![]() |
Re: Ko je ko na Rumskom
Pazi stvarno, Sloba!
Poslacu mu elektricare da mu srede par sprava po kuci :) |
Malo o meni. Zavrsio SAE diplom Level, sada radim Deegre, ako bog da posle toga i Masters i nadam se da ostanem na mestu docenta ;)
Produkcija...deep house, sada radim par stvari za masters @ work u pregovorima su cafe del mar i budha bar.... ambicije....pokusacu u ovom ludom svetu da ostanem normalan |
Mi smo se upoznali u Zurichu?
|
Quote:
|
Bio sam sa Vladom Georgievim...Svirka.
|
Ti si! Naravno da se znamo! Kako si, sve ok?
|
Sve ok, hvala za Drawmer :) sjutra ga palim :)
|
Stize sutra;) odlicna je masina, ali mi treba prostora! Cujemo se i za Amek-a
Pozdrav |
Za ameka mi mozes javit detalje na PM...zanima me u kakvoj je stanju.
Pozdrav |
OK hvala, javljaj.
|
Quote:
prvo preslusavanje c.d.m. vol.6 mi je nepopravljivo promenilo zivot... |
Quote:
|
Kad pomenu Buddha Bar...
Djole Jankovic i ja smo miksali pjesmu Vasilise koja izlazi na Buddha Bar u februaru. Koliko sam shvatio, bice i jedna pjesma od Sanje Ilica. To su, sa Manelyem 3 pjesme koje su radili ljudi odavde... Dogodine, Buddha Bar ce izac za RTS:p |
e pa to mi je drago da cujem :D
ako PGP ne rikne u medjuvremenu... |
Quote:
|
eh ovako
ja sam mirza iz sarajeva.. zavrsio sam obuku za tonskog realizatora programa na radiju BiH, gdje sam i radio nekih godinu dana.. Radio sam i na sarajevskom Radiju 202.. Bavim se muzikom nekih 6 godina (mc/producent), a za 7 mjeseci dobijam i zvanje audio inžinjera.. novi sam ovdje pa da vas ujedno i pozdravim.. |
...bravo dvuckovic za novi avatar :o:D
|
Extra sto ste iskopali ovaj thread, bio se zagubio:)
|
ha;) :D
ajde da i ja sa malim zakašnjenjem kažem par riječi o sebi: Ja sam relativno uspješan student filozofije, muzikom se bavim iz hobija već 6-7 godina. Počeo sam sa hip hopom i elektronskom muzikom, a sada radim nešto u čemu ipak ima svirke.Zaljubljenik sam u smooth jazz, funk, soul, acid jazz i naravno dobri stari rock and roll.Volim i dobru elektroniku, ali me sve više razočarava jer ne mogu da shvatim tu repetitivnost...Sasvim samostalno sam se muzički "obrazovao", solidno poznajem teoriju i pomalo sviruckam gitaru, klavijaturu i bas.Iako sam očajan pjevač, prilagodjavam se i vježbam da pjevam solaže uz gitaru (oduševljen sam George Bensonom;) ) Takodje zaljubljenik sam u sintisajzere, mada na žalost nisam u prilici da posjedujem neku kolekciju hardvera, već moram da se zadovoljim softverom.Obožavam da gradim patcheve nule.Pruža mi satisfakciju to kad sve odradim sam, od leada, do pad, preko nekih sound dizajneskih atmosfera i ambijenata...ne koristim nikad loopove!Neki kažu da je moj najbolji adut drum programing i što se toga tiče nema tog motherfuckera kome bih ja "priznao"...nervira me očajan izbor semplova i programing u domaćoj muzici.. Osim muzike, vrlo mi ja bitan dobar i smislen tekst.Volim elegantno i dirketno saopštenu poruku, stav i emociju... Ne radim za sad ništa profesionalno, već duže radim na jednom svom projektu i strpljivo čekam da složim sve kockice.Tako da ako bi mi sad neko tražio da čuje "nešto moje", ja ne bih imao puno da pokažem jer sam u fazi kad imam puno i previše djelića koje treba da sklopim u jednu smisleni cjelinu, radim na tome svaki dan!Moje geslo je :Bolje jednom al baš dobro, nego hiljadu puta polovično i neautentično.Zato i ako ne ostvarim taj svoj plan, ja ću biti srećan...Još uvjek oblikujem taj materijal za album kome sa, već dao ime "skice nekog jazz-a".... |
Quote:
|
mene mrzi da pisem, nemojte mi zameriti :)
al eto, sto godina se cimam sa mjuzom, nista pro samo free :) radim obicno: idm, ambient, techno, itd. i tako... kad me ne bude mrzelo, napisacu nesta vise..:) veliki pozdrav svima, vidim ima ovde mnogo ljudi, i onih koje znam:) |
Dobar dan ja sam ovde nov
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sviram gitaru (nisam neki vrtiguz) :D i klavir.. na klaviru znam da odradim ono shto zzelim.. ni tu nisam neki vrtiguz al sam prilichno dobar.. ono shto ne mogu da odsviram (due to latency, etc) otchukam na kompu.. :D muzichku shkolu nisam zavrshio.. ali sam primljen u istu kao apsolutni sluhista.. potpuno sam sam stekao znanje, zvanje i tako to sr.. :D radio sam na dosta razlichitih projekata.. shto privatno shto po nalogu.. ne znam shta vishe reci.. imam studio.. trazzim prostor.. i tako.. :D
|
Sviram gitaru, nemam nishta od opreme, ali, ono... Trudim se!:D
|
Da, da se i ja predstavim i ispostostujem sve forumase koji su to ucinili.... Goran - Valjevo...sviram klavijature dugo vec....hmmm m predugo 22 god...zivim od sviranja....znaci i koncerti i tezga.... zadnjih desetak godina sa nekim nasim pop zvezdama uglavnom zenskog roda...jbg lova!!!??? A najdraze mi je sto vec od daleke `86 sa prvim Atarijem mega ST1 uhhh kakva je to sprava bila.....cackam po svom home studiju....eto ukratko....
|
Dobrodosao Duran Duran...ovaj Goran Goran :);) |
Evo i ja da se pridruzim,
1.Muzikom se bavim od 7god,sviram dosta instrumenata neke odlicno(vecno se uci)neke solidno.Kao klinac sam imao dosta demo bendova da bi 92god poceo da sviram u Viktoriji.Tu sam se zadrzao do 94god. 2.Ranih 90tih krecem da radim kao studijski muzicar,kompozitor i aranzer, radio sam preko 200 ploca,sada isto toliko diskova(ako ne i vise) naravno sve i svasta. 3.Neki od mojih saradnika:Lepa Brena,Maja Nikolic,Nikola i Marinko Rokvic,Sladjana Delibasic(Djogani)Zlata Petrovic,Kaya,Marina Zivkovic,Goca Bozinovska,Aca Ilic,Biljana Jevtic,B-3,Vesna Zmijanac,Roki,i.t.d. 4.Poslednjih 10tak godina sam se uglavnom bazirao na narodnjake(zena,deca:mrgreen:)i to mi ide sasvim ok. 5.Posedujem studio u Beogradu,koji sluzi uglavnom za moj autorski rad. |
Dobrodosao Masteru :) ... |
Aca Lukas?
Ili je to neki sindrom da se bivsi clanovi Viktorije posle bave narodnom muzikom :banghead: :rolleyes: Nemam nista protiv, samo se interesujem :D |
Hvala,pa nije Aca jedini muzicar koji je svirao u Viktoriji,plus covek se nebavi studijskim poslom,on je Zvezda sta ce mu crnacki posao.http://www.rumski.com/forum/images/icons/icon10.gif
|
Quote:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ena_zvezda.png |
Quote:
Pozdrav i dobrodosao nam na forum! |
Hvala,i pozdrav svim muzicarima na forumu
|
Od skoro sam na forumu, ali mislim da je pristojno da se predstavim.
Sviram klavir (ne posebno aktivno), i solidno pevam (zarađivala sam povremeno pevajući prateće vokale). Ne volim da budem na sceni i nikad me nije zanimala muzička karijera. Po zanimanju sam dizajner zvuka (FDU), magistrirala sam i lagano pripremam doktorat (vrlo lagano na?alost). Radila sam kao studijski snimatelj preko 10 godina, ali sam to batalila pre par godina najvi?e zbog deteta - radno vreme nije ba? zgodno za posvećenu mamu. Radila sam dizajn zvuka za predstave, jedan dugometra?ni dokumentarni film Petra Lalovića, neka ozvučenja, kojekakve tezge... Trenutno me zanima dizajn zvuka za izlo?bene prostore. Mislim da je dobro ozvučiti svaku izlo?bu. Interesuje me psihologija zvuka i to je veliki zalogaj koji ću u narednih nekoliko godina poku?ati da odgrizem. Predajem po nekim ?kolama, ali sam trenutno između anga?mana pa ne bih navodila. Pozdrav svima! |
Dobrodosla! :) |
bolje vas na?la :D
|
Evo da se predstavim, kad me već prozivaju.
Zovem se Saša Gračanin, po struci sam Inženjer Elektronike i Audio Tehnike, studirao sam u Beču, u Austriji. Radio sam u nekoliko studija širom Austrije, najduže u Scorpio Records u Beču i u Savebone Music u New Yorku. Radio sam sa dosta manje ili više poznatih ličnosti, izdvojio bih: Bečku Filharmoniju, Edith Piaf, David Bowie, Bruce Willis, Carlos Alomar, T.M. Stevens, Steve Vai, Nile Rodgers, Steve Ferrone... Najbolje prodavan album mi je bio (pored par albuma T.M. Stevensa koji su izašli samo u Japanu) Mick Taylor (bivši Rolling Stones gitarista) "Shadow Man" koji je tri puta licenciran. Član sam NARAS, ASCAP, IFPI, AES, AFTRA, Harry Fox Agency i ušao sam u Who is Who of professionals 1995-te godine. Sada radim kao kompozitor za SONY/ATV Music Publishing. http://img513.imageshack.us/img513/9...ferronemz6.jpg Evo me sa Steve Ferrone-om, možda najboljim bubnjarem na svetu. http://img236.imageshack.us/img236/5...salomartq4.jpg Pomenuti Carlos Alomar, gitarista David Bowie-a i predsednik New York Chapter od NARAS-a (to su oni koji daju Grammy-je) Postaviću još neke fotke kasnije u onu drugu temu koja je za fotke, mrzi me sada da ih skenujem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:27 PM. |