![]() |
Samo zapamtite MUJINI drajveri za cevape u Banja Luci su najbolji!!! :ike:
|
Evo ima vam na www.?evapi.com novi update - 2.01 sad podr?ava i stand alone.Kupimo original nije skup,isporu?uju i baklave ko pojede vi?e od 50 i poklanjaju krvne pretrage u klinici po izboru.
|
obzirom da podrzavaju asio, dobro je uz njih imat i pravu literaturu:
fine art of mixing... |
Da da kao sto rece MACI Mujini cevapi su najjaci u banjaluci i to je istorijsko mesto...znaci ko dodje u BL ide kod MUJE pre nego sto je ista obavio u gradu...
Razlika Sarajevski i Banjalucki su u velicini Banjalucki su veci dok su Sarajevski mali ali vrlo ukusni takodje...e sada ne znam koliko ulaza ima sarajevski ali banjalucki top model je sa 16 ulaza i naravno podrzava ASIO izlazi su druga stvar :lol: (mono) |
Da, tako?e re?i tehni?aru da namo?i ulaze poprili?no, da budu topli i meki. E onda ?evapi sjednu "ko mu?ki na ?enski ulaz(?itaj:jack)"!!!
Ne treba ni jogurt zaboraviti naravno... :lol: |
Ej jogurt...jogurt ide uz Burek :!: ! Ma kokakolica uz cevape sjeda samo tako...to vam je inace jedan pravi primjer kako Bosna moze dobro saradjivati sa svijetom (u ovom slucaju sa Sjedinjenim Americkim Drzavama) ;) :lol: !
Pozdrav svim novopridoslima :arrow: ! I svaka cast svima koji su pomogli oko razjasnjenja definicije i termina "Primjena reverba"... Dodacu: Treba paziti kod mjesanja vise razlicitih tipova reverba, kako ne bi dolazilo to tkz interferencije, nezeljenog poklapanja i potiskivanja odredjenih frekvencija, harmonika (nema univerzalnog nacina, jer je sama priroda nastanka reverba u velikoj mjeri spontan i kompleksan proces, pa ostaje samo detaljno preslusavanje, na nesto glasnijoj razini)... Slozio bih se s ostalima u vezi mono kompatibilnosti (treba voditi racuna, ali se ne treba nesto pretjerano sikirati oko toga)...to je zaostavstina proslih vremena, kada su mono uredjaji (kasetofoni, tranzistori) bili daleko vise u opticaju. Kada vec spomenu kasetofone (i mini linije), treba misliti o onim bliskim zvucnicicima spojenim, maltene, jedni do drugih, onako blisko, miksajuci stereo signal u mono (cesta je situacija slusanja muzike na taj nacin, drzeci mini liniju u vitrini, slusajuci je na vise od 3m udaljenosti) :idea: ! I tu se izvjesno pojavljuje slican fenomen, zvan potiranje faza signala...Btw. ja licno, nikada ne bih mogao nijednu muziku slusati na taj nacin (osim ako je u pitanju kafic, restoran)! |
Quote:
|
Sad ste se malo uneozbiljili, ako, ali samo da kazem nesto vezano za one savete o reverbu sa pocetka. Meni je ono kao fizika, nista mii nije jasno, samo sam zagubljeno blenuo. Ma jedva sam procitao jer mi nista nije jasno. Dobro znam neke pojmove ali jedva.
Zanima me jel ste vi to sami naucili kroz rad ili vam je neko pokazivao. Kako se dolazi do takvog znanja o vi mocni i pametni audio tehnicari :wink: |
he he niko od nas nazalost (sa verovatnim izuzecima) nije to ucio u skoli a ponajmanje ja i za to mi je najvise zao.
Daleko sam od audio tehnicara a jos dalje od nekog strucnjaka. Sedi 2-3 sata i pusti loop sa nekim milim zvukom...uzmi 5-6-7-8-9-10....vrsta reverbova i isprobavaj pa ces i sam videti razliku u njima a i skontaces sve ovo o cemu smo pricali |
Quote:
Novoprido?li: Hvala mnogo! Lijepo vam je ovde mogu ti re?i :P Mada, ?evap ipak autohtono ide(?itaj:MORA) sa Jogurtom, a ne Cocacoooolom. To ti za Pizzu ipak sa?uvaj. |
All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM. |