Najbolje mi je ono "ULAZ SLOBODAN" :D

MUzzY 11-09-2005 12:39 PM

Nazalost imam najvazniji ispit 3.10 tako da ja otpadam :(
Nemate pojma koliko sam se izbedacio... Nadam se da ovo nece biti jedino okupljanje.
POz. svima i super se provedite!

AVaX 11-09-2005 01:45 PM

Uh kako bih voleo da dodjem.
Ipak, nije svima tako jednostavno da se pojave u Novom Sadu.
Ovaj forum okuplja ljude iz raznih krajeva, tako da mislim da je ovo u neku ruku hendikep za one koji zive malo dalje.
Nadam se da ce ovo postati praksa, i da ce se naredna okupljanja desavati i u drugim gradovima.
Sto se mene tice, ja i onako imam svirku svake subote, tako da je prakticno nemoguce da se pojavim.
E sad, ako se nesto izmeni, eto mene gore!
Zelim vam lep provod!

Zid 12-09-2005 12:01 PM

Uopste Vam ne zavidim..:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :cry2: :drunk:

Ponesite foto aparat bar da slike vidimo i zelim Vam dobar provod...i moze li jedna:bend: za raju sto nece doci???

clusterchord 13-09-2005 05:24 AM

mozda cu imati slobodno oko prvog.. zavrsavam jedan projekt za 10-tak dana..

nesto malo poznajem grad, bio sam jednom na Exitu, i svirao na trgu koncert '02. nego, zanima me - ima li kakve sanse za neku dremku kod nekoga, tamo u Novom Sadu ? dan-dva..

malo mi je daleko, pa mi se ne isplati ici samo za tu vecer , vec bi ostao mozda jos jedan dan, pa raspalio do BG, imam tamo neku rodbinu (code741.com).

ako ne budem imao problema sa carinom, jer nemam papire za neke sinteve, donio bi barem jedan analogac, stalak i neke pedale mozda..

malo za sada razmisljam napamet, ali svidja mi se ideja, da malo upoznam ljude.. :mrgreen:

Oggy 13-09-2005 08:56 AM

Cluster, ako ti nesto znaci, imas prenociste kod mene u Zrenjaninu (50 km od Novog Sada), a svakako planiram da se promuvam do tamo to vece (ako me puste unutra :) )

Orba 13-09-2005 08:59 AM

Za one (kao ja) koji Novi Sad ne poznaju dobro mo?e li neko detaljnije obja?njenje gde se tačno nalazi taj klub. Ulica i broj, prevozi koji voze do tamo, udaljenost od stanice, blizina nekog značajnijeg objekta itd.

Jelena 13-09-2005 09:22 AM

Od glavne autobuske stanice idete samo pravo Bulevarom Oslobodjenja skroz do mosta. Na poslednjoj raskrsnici (odmah ispred mosta) skrenete desno pored velike zgrade NIS-a, a onda prva raskrsnica levo. Sa leve strane ce vam biti Limanski park, posle jedno 200 m naicicete na raskrsnicu, samo nastavite pravo 50-ak metara ( nemojte da se zbunite tu put nije vise betoniran) . Sa leve strane je studentski dom "A" a sa desne bela zgrada (skladiste Matice Srpske -gde je i klub NS TIME), jos malo pravo je kej na Dunavu. Ulaz u NS Time je sa druge strane zgrade - dakle gleda na Dunav.

Autobus sa glavne stanice je br.4. On ce vas voziti pravo do mosta, skrece levo i na drugoj stanici (od kada skrene) sidjite. Predjite preko puta, onda sve ovo isto..

"Sa leve strane ce vam biti Limanski park, posle jedno 200 m naicicete na raskrsnicu, samo nastavite pravo 50-ak metara ( nemojte da se zbunite tu put nije vise betoniran) . Sa leve strane je studentski dom "A" a sa desne bela zgrada (skladiste Matice Srpske -gde je i klub NS TIME), jos malo pravo je kej na Dunavu. Ulaz u NS Time je sa druge strane zgrade - dakle gleda na Dunav."

Nadam se da nisam bila konfuzna. Nije tesko naci. :da:

All times are GMT +1. The time now is 02:03 PM.