![]() |
:) Ja sam mislio da su uglavnom svi LAP-ovci ovdje! Ali poslije du?eg ?unjanja unaokolo... Ima nas raznih. :wink:
A za Godfather-a... Najja?i u mnogim stvarima. :roll: "Sve je dobro, ?to se dobro...ispe?e." :idea: |
:idea: evo ti drugo rjesenje. (za ubuduce) :idea:
kreni sa instalacijom staylusa. neka instalira dll i kad krene instalirat soundove, naprasito izvadi cd iz rom-a i prekini instalaciju. sad nadji 'stylus data' folder i u njega stavi onaj prijateljev ispravan stylus.dat file. eto, sad mora radit :roll: jesan zasluzi jedan caj s mlikon? :wink: |
Quote:
Bio sam ti na sajtu od studija - jako lijepo i originalno ura?en sajt. Za svaku pohvalu. A za stvari da ne pri?am :D :D :D Gaestarbeiter-sku "Gute Nacht" pu?tam svojima ku?i svaki dan(ve?e) maltene. Da stvar bude ve?a, govore njema?ki, pa im ono do?e ba? extra... :D Skin'o sam sve tri sa sajta. Ima li gdje da se kupi CD(u ZG mo?da?) Ina?e, ?to se ti?e problema sa STYLUSom, rje?io sam upravo tako jo? nekdan, ali hvala na brizi(Ma ?ta Hvala veli?! - ?aj mi s mlikom daj! :lol: ) Ma fercera sad ki zmaj! :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:54 PM. |