![]() |
Ima li ko ljubazan da upladuje "Culture.dll" file ili mozda ima neki link za downloadovanje?
|
Culture.dll :roll:
|
Hvala ti puno Sandro, ali mi se ista situacija desava. Isto je i sa Nuendom. "Couldn't load ......... It is not a valid layer/multi". Ne znam da li moze da bude do DVD sadrzaja, mada ni jedan file ne moze da ucita, nije valjda to. :? :? :? :cry:
|
Quote:
Puratore! Odlican Flash filmic na tvom web site-u!! Izvrsno, tko je to radio - ti sam? Nekad sam se i sama bavila izradom animacija u flashu.... ali vec sam zaboravila... bas ti je lijepo ovo.. |
Hvala, hvala!
To je onako pola-pola...neke delove sam kupio kao template (osnovni 3d model onog objekta recimo) a ostalo sam radio... |
Quote:
Ja stvarno ne znam sto ces ti biti sa 30, 40 godina?!!!! Predsjednik drzave ...ili ne znam... Mislim, ne kazem to sad radi flash animacije... ali stvarno si ispred svog vremena i bas sam ugodno iznenadena. Lijepo je znati na vrijeme sto zelis tako da svoje dragocjeno zivotno vrijeme utrosis u ostvarenju tog nauma... i doista to i ostvaris... ja ti zelim svu srecu... i uopce niti najmanje ne sumnjam da ces biti velika faca u zrelim godinama. |
Prijatelj koji mi je dao Culture mi je sad javio da mi nije dao kompletnu instalaciju! :oops:
Pure, kako ti se cine BM6 i jesi li zadovoljan? |
Quote:
|
Quote:
|
Koliko je velika instalacija za Culture (bez DVD-eva! :P )?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM. |