![]() |
Ima definitivno josh gori izraz, a to je : OZBILJNA MUZIKA :lol:
Chuj ozbiljna, a koja je to neozbiljna? :lol: |
Ljudi evo upravo slusam pesme sa London Mix-a :lol:
Smejem se i zao mi je s druge strane...Ne mogu da verujem da je taj Vrac toliki amater... pa ovo je sramota! Ovo uopste nema dodirnih tacaka sa svetskom produkcijom...ovo je mogao svaki klinac da uradi na obicnom PC-u bez ikakvih dodatnog hardvera, DSP kartica... Ali aranzmani,mix ... nemam reci...(mix kao da je radjen na hi-fi zvucnicima) ja sam mnooooooogo vise ocekivao od ovoga... ovo je ispod ocekivanja...dno dna. Jel zna neko koliko je Ceca kesirala ovo ? Da je uradio neki domaci aranzer dobrovoljno ove remix-e (za dz)...bilo bi mi svejedno... ovako kada mogu da pretpostavim koliko je novca placeno ovo i najavljeno sa pompeznim naslovima "Ceca osvaja Evropu" ... :rotfl: |
Nemoj tako Gf! I Hendriksa su sa rezervom docekali u Londonu 8)
|
|
30.000 funti
veoma precizna i proverena cifra. jos se vrac obradovao, a mili mu tek posle objasnio koliko je Ceca dobila za polucasovno gostovanje u TV emisiji na nekoj slovenackoj televiziji.. tu cifru sam zaboravio. ...sad se i babo ceska po glavi :banghead: e da, jos jedna anegdota za vraca, ... dosle mu neke spanjolke sa pricom da snime vokale za dve pesme i mix da se uradi.. on trazio 6.000funti, one rekle - 2.000 i deo autorskih prava... posle par dana, prihvati se on posla (verovatno nije bilo drugog),... a gospodjice su uskoro celoj planeti postale poznate pod imenom Las Ketchup.... do danasnjeg dana dobio je preko 60.000 funti na ime tih autorskih prava, i jos stize.... :drunk: |
30.000 funti
veoma precizna i proverena cifra. jos se vrac obradovao, a mili mu tek posle objasnio koliko je Ceca dobila za polucasovno gostovanje u TV emisiji na nekoj slovenackoj televiziji.. tu cifru sam zaboravio. ...sad se i babo ceska po glavi :banghead: e da, jos jedna anegdota za vraca, ... dosle mu neke spanjolke sa pricom da snime vokale za dve pesme i mix da se uradi.. on trazio 6.000funti, one rekle - 2.000 i deo autorskih prava... posle par dana, prihvati se on posla (verovatno nije bilo drugog),... a gospodjice su uskoro celoj planeti postale poznate pod imenom Las Ketchup.... do danasnjeg dana dobio je preko 60.000 funti na ime tih autorskih prava, i jos stize.... :drunk: |
COOL !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jako je relativno sta je to hit i za koga je to hit, a takodje jos nije utvrdjeno da li su "Osvajaci" bili seljackiji band pre ili posle. Dakle, kastrirani Scorpions ili mutirani ...(*ovde dopisati ime nekog ultra-turbo istaknutog umetnika)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10 AM. |