![]() |
Ok decki hvala Vam a posebno Sandru!
Zivili! :beer: |
Mozes da koristis standard PC i obe kartice rucno dovedes na isti IRQ, ili ACPI mode i da kartice ubodes u I i V slot pa ce same da da dodju na isti IRQ.
Ja koristim Lunu i Pulsar I preko S\TDM bus-a i zajedno rade O.K. Kada je pulsar sam, onda prijavljuje onaj PCI master bla,bla truch, ali to je do moje ploce, a ne do bilo kakvih podesavanja. Objasni mi molim te razliku izmedju LUne i Power Samplera. Sta se tu razlikuje? Znam da su kartice hardwerski iste, a da ima neki stos sa software-om.... U cemu je ta razlika??? |
Quote:
|
Da powersampler je luna sa STS 5000 cini mi se i nista vise nemas od softvera
|
cw oduvik komplicira.
a kako je tek bilo kad je svaka kartica imala posebnu platformu - kazin!! |
Ma u cemu je stos sa tim njihovim STS samplerima??? Zasto bi to neko koristio?
|
U vreme kada su izasli su bili idealni ali ih je vec sada vreme pregazilo
|
Quote:
osin tega sts5000 ima masu odlicnih filtera i neko ko ga od prvog dana koristi i ko mu je usa u 'god', nece ga bas tek tako pustit. sts5000 ima taj famozni 'program pool' koji omogucava najbrzi pristup saundovima. da ja iman naslozen 'program pool' sa dobrim zvukovima, pitanje bili prelazi na drugi sampler. ja san svojevremeno samo radi sts3000 kupi jos jedan pulsar, pa san ga proda kad san presa na kontakt. sad kad san promini princip rada i iman viska pulsarovog dsp-a, sve se mislin da ponovo napunin sts-ov program pool i pocmen ga ponovo koristit. brzo pronalazenje zvukova (mogu bit slozeni i po standardu) moze bit jako korisno u nekim fazama rada. sts5000 ima i fantasticno realtime manipuliranje sa sampleovima, pa se dosta koristi u hip-hopu, a sa dobro napravljenin pulsarovin projekton (ili koristenjen xtc moda) i live barom ontop sequencera sts5000 se s lakocon integrira u sequencer ko da je vst. neznan koliko vas koristi speedsoft vsampler?! shot, recimo, na njemu radi od prvega dana i zna ga u dusu. i sto bi sad on prelazi na nekakve izvikane kontakte i halione i gige, kad vsampler ima u malemu prstu. shot cak ni battery ne koristi, nego sve vuce iz vsamplera. a kakva mu je produkcija... poslusajte mu dvi ploce od elementala, eda maajku... |
Quote:
|
nekoliko stvari.
radi je oavj single 'no sikiriki' i jos jednu ili dvi. a radi je i na proslon ploci nekoliko stvari. kad poslusas, one najboje su ti njegove ;) |
All times are GMT +1. The time now is 06:41 PM. |