Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   .... nije vazno, bilo s' kiiiIIiiiIIiim... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8995)

X-Dreamer 13-05-2004 11:15 PM

Ja znam samo da cu da glasam za sve cetvoro.Yuga u malom,pa kom obojci kom opanci.Bilo bi mi drago da bude prvi neko iz nasih krajeva.Sto rece covjek, dosta mi je vise engleza,skandinavaca i ostalih misheva i zlih krmaka.A sto se tice FEMINI muskaraca njih je puna Eurovizija.

Pedja 13-05-2004 11:34 PM

Slazem se ja sa tobom i bilo bi mi drago da se Evrovizijsko takmicenje odrzi sledece godine u Beogradu ali se plasim da Zeljko ne digne jos vise nos i da pocnu da pisu jos knjiga o njemu:lol: .....Pre desetak dana bila je promocija knjige "Zeljkova biografija" i to je predstavljeno kao vrhunsko knjizevno delo u kome on opisuje svoje detinjstvo i "kako je tesio brata dok je napolju grmelo i padala kisa" :shock: .....Sto je najgore to se natura deci umesto nekih pravih knjizevnih vrednosti, a o njegovim pesmama poput "Rintam" itd da ne pricam :roll:
Nemam nista protiv Zeljka Joksimovica ali mislim da su se ovde kod nas pogubila neka osnovna merila vrednosti i da se ne zna u kom pravcu treba da se ide.....

TOLJAGA 14-05-2004 12:19 AM

Ka?em ja curi svojoj: Pravo bi zgrnuli love da napi?emo sad knjigu pod nazivom samo "Lane moje"(a unutra o bilo ?emu ... lovu i ribolovu)
Poput onog D.J.-a ?to je zgrno lovu na romansiranoj "biografiji" Madone "Litlle Madonna" i to na svjetskom nivou. Prelisto sam. Ni govora o nekakvoj biografiji... :?
Kakav kralj... :?

idekius 14-05-2004 02:53 AM

Quote:

Originally Posted by AVaX
... i uopste ne iskljucujem mogucnost da Zeljko 'ladno osvoji prvo mesto...

Na zalost, ni ja ne iskljucujem tu mogucnost :banghead: :D

http://www.zeljkojoksimovic.com/down...ne_moje_hq.mpg

nixylive 14-05-2004 06:20 AM

Evo i neki moji utisci. Pre svega dok sam letos ludeo za jednom pesmom nisam ni znao da je to Sen gelmez oldun od Alijaha Semedova, sto kazu da je od njega uzeo malo melodiju i sl. Mozda par taktova, ali ne verujem da je vise. Ma nije ni bitno. Svidja mi se pesma, mada mi se "orginal" :lol: vise svidja, ali ni ova nasa nije losa.

Nisam slusao sve one pesme sa evrovizije, ali jesam retro, ono kad su usli u finale. Mogu reci da pola pesama ladno mogu da se i ne pevaju u finalu, bar da nas postede muke. Ne znam sta je ono Deen-ovo, ali on kao da je u diskoteci u 1990. godini. Boze svasta. Ima jos bisera. Kazu Zeljko ukrao pesmu, ja sam primetio 3 pesme u finalu koje su skoro kopija vec postojecih. Sad sam zaboravio na koje me pesme asocirale, ali se bas vidi da je kopija neka.

Licno mislim da Zeljko ima jednu od najboljih, ako ne i najbolju pesmu i da ce da udje bar u prvih 3, samo ako naravno, ko sto neko rece, ne bude bilo namestaljke.

Mozda je sve ovo planski uradjeno. Jel ste primetili da zadnjih godina samo turske (islamske) zemlje pobedjuju na evroviziji (iako nisu iz Evrope :lol: ) Zeljko napravio nesto u tom stilu, a ipak nase :wink: tako da mozda ima sanse da osvoji srce publike.

Tolio od mene. Ostaje samo da mu drzimo palceve. Ja ovde pre svega ne navijam za Zeljka vec za Srbiju.

SandRob 14-05-2004 07:41 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj
Quote:

Originally Posted by AVaX
Ja nisam nikakav fan Zeljka Joksimovica, ali stvarno mislim da ima najbolju - ali najbolju pesmu na takmicenju.

U potpunosti se slazem,i velika je verovatnoca da ce Bambi da pobedi,ali ne zato sto smo mnogo dobri,nego zato sto su svi ostali mnogo losi...ipak je to amaterska priredba za koju pola Evrope nije ni culo(u danasnje vreme).Znam coveka u Italiji koji kaze da tamo i ne znaju sta je Euro song.

ma i u hrvatskoj masu izvodjaca ne zeli nastupat na izboru, jer uvik pobjedu neki pizduni.
a sto se tice vase pjesme, ja san reka da je puno bolje napravljena od nase... ali ne virujen da ce pobjedit.

:idea: ajde, idemo bas otvorit 'kladionicu'. neka svak rece po 2 favorita :!: :?:
moji su: cypar i njemacka. :roll:

Eon 14-05-2004 08:46 AM

Nazalost nisam stigao da gledam Evroviziju tako da otpadam od kladjenja ali eto Zelju stavljam jer jedino znam njegovu pesmu da mi se svidja.

Deen je posebna prica i ne bi da prljam ovaj forum trosenjem reci na njega :twisted:

Hrvat mi se cini kao da je imao neke probleme u detinjstvu. Gledao sam ga na ucestvovanju u miliunasu...neki iskompleksiran lik.

Zeljo bi trebao biti tu faca ali ni Tose nije los kad pogledam sa druge strane pa eto :

moji glasovi Tose i Zeljo

idekius 14-05-2004 01:42 PM

Znam da nece da pobedi, ali ipak glasam za Hollandiju jer mi jedino ta pesma lici na nesto, sto se tice Zeljka, i dalje sam pri stavu da mi pesma zaudara na seljacizam i TV Pink... :wink:

arados 14-05-2004 02:13 PM

Koje je godiste Zeljko Joksimovic?
Cini mi se dosta mlad...
A dosta je toga do sad napravio.
Njegova biografija naravno da nema neku knjizevnu vrijednost,
kao ni njegove pjesme glazbenu vrijednost,
ali je FAKAT popularan.
Za SCG ne znam, ali ovdje u BiH - jedan od najpopularnijih.
Za CRO sam vidio da je isto dobro prihvacen.
Jebi ga danas je dosta trendovski orijentiranih izvodjaca, ali tako je i vani
Ja kao gitarista jedva sam docekao Claptonov Pilgrim, ali sam se razocarao vrlo brzo - njegov izlet u trend!

Tosina pjesma nije losa, ali meni ne ostavlja utisak pjesma sa glavom i repom. Bosanac se predstavio kao i nasa drzava - DEMODE.
Nizozemska - glumci - Barbie face -proslo je i to vrijeme
Ona neka sto je skakala - bolja je atleticarka nego pevaljka
Sto kaze EON, Mikulic se vec prije predstavio u Milijunasu i svekolikoj javnosti pokazao "zavidno" poznavanje opceg znanja.
Mogli su bar malo pametnijeg nekoga poslati - osim toga supak pjeva na engleskom.

Zato postujem Joksimovica - dosljedan! Ali, ne navijam za njega, neka se sam izbori za svoje, kao i svako drugi

U stvari sve su one pjesme za stari recept:

Izmuckati - pa proliti

TOLJAGA 14-05-2004 02:15 PM

Glas za Cypar.
Mada je ?e??e da ABBoliki pobijede, jeste da je takvih ove godine i previ?e. ?to je prili?no i logi?no s obzirom na broj u?esnika.
Ina?e poznam malu(ima metar i ?ilet) iz Zrenjanina(bila pro?lo ljeto na festu ali kao predstavnik GB(?)) i otada je prili?no stasala(mislim kao singerica).
ROCK ME BABY!

All times are GMT +1. The time now is 10:48 AM.