Shady |
26-01-2005 07:40 AM |
Quote:
Originally Posted by ANITA
Shady! Ti jedan vraze :wink: ... Ti se salis i onda prizoves pravog vraga. :rotfl: Onog koji u njih vjeruje. E, Shady, Shady.
|
Anita,
Ovo gore, recimo da jeste bila ?ala, ali bila je pomalo i - zbilja! Stvarno mislim da se treba izboriti za svaku vrst demokracije, i to ne samo ovdje na rumskom (ukoliko takvih primjera jo? ima) nego i u svakom dru?tvu uop?e...
A ja bih volio da sto ti i ja u toj borbi na istoj strani, makar se i ginulo. http://www.forum.hr/images/smilies/saevilw.gif
?to se ti?e vraga, mo?da se neko ne?e slo?iti sa mnom, ali ja ne vjerujem u nikakvoga vraga! Meni je to klasi?ni dualizam, jer - ili je Bog ili vrag - dvojega tu ne mo?e biti! Mislim da je ?ovjek izmislio diabla kao bi opravdao zlo koje postoji jer, kao, "ne ide zlo pripisati Bogu". :mrgreen: Drugim rije?ima, po?to se zlo dogadja, vjernici u Boga nisu imali drugi na?in objasniti postojanje zla, pa su izmislili diabla. On se, eventualno mo?e shvatit samo kao lo?a strana ?ovjeka... jer, zapravo, bez ?ovjeka nema ni "diabla". :wink:
|