![]() |
Quote:
pa to mozes i sad sa pulsarom. doduse, ne direktno u predvidjen insert, ali mozes, recimo neki bus iz nuenda poslat u adat destination da preko adata ide u kompresor i preko njega i adat sourcea da se vraca u mixer od pulsara ili ako bas hoces u asio. samo sto ces sad moc insertirat hardwarevski kompresor, eq i sl. bilo di u nizu (dobro, i to se moze ali je komplicirano) bez problema... pretpostavjan :wink: |
Quote:
|
Quote:
|
po meni bi taj plugin u sx-u, preko kojega bi insertira vanjski efekt, treba bit vrlo jednostavan. ima bi 2 prozorcica u kojima bi bira bus preko kojega ce signal izac i vst in preko kojega ce se vratit.
u scopeu bi to samo trebalo popratit sa projektom i to je to. :roll: |
Quote:
|
Quote:
XTC bi puko a tako i jedan deo CW-a kojim se oni duboko ponose, znaci, bio bi neiskoristiv itd. Ne kazem ja da je to tesko za napraviti ili da to vec mozda i ne postoji u nekomercijalnoj svrsi ali jednostavno javno, legalno, zakonski kako god hoces je nemoguce. Jedino kada se napravi dogovor sa CW-om onda ce biti. Meni je to palo na pamet jos pre godinu dana i naravno da bi bila odlicna stvar jer bi mogao one odlicne efekte koristiti a istovremeno imati cw-ov mixer i uopste citav routhing |
Quote:
Da sumiramo, sa sadasnjom platformom ce ti ovo raditi jer sam vec video kako ce raditi to rutovanje FX-ova... |
jao sto volim kada tvrdim nesto a zelim suprotno od toga i ispadne tako :D
|
ali xtc nije nikaka filozofija. na istomu principu radu uad i poco.
znaci da bi cw moga ucinit da xtc radi istovremeno sa normalnin scope modom, samo sto zajebaju. :evil: mooozda bi trebalo imat 2 kartice. jednu za normano a drugu za xtc. ti i sad mozes izvuc signal iz nuenda i iz konpjutera do vanjskog efekta i vratit ga nazad. to je sasvim normano, samo sto ces to u novemu sx-u moc ucinit iz inserta. pomocu tog plugina ces prakticki u insert (dakle, di hoces u seriji) stavit hardwarevski efekt. zamisli tako iskombiniran niz za mastering, di ces npr. stavit prvo nekaki softwarevski lowcut, onda hardwarevski eq i hardwarevski comp, onda softwarevski psy-q od pulsara i na kraju softwarevski limiter od uada i dither :roll: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:24 AM. |