![]() |
sad mi pada na pamet kad je riblja corba trebala snimit mrtvu prirodu. zelili su da im ploca zvuci 'svejtski', pa se delgacija na celu sa boron corbon uputila u london malo obac studija.
kad su vidili da je potpuno ista oprema u londonskim i begradskom studiju, skuzili su da ne trebaju ic u london nego da je bolje i jeftinije dovest londonskog producenta u beograd. tad su angazirali onega celavega bassistu johna mc coya iz ian gillan banda i on in je producira plocu. eto, nemojte izvlacit neka velika naravoucenja iz ove price. to san isprica samo tako, usput. :wink: |
Quote:
''Digitalni filtri se koriste za bla bla bla. Istu svrhu imaju i analogni filtri, medjutim digitalkni filtri mogu postici daleko bolje rezultate.'' :?: |
I hate to be the drunk Scottish guy, but I REALLY wish I knew what you guys were talking about. Anyaway - sorry, I'll try not to bother you again!
Lotsalove 'fi Glasgy, Raagh x |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kao prvo pozdrav domacinu sajta!
Quote:
|
:shock: Frrrrka...!
Nadajmo se da nije :?: |
Quote:
I onako sam radio u logic lite-u koji je besplatan, a imali smo takvog bubnjara, ko da je sam sempl uzivo... A imam i dva svedoka 8) pa ko bi odolio da ne uradi mastering! |
Quote:
Pravo zbori?! - Mudro zbori?! :guitar: :vitez: SAMO ?ERAJ!!! |
All times are GMT +1. The time now is 08:06 PM. |